Fakt Natusia niektórym ciężko przychodzi określenie sie , że nie wspomne o logicznym i inteligentnym mysleniu.
Masz cos do pe/dałów osobistego ?
łasiczka
02.11.2010 r. 14:52:06
Natka Jesteś super. Dzięki
Kill Bill
02.11.2010 r. 14:55:40
Luz
Kill Bill
02.11.2010 r. 15:00:53
łasiczka
02.11.2010 r. 15:20:56
Natka nie wiem, choć ciekawi mnie to.
Głupardek się irytuje. Co do moich marzeń to są ok. Ale zostanie k. jest fajne ale twój wzór to dla mnie marzenie. W tym fachu jesteś niedościgniony. Twoja ogłada i sposób wypowiadania się. To wzorzec sam w sobie.
pozdrawiam cię gorąco kociaku. Twoja propozycja na forum abym ci na ch.uja skoczył troszkę mnie zaintrygowała. Jednak czujesz coś do mnie.
Pa skarbie
łasiczka
02.11.2010 r. 15:21:58
Głupardek się irytuje. Co do moich marzeń to są ok. Ale zostanie k. jest fajne ale twój wzór to dla mnie marzenie. W tym fachu jesteś niedościgniony. Twoja ogłada i sposób wypowiadania się. To wzorzec sam w sobie.
pozdrawiam cię gorąco kociaku. Twoja propozycja na forum abym ci na ch.uja skoczył troszkę mnie zaintrygowała. Jednak czujesz coś do mnie.
Pa skarbie
łasiczka
02.11.2010 r. 15:24:50
Ta, nie byłeś żałuj to piękny kraj. Wspaniali gościnni ludzie. Jak mam czas to jadę do Kirowogradu,Równego i innych fajnych miejsc. Jedziesz ze mną?
Kill Bill
02.11.2010 r. 15:28:24
Boshe nawracanie w formie mieszania z błotem.
łasiczka
02.11.2010 r. 15:52:42
Bosh nic z tym nie ma wspólnego a co do mojego języka pokaż gdzie mieszam kogoś z błotem? Bardzo ładnie proszę Kill.
Kill Bill
02.11.2010 r. 15:59:25
Łasicu drogi juz pokazuje.
Ten text nie był do zwierzątka futerkowego skierowany
Czy to wyjaśnienie zadowala ?
łasiczka
02.11.2010 r. 16:04:33
Tak dziękuję.
Kill Bill
02.11.2010 r. 16:22:29
Kaska dobrze wiesz o co biega tylko wolisz byc neutralnie bierna....to tez sposób
Kill Bill
02.11.2010 r. 16:25:43
Kacha miej ja/jniki i opowiedz się po którejś stronie.
Lubisz Gepa to pisz otwarcie ......
Ja jak kogos lubie to staje za nim murem, płotem i parawanem.
O! nawet teraz mogę napisac, że lubie Włoszke
łasiczka
02.11.2010 r. 16:38:11
Gepard patrz a jednak zmądrzałeś. Łaska jest wniebowzięta.
Fakt Natusia niektórym ciężko przychodzi określenie sie , że nie wspomne o logicznym i inteligentnym mysleniu.
Masz cos do pe/dałów osobistego ?
Natka Jesteś super. Dzięki
Luz
Pa skarbie
Pa skarbie
Ta, nie byłeś żałuj to piękny kraj. Wspaniali gościnni ludzie. Jak mam czas to jadę do Kirowogradu,Równego i innych fajnych miejsc. Jedziesz ze mną?
Boshe nawracanie w formie mieszania z błotem.
Bosh nic z tym nie ma wspólnego a co do mojego języka pokaż gdzie mieszam kogoś z błotem? Bardzo ładnie proszę Kill.
Łasicu drogi juz pokazuje.
Ten text nie był do zwierzątka futerkowego skierowany
Czy to wyjaśnienie zadowala ?
Tak dziękuję.
Kaska dobrze wiesz o co biega tylko wolisz byc neutralnie bierna....to tez sposób
Kacha miej ja/jniki i opowiedz się po którejś stronie.
Lubisz Gepa to pisz otwarcie ......
Ja jak kogos lubie to staje za nim murem, płotem i parawanem.
O! nawet teraz mogę napisac, że lubie Włoszke
Gepard patrz a jednak zmądrzałeś. Łaska jest wniebowzięta.
milego dnia.....