forum

Rozrywka i uczucia

DZIEŃ WSZYSTKICH ŚWIĘTYCH

1. Konto usunięte 31.10.2010 r. 11:22:44

Zbliża się Dzień Wszystkich Świętych, a następnie Zaduszki. Dni pamięci o tych co już odeszli, których już nie ma wśród nas.

Święto Zmarłych jest to dobry moment na refleksje, także nad własnym życiem , nad przeszłością, teraźniejszością i przyszłością. Jest to okazja do wspomnień, do dzielenia się troskami, kłopotami i radością,

Człowiek żyje tak długo, jak długo trwa pamięć o nim.

Więc już teraz trzeba zacząc tak żyć by na dlugo pozostać w pamięci potomnych.

.

2. Iwona* 31.10.2010 r. 11:34:41

ttp://www.youtube.com/watch?v=Rxe--L5oqnw

3. AGATA 31.10.2010 r. 12:40:51

&feature=related

4. Ernest 31.10.2010 r. 12:46:31

Czesc Agata    

5. MARKO 31.10.2010 r. 12:58:21

w nawiązaniu do tematu

Jutro nie jest zagwarantowane nikomu. ani młodemu,ani staremu. Być może, że dziś patrzysz po raz ostani na tych których kochasz . Dlatego nie zwlekaj, uczyń to dzisiaj bo jeśli sie okaże że nie doczekasz jutra , będziesz żałować dnia w którym zabrało Ci czasu na jeden uśmiech , na jeden pocałunek , że byłeś zbyt zajęty , by przekazać im ostatnie życzenie, ostatni czuły uscisk, ostatni usmiech.....

Jutro nie jest zagwarantowane nikomu. ani młodemu,ani staremu. Być może, że dziś patrzysz po raz ostani na tych których kochasz . Dlatego nie zwlekaj, zrób to dzisiaj bo jeśli sie okaże że nie doczekasz jutra , będziesz żałować dnia w którym zabrało Ci czasu na jeden uśmiech , na jeden pocałunek , że byłeś zbyt zajęty , by przekazać im ostatnie życzenie, ostatni uscisk, ostatni uśmiech......

&feature=related

6. Kamila 31.10.2010 r. 15:11:18

Nie lubię tego święta.Przypomina mi ono za każdym razem o czymś co dla mnie najgorsze. Wczoraj przyjechałam do polski a dziś wyprawa na cmentarz zapalić świeczkę na grobie męża.

7. Kamila 31.10.2010 r. 15:28:16

\"święto\" zmarłych to istna ironia.   smutny  

8. Wredotka 31.10.2010 r. 15:51:35

dla mnie to też jest dzień szczególny