Waszym zdaniem jaka powinna być minimalna i maksymalna różnica wieku nia a nim i dlaczego ???
Terror
21.10.2010 r. 16:39:28
Haos może i tak ale przynajmniej sie urodzi a w twoim przypadku to nawet nikt nie planuje jeszcze tego
Terror
21.10.2010 r. 16:51:30
Haos ja nie szuykam sama mnie znajdzie
Terror
21.10.2010 r. 17:02:30
Haos ja wiem co robie a to że czasami sobie po narzekam to norma taki juz jestem że czasami mnie cos w a i musze sobie pogadać to mnie uspokaja
Terror
21.10.2010 r. 17:14:32
Haos musisz podsypać kukurydzy i nawinąć makaron na uszy
Iwona*
21.10.2010 r. 17:16:57
Terror
21.10.2010 r. 17:19:34
Haos zrobisz jak zechcesz
Terror
21.10.2010 r. 17:21:20
Mi nie potrzebne to dlatego oddaje
Iwona*
21.10.2010 r. 17:21:46
bo z krzesła spadłam po Waszym dialogu .....ale nigdzie nie idę
Terror
21.10.2010 r. 17:23:13
ja tam mam dobry humor dzisiaj
Iwona*
21.10.2010 r. 17:28:23
Terror
21.10.2010 r. 17:28:54
O co ci chodzi co ??? Człowieku żartuje sobie a ty odrazu w szal wpadasz
Iwona*
21.10.2010 r. 17:29:37
własnie uświadamiam
Terror
21.10.2010 r. 17:36:32
Iwona mnie nie trzeba uświadamiać tylko jego bo żyje w strasznej nie wiedzy
Wredotka
21.10.2010 r. 17:40:41
oo Terror cześć
Wredotka
21.10.2010 r. 17:41:03
oo Terror cześć
Terror
21.10.2010 r. 17:43:00
Cześć Wredotko
Wredotka
21.10.2010 r. 17:55:00
a co do tej różnicy wieku to raczej nie ma żadnego ograniczenia
Terror
21.10.2010 r. 18:02:51
No tak ale przykład kobieta ma 31 lat i czy np ja mający 25 lat moge z nia byc ?? czy ona starsza odemnie o te 6 lat mogłaby byc zemną szczęśliwa itd itp ???
Wredotka
21.10.2010 r. 18:19:41
Terror pewnie że tak i czemu niby miała by być nie szczęśliwa?
Terror
21.10.2010 r. 18:22:49
Nie wiem dlamnie wiek jest nie istotny czy kobieta bedzie odemnie starsza o 7 lat czy młodsza o 7 lat najwazniejsze żeby okazywać sobie te uczucia byc wobec siebie szczerym i wiernym
Wredotka
21.10.2010 r. 18:25:41
no i dobrze myślisz tak dalej
Terror
21.10.2010 r. 18:27:06
Co będzie dalej to zobaczymy czas pokarze
Terror
21.10.2010 r. 23:03:50
Haos nie to tylko kwestia tego czy powinna istnieć jakaś różnica wieku między partnermi czy nie!!!
Moim zdaniem nie ponieważ powinniśmy patrzeć na to jaki człowiek jest, na jego czyny a nie na to ile ma lat jak wyglada i ile ma pieniędzy czy jakim samochodem jeździ.
Terror
21.10.2010 r. 23:06:06
Ewelka to nie tak jak człowiek idzie przez swoje zycie to tak my sie ono uklada dalej. Jężeli jed dobry itd itp to i jego życie jest jak w bajce i bajka wtedy sie nie kończy jak to w telewizji happy endem tylko śmiercia ale naturalna ze starości.
Terror
21.10.2010 r. 23:11:14
HAOS to nie tak. Po prostu każdy jest wychowywany inaczej ma innych rodziców, każdy ma inny charakter. Jedni podchodzą do wszystkiego na luzie a inni poważnie a jeszcze inni wyczówaja kiedy mają zachowywać się tak a kiedy inaczej.
Terror
22.10.2010 r. 14:51:48
Gepard oczywiście ale teraz to musisz miec 5 tys. zł wypłaty na ręke jeździc min. BMW 5 salonówką mieć 3 - 4 pokojowe mieszkanie być pom studiach i miec ze 5 fakultetów.
Tutaj więc mamy doczynienia niekiedy z takimi właśnie wymaganiami kobiet a raczej młodych dziewczyn dla których nie istotne jest to ile masz lat i to czy ty je kochasz czy nie bo ona i tak będzie kochac twoja kieszeń pełna pieniędzy
Terror
22.10.2010 r. 15:19:12
Tak racja pieniadze sa potrzebne w życiu chocby dlatego żeby utrzymac siebie i rodzine ale taka blachara bo inaczej takiej dziewczyny kobiety nie nazwe a przeklinać nie chcem to robi to dla własnej korzyści materialnej wysysając pieniądze od faceta.
Ja tez nie patrze na to kto ile ma pieniędzy bo w pewnym momencie życia jak partnmerka zajdzie w ciąże to przestanie pracowac i całkowite utrzymanie rodziny plus inne obowiązki spadna wtedy na faceta. Po pewnym czasie wróci to do normy i oboje będą zarabiać na rodzine.
Terror
22.10.2010 r. 15:27:46
NERON tak powinien to być standart żeby tyle zarabiać ale nie w takim celu żeby płacic kobiecie za związek seks gotowanie ciuchy itd itp tylko żeby móc spokojnie utrzymac siebie dom i rodzine a nie karmić blachare
paprotka
24.10.2010 r. 17:26:11
moim zdaniem kobieta powinna byc mlodsza od mezszczyzny
Waszym zdaniem jaka powinna być minimalna i maksymalna różnica wieku nia a nim i dlaczego ???
Haos może i tak ale przynajmniej sie urodzi a w twoim przypadku to nawet nikt nie planuje jeszcze tego
Haos ja nie szuykam sama mnie znajdzie
Haos ja wiem co robie a to że czasami sobie po narzekam to norma taki juz jestem że czasami mnie cos w
a i musze sobie pogadać to mnie uspokaja
Haos musisz podsypać kukurydzy i nawinąć makaron na uszy
Haos zrobisz jak zechcesz
Mi nie potrzebne to dlatego oddaje
bo z krzesła spadłam po Waszym dialogu
.....ale nigdzie nie idę
ja tam mam dobry humor dzisiaj
O co ci chodzi co ??? Człowieku żartuje sobie a ty odrazu w szal wpadasz
Iwona mnie nie trzeba uświadamiać tylko jego bo żyje w strasznej nie wiedzy
oo Terror cześć
oo Terror cześć
Cześć Wredotko
a co do tej różnicy wieku to raczej nie ma żadnego ograniczenia
No tak ale przykład kobieta ma 31 lat i czy np ja mający 25 lat moge z nia byc ?? czy ona starsza odemnie o te 6 lat mogłaby byc zemną szczęśliwa itd itp ???
Terror pewnie że tak
i czemu niby miała by być nie szczęśliwa?
Nie wiem dlamnie wiek jest nie istotny czy kobieta bedzie odemnie starsza o 7 lat czy młodsza o 7 lat najwazniejsze żeby okazywać sobie te uczucia byc wobec siebie szczerym i wiernym
no i dobrze myślisz
tak dalej
Co będzie dalej to zobaczymy czas pokarze
Haos nie to tylko kwestia tego czy powinna istnieć jakaś różnica wieku między partnermi czy nie!!!
Moim zdaniem nie ponieważ powinniśmy patrzeć na to jaki człowiek jest, na jego czyny a nie na to ile ma lat jak wyglada i ile ma pieniędzy czy jakim samochodem jeździ.
Ewelka to nie tak jak człowiek idzie przez swoje zycie to tak my sie ono uklada dalej. Jężeli jed dobry itd itp to i jego życie jest jak w bajce i bajka wtedy sie nie kończy jak to w telewizji happy endem tylko śmiercia ale naturalna ze starości.
HAOS to nie tak. Po prostu każdy jest wychowywany inaczej ma innych rodziców, każdy ma inny charakter. Jedni podchodzą do wszystkiego na luzie a inni poważnie a jeszcze inni wyczówaja kiedy mają zachowywać się tak a kiedy inaczej.
Gepard oczywiście ale teraz to musisz miec 5 tys. zł wypłaty na ręke jeździc min. BMW 5 salonówką mieć 3 - 4 pokojowe mieszkanie być pom studiach i miec ze 5 fakultetów.
Tutaj więc mamy doczynienia niekiedy z takimi właśnie wymaganiami kobiet a raczej młodych dziewczyn dla których nie istotne jest to ile masz lat i to czy ty je kochasz czy nie bo ona i tak będzie kochac twoja kieszeń pełna pieniędzy
Tak racja pieniadze sa potrzebne w życiu chocby dlatego żeby utrzymac siebie i rodzine ale taka blachara bo inaczej takiej dziewczyny kobiety nie nazwe a przeklinać nie chcem to robi to dla własnej korzyści materialnej wysysając pieniądze od faceta.
Ja tez nie patrze na to kto ile ma pieniędzy bo w pewnym momencie życia jak partnmerka zajdzie w ciąże to przestanie pracowac i całkowite utrzymanie rodziny plus inne obowiązki spadna wtedy na faceta. Po pewnym czasie wróci to do normy i oboje będą zarabiać na rodzine.
NERON tak powinien to być standart żeby tyle zarabiać ale nie w takim celu żeby płacic kobiecie za związek seks gotowanie ciuchy itd itp tylko żeby móc spokojnie utrzymac siebie dom i rodzine a nie karmić blachare
moim zdaniem kobieta powinna byc mlodsza od mezszczyzny