mam prośbe drodzy panowie,proszę czytajcie dokładnie forum,tematy i autorów nie których wypowiedzi i nie mylcie normalnych dziewczyn z tymi co szukają sponsorów ok?
Wredotka
29.10.2010 r. 21:23:52
cześć Karola a tobie co? wypisują panowie do Ciebie nie martw się do mnie też
Wredotka
29.10.2010 r. 21:26:26
cześć Januszku a chciał byś wiedzieć nie powiem
Wredotka
29.10.2010 r. 21:30:25
już muszę kończyć
łasiczka
30.10.2010 r. 11:51:19
A ile Łasiczka dostała przez pierwsze cztery dni. Koszmar. Chociaż sama (tego chciała) Najleprzy był Krzysiek l.50 parę.
Jest też paru którzy nic nie wiedzą kim jest Łasiczka i nadal piszą. Jeden pajac uparł się że ze wschodu jestem. Mi wiele łatwiej czytać te ich propozycje, ale zgadzam się z przedmówczynią że dla innych jest to poniżające.
Ernest
30.10.2010 r. 15:28:49
Czesc Karola
Włoszka
30.10.2010 r. 15:30:26
Erni znów mnie zdradzasz
Ernest
30.10.2010 r. 15:33:24
jak cie zdradzam Kill przeciez ja tylko sie przywitalem z Karola
Włoszka
30.10.2010 r. 15:35:17
Heya Karola ....olej faciów i sie nie przejmuj bo pisza do wszystkich ....zawsze jest szansa, że jakaś się zgodzi
Ernest
30.10.2010 r. 15:35:22
No nie masz napisane tego na czale
wogole sie dziwie Karola tym kolesiom co chca dziewczyna placic ze przeciez one nam daja za darmo
Włoszka
30.10.2010 r. 15:36:54
Dobra dobra Erni niby się tylko przywitałeś a później alimenty nie ma komu płacić
mam prośbe drodzy panowie,proszę czytajcie dokładnie forum,tematy i autorów nie których wypowiedzi i nie mylcie normalnych dziewczyn z tymi co szukają sponsorów ok?
cześć
Karola a tobie co? wypisują panowie do Ciebie nie martw się do mnie też
A ile Łasiczka dostała przez pierwsze cztery dni. Koszmar. Chociaż sama (tego chciała) Najleprzy był Krzysiek l.50 parę.
Jest też paru którzy nic nie wiedzą kim jest Łasiczka i nadal piszą. Jeden pajac uparł się że ze wschodu jestem. Mi wiele łatwiej czytać te ich propozycje, ale zgadzam się z przedmówczynią że dla innych jest to poniżające.
Czesc Karola
Erni znów mnie zdradzasz
Heya Karola ....olej faciów i sie nie przejmuj bo pisza do wszystkich ....zawsze jest szansa, że jakaś się zgodzi
No nie masz napisane tego na czale
przeciez one nam daja za darmo
wogole sie dziwie Karola tym kolesiom co chca dziewczyna placic ze
Dobra dobra Erni niby się tylko przywitałeś a później alimenty nie ma komu płacić
A od czego Kill jest fundusz alimentacyjny
i tu mnie rozwaliłeś