Janusz ty starcze ty masz 35, chyba euro w portfelu. Nie stać cię nawet na Catsa. Jak już to masz 55 lat i mieszkasz w zapadłej dziurze na Lubelszczyźnie . Nie wstyd tak kłamać. Masz żonę która bijesz i dwójkę dzieci nich wszyscy wiedzą. Twoja propozycja mnie obraża. Za 5 dych sam sobie możesz zwalić. Pa
Darek
24.10.2010 r. 22:05:48
lasiczka ostra jesteś
łasiczka
24.10.2010 r. 22:08:56
Piszę o podłym człowieku który tylko myśli by wyrwać laskę i ją zużyć>
Terror
24.10.2010 r. 22:16:18
Dziewczyno potrzebujesz sponsora ??? To idź do UP
Albo gdzies na trase
Albo po prostu do roboty a nie idziesz na łatwizne albo zarejestruj sie na portalu z takiego typu ogłoszeniami
Terror
24.10.2010 r. 22:16:57
Ty za to masz 20 lat i wiskas zamiast Mózgu
łasiczka
24.10.2010 r. 22:32:22
Usted no es nada, cero.
Come se non significano nulla
Ty Możesz tylko szczekać brudasie
Terror
24.10.2010 r. 22:33:32
Twój stary to brudasz ty trędowata brudna k o
łasiczka
24.10.2010 r. 22:43:59
Naucz się najpierw pisać głąb.e .Nie **cenzura** groszem to idź gdzieś dorób. W ZG jest wiele pracy dla jołopów, kopanie rowów, noszenie gruzu no wiesz czujesz te klimaty pustaku?
łasiczka
24.10.2010 r. 23:37:41
Haos buda i nie szczekaj.
łasiczka
25.10.2010 r. 00:08:23
Przyjacielu proszę cię serdecznie byś nie wkładał palców w drzwi. Haos w otoczeniu wprowadza pierwiastki destrukcji w nasze wątłe istnienia. Uporządkowane życie innych jest arrasem spowijającym nędze naszej egzystencji.
oceanic
25.10.2010 r. 09:38:37
łasiczka
25.10.2010 r. 19:31:57
Nie zgadzam się z tobą. Niektórzy do 2 a inni całe życie ale tych ostatnich jest tak mało że tak jak w totolotku nie warto grać. Stąd moja determinacja pomnożona przez krzywdy.
Darek
25.10.2010 r. 19:53:14
dziewczyny chyba nie jesteście fenimistkami
łasiczka
25.10.2010 r. 19:58:01
Feministkami żartujesz, to nie w naszym interesie.
bana dostałam
Janusz ty starcze ty masz 35, chyba euro w portfelu. Nie stać cię nawet na Catsa. Jak już to masz 55 lat i mieszkasz w zapadłej dziurze na Lubelszczyźnie . Nie wstyd tak kłamać. Masz żonę która bijesz i dwójkę dzieci nich wszyscy wiedzą. Twoja propozycja mnie obraża. Za 5 dych sam sobie możesz zwalić. Pa
lasiczka ostra jesteś
Piszę o podłym człowieku który tylko myśli by wyrwać laskę i ją zużyć>
Dziewczyno potrzebujesz sponsora ??? To idź do UP
Albo gdzies na trase
Albo po prostu do roboty a nie idziesz na łatwizne albo zarejestruj sie na portalu z takiego typu ogłoszeniami
Ty za to masz 20 lat i wiskas zamiast Mózgu
Usted no es nada, cero.
Come se non significano nulla
Ty Możesz tylko szczekać brudasie
Twój stary to brudasz ty trędowata brudna k
o
Naucz się najpierw pisać głąb.e .Nie **cenzura** groszem to idź gdzieś dorób. W ZG jest wiele pracy dla jołopów, kopanie rowów, noszenie gruzu no wiesz czujesz te klimaty pustaku?
Haos buda i nie szczekaj.
Przyjacielu proszę cię serdecznie byś nie wkładał palców w drzwi. Haos w otoczeniu wprowadza pierwiastki destrukcji w nasze wątłe istnienia. Uporządkowane życie innych jest arrasem spowijającym nędze naszej egzystencji.
Nie zgadzam się z tobą. Niektórzy do 2 a inni całe życie ale tych ostatnich jest tak mało że tak jak w totolotku nie warto grać. Stąd moja determinacja pomnożona przez krzywdy.
dziewczyny chyba nie jesteście fenimistkami
Feministkami żartujesz, to nie w naszym interesie.
Czesc Kasia
Hej Kasia
Czesc Ernest
Czesc Agata
Ale o co ci chodzi Kasia
dopiero sie rozkrecam
A co nie sprawdza sie w tych sprawach ?