forum

Rozrywka i uczucia

Do Seseni i nie tylko.....

1. Konto usunięte 06.02.2009 r. 22:06:32

trochę się pośpieszyłes z tą imprezą, trzeba było mówić,spotykamy sie tu i tu o tej i o tej, kto chce niech przychodzi, a komu nie pasuje to n iech siedzi w domu   uśmiechnięty  
    dlaczego akurat na mkontakt trudno tak spotkać ludzi na jakimś poziomie? bo oni tylko czytają a rzadko zabierają głos...dlaczego?

2. ... 06.02.2009 r. 23:17:01

choć poznałem tu kilka ciekawych osób...

3. ... 08.02.2009 r. 15:55:40

jest kilka bardzo ciekawych wątków, tylko wymagają zaangażowania   uśmiechnięty   ) Pozdrawiam   uśmiechnięty  

4. Konto usunięte 08.02.2009 r. 18:38:40

nie zgadzam się z Tobą, Max. ja np chciałabym czegoś więcej niż tylko poklikać. i szcerze to powiem Tobie, że bardzo chętnie bym się z Tobą umówiła. widzisz? powiedziałam to. a wolałabym żeby to mężczyźni wykazywali trochę więcej inicjatywy w moim kierunku. ale cóż. najwyraźniej nikt nie jest mną zainteresowany. i nie jestem ani desperatką, ani anonimem, ani **cenzura** ą. jestem dziewczyną i tyle. bardzo chętnie dołączyłabym do grupy znajomych, bo mi się nudzi i brakuje mi fajnego towarzystwa - NA POZIOMIE.

5. Konto usunięte 14.02.2009 r. 22:27:28

grupę znajomych to raczej tylko w realu można stworzyć, aczkolwiek w "dzisiejszym świecie" to chyba rzeczywiście mało prawdopodobne, żeby nazwać ich grupą, odnosząc się w szczególności do marnych kilku osób (marnych w sensie niewielkiej liczebności)

6. ... 15.02.2009 r. 02:11:46

i internet łatwiej nas łaczy niż real, w którym trzeba pokonać setki kilometrów...

7. Konto usunięte 16.02.2009 r. 09:14:33

Zeby zmienic ludzi a to niestety sie nie uda trzeba byc samemu zdecydowanym.

8. MAX29 16.02.2009 r. 21:43:06

tutaj zaczyna i kończy się wszystko na klikaniu.Mało jest tu zdecydowanych ludzi.Cały czas burdele,desperaci, anonimy...itp.Jak tu można egzystować w takim otoczeniu?
    Chciałem stworzyć grupę znajomych ale jak zwykle plan spalony na panewce     Spoko tu już tak jest i będzie.Ja niemam zamiaru się tu starać by to zmienić.Co o tym myślicie???

9. MAX29 16.02.2009 r. 21:43:06

No widzisz?Ja uważam ,że wszyscy mogą wszystko.A niby dlaczego dziewczyna miała by pierwsza do chłopaka nie napisać.Dla mnie to normalne.Facet ma wieksze szanse na szczęcie jesli wybranka go tu znajdzie.Zazwyczaj to wy kobiety jesteście nami rozczarowane...A dlaczego miałoby nie być odwrotnie?Mamy tak samo.przechodzimy życie na tej samej planecie a mimo to mijamy sie codziennie....hmmmmmmmmm.powiedzcie dlaczego?????