ja uważam że są i mi sie podobają
a co wy o tym myślicie
WOLF
01.12.2009 r. 10:50:01
JAK MIAŁEM 17 LAT TO CHCIAŁEM ZROBIĆ SOBIE TATUAŻ ,ALE DOSTAŁEM MAŁY WPIERDOL OD OJCA I WYLECZYŁ MNIE Z TATUAŻY DO DZIŚ.
WOLF
01.12.2009 r. 11:09:27
A NA TWOIM MIEJSCU BYM JEBNĄ TATUAŻ NA CZOLE Z NAPISEM 220V
Czaro
01.12.2009 r. 11:16:17
WOLF NIE NAPISAŁEM ŻE CHCE SOBIE ZROBIĆ TYLKO O EROTYCZNEJ ZAWARTOŚCI WZORU LUB MIEJSCA W KTÓRYM JEST WYKONANY
O TO MI CHODZI
POMYŚL TROSZKE ZANIM COŚ PALNIESZ
WOLF
01.12.2009 r. 11:21:40
DOBRA DLA JAJ TAK NAPISAŁEM ELE JEDNAK WALNIJ SOBIE NA CZOLE,BĘDZIE BARDZO SEXY.
Czaro
01.12.2009 r. 11:25:37
to może "LUBIE CHLEB ZE SMALCEM" było by bardziej sexy
WOLF
01.12.2009 r. 11:29:42
TRZEBA DOPISAĆ I Z CEBULĄ ,KONIECZNIE.
Konto usunięte
01.12.2009 r. 11:33:24
Dla mnie tatuaż nie jest seksi i kojarzy mi się z kryminałem , jak byłem małolat to mi odbijało i chciałem sobie wytatuować SS pod lewą pachą jak powiedziałem o tym mamie to w **cenzura** dostałem i nie chcę więcej tatuaży
Pitus
01.12.2009 r. 11:35:43
wlasnie ludzie niewiedza co pisza bo mysla ze oni nie moga miec to juz musza pyskowac ja mam dwa tatuaze i podobaja sie moim kolezanka Pozdrawiam
WOLF
01.12.2009 r. 11:37:00
I TAK TRZYMAĆ PROROK,JA TAK SAMO WPIERDOL DOSTAŁEM ,A TATUAŻ U KOGO BYM NIE WIDZIAŁ TO GOŚCIU OTARŁ SIĘ O KRYMINAŁ.
WOLF
01.12.2009 r. 11:38:16
PITUS TO SOBIE WALNIJ NA CZOLE
Pitus
01.12.2009 r. 11:39:48
nawet se zrobie na tym czole i kazdego to nie powinno interesowac Proste
Pitus
01.12.2009 r. 11:41:11
co laska tez jak ma tatuaz to tez siedziala ha ha smieszne
WOLF
01.12.2009 r. 11:42:19
MNIE TO NIE OBCHODZI ALE JAK ZROBISZ NA CZOLE TO WYŚLIJ FOTKĘ
Pitus
01.12.2009 r. 11:44:01
a Zreszta o tatuaz sie nie byda Wadziol
WOLF
01.12.2009 r. 11:45:49
PITUS TY CHYBA PRACUJESZ W KOPALNI,
Pitus
01.12.2009 r. 11:46:28
nie w Ochronie
robia
Czaro
01.12.2009 r. 11:47:01
wniosek jak narazie jest taki
kobieta może być piękna i ponętna ale jak ma dziare
to już nie jest sexy
bynajmniej waszym zdaniem
ja mam troszke inne zdanie
WOLF
01.12.2009 r. 11:51:15
CZARO SEXY JEST ALE DLA MNIE JEST PODEJRZANA POLITYCZNIE,CZY NORMALNA KOBIETA ZROBI JAKIEŚ WYNALAZKI NA CIELE ,ZNAM TAKIE TO ,ROBIĄ ALE W BURDELU.
Konto usunięte
01.12.2009 r. 11:55:38
Tatuaże3 nie wszystkie sa sexi ale wiekszosc z nich przedstawia jakąs czesc własne go życia
tak jak mój w wojsku miałem wypaadek mina urwała by mi reke prawa i naniej zrobiłem dziare
WOLF
01.12.2009 r. 11:59:52
O MIROSŁAW TAKIE RZECZY T TOLERUJE JAKAŚ PRZYGODA ŻYCIOWA ,NO U CIEBIE NIESZCZĘŚLIWA ,ALE JAKIEŚ PRZEŻYCIE ,A NIE NI Z GRUSZKI NI Z PIETRUSZKI KTOŚ IDZIE ,I ROBI WYNALAZEK A ZA PARĘ LAT MYŚLI JAK GO ZLIKWIDOWAĆ.
Konto usunięte
01.12.2009 r. 12:11:23
Znałem takiego **cenzura** ca który by nie iść do woja pierdyknoł sobie palmę na czole , a na żyłach napis na lewej siostrzyczko ty pijawo , a na prawej siostrzyczko pobierz krwi troszeczkę to wyliżę ci cipeczkę
Administratori
01.12.2009 r. 13:15:01
Podziwiam tych, którzy mają tatuaż w widocznym miejscu ! troche moich znajomych ma i im ich znajomym się już znudziły wiec sami sobie wyobraźcie co chce ssię wtedy zrobic ...
Mariola
01.12.2009 r. 13:53:14
Na 44 urodziny zrobiłam sobie tatuaż/nie ten na zdjęciu,bo to nie Ja/W kryminale nie siedziałam,o taki element nawet się nie otarłam.Fantazję mam i się z tego cieszę!
Marcelek
01.12.2009 r. 17:32:54
tato wygląda fajnie u kobiet nad pośladkami na wysokości bioder
WOLF
01.12.2009 r. 17:44:08
Mariola może na czole a dla czego nie.
Konto usunięte
01.12.2009 r. 17:46:53
HMM...NIE ZROBIŁBYM SOBIE TATUAŻU ..ALE...BARDZO KRĘCI...MNIE... TATUAŻ U KOBIETY ..ALE TYLKO WTEDY GDY JEST TO COŚ DELIKATNEGO..,NP. NA POŚLADKU,NA NODZE NAD KOSTKĄ ..
Marcelek
01.12.2009 r. 17:47:30
albo przy waginie
Konto usunięte
01.12.2009 r. 17:49:53
MARCELEK??NO ,NO..NIE SPODZIEWAŁEM SIĘ TEGO PO TOBIE ..CO INNEGO PO MNIE ..MOŻNA SIĘ WSZYSTKIEGO SPODZIEWAĆ ..ALE TY ...????
ja uważam że są i mi sie podobają
a co wy o tym myślicie
JAK MIAŁEM 17 LAT TO CHCIAŁEM ZROBIĆ SOBIE TATUAŻ ,ALE DOSTAŁEM MAŁY WPIERDOL OD OJCA I WYLECZYŁ MNIE Z TATUAŻY DO DZIŚ.
A NA TWOIM MIEJSCU BYM JEBNĄ TATUAŻ NA CZOLE Z NAPISEM 220V
WOLF NIE NAPISAŁEM ŻE CHCE SOBIE ZROBIĆ TYLKO O EROTYCZNEJ ZAWARTOŚCI WZORU LUB MIEJSCA W KTÓRYM JEST WYKONANY
O TO MI CHODZI
POMYŚL TROSZKE ZANIM COŚ PALNIESZ
DOBRA DLA JAJ TAK NAPISAŁEM ELE JEDNAK WALNIJ SOBIE NA CZOLE,BĘDZIE BARDZO SEXY.
to może "LUBIE CHLEB ZE SMALCEM" było by bardziej sexy
TRZEBA DOPISAĆ I Z CEBULĄ ,KONIECZNIE.
Dla mnie tatuaż nie jest seksi i kojarzy mi się z kryminałem , jak byłem małolat to mi odbijało i chciałem sobie wytatuować SS pod lewą pachą jak powiedziałem o tym mamie to w **cenzura** dostałem i nie chcę więcej tatuaży
wlasnie ludzie niewiedza co pisza bo mysla ze oni nie moga miec to juz musza pyskowac ja mam dwa tatuaze i podobaja sie moim kolezanka Pozdrawiam
I TAK TRZYMAĆ PROROK,JA TAK SAMO WPIERDOL DOSTAŁEM ,A TATUAŻ U KOGO BYM NIE WIDZIAŁ TO GOŚCIU OTARŁ SIĘ O KRYMINAŁ.
PITUS TO SOBIE WALNIJ NA CZOLE
nawet se zrobie na tym czole i kazdego to nie powinno interesowac Proste
co laska tez jak ma tatuaz to tez siedziala ha ha smieszne
MNIE TO NIE OBCHODZI ALE JAK ZROBISZ NA CZOLE TO WYŚLIJ FOTKĘ
a Zreszta o tatuaz sie nie byda Wadziol
PITUS TY CHYBA PRACUJESZ W KOPALNI,
nie w Ochronie
robia
wniosek jak narazie jest taki
kobieta może być piękna i ponętna ale jak ma dziare
to już nie jest sexy
bynajmniej waszym zdaniem
ja mam troszke inne zdanie
CZARO SEXY JEST ALE DLA MNIE JEST PODEJRZANA POLITYCZNIE,CZY NORMALNA KOBIETA ZROBI JAKIEŚ WYNALAZKI NA CIELE ,ZNAM TAKIE TO ,ROBIĄ ALE W BURDELU.
Tatuaże3 nie wszystkie sa sexi ale wiekszosc z nich przedstawia jakąs czesc własne go życia
i naniej zrobiłem dziare
tak jak mój w wojsku miałem wypaadek mina urwała by mi reke prawa
O MIROSŁAW TAKIE RZECZY T TOLERUJE JAKAŚ PRZYGODA ŻYCIOWA ,NO U CIEBIE NIESZCZĘŚLIWA ,ALE JAKIEŚ PRZEŻYCIE ,A NIE NI Z GRUSZKI NI Z PIETRUSZKI KTOŚ IDZIE ,I ROBI WYNALAZEK A ZA PARĘ LAT MYŚLI JAK GO ZLIKWIDOWAĆ.
Znałem takiego **cenzura** ca który by nie iść do woja pierdyknoł sobie palmę na czole , a na żyłach napis na lewej siostrzyczko ty pijawo , a na prawej siostrzyczko pobierz krwi troszeczkę to wyliżę ci cipeczkę
Podziwiam tych, którzy mają tatuaż w widocznym miejscu ! troche moich znajomych ma i im ich znajomym się już znudziły wiec sami sobie wyobraźcie co chce ssię wtedy zrobic ...
Na 44 urodziny zrobiłam sobie tatuaż/nie ten na zdjęciu,bo to nie Ja/W kryminale nie siedziałam,o taki element nawet się nie otarłam.Fantazję mam i się z tego cieszę!
tato wygląda fajnie u kobiet nad pośladkami na wysokości bioder
Mariola może na czole a dla czego nie.
HMM...NIE ZROBIŁBYM SOBIE TATUAŻU ..ALE...BARDZO KRĘCI...MNIE... TATUAŻ U KOBIETY ..ALE TYLKO WTEDY GDY JEST TO COŚ DELIKATNEGO..,NP. NA POŚLADKU,NA NODZE NAD KOSTKĄ ..
albo przy waginie
MARCELEK??NO ,NO..NIE SPODZIEWAŁEM SIĘ TEGO PO TOBIE
..CO INNEGO PO MNIE ..MOŻNA SIĘ WSZYSTKIEGO SPODZIEWAĆ ..ALE TY ...????
Jestem po wypłacie, dlatego taki szalony dzień