Wielokrotnie spotkałam się z takim zachowaniem..Niby dorosły człowiek a zachowuje się jak dziecko..Sam nie wie czego chce ..raz tak raz tak...
Na proste pytanie ..rzuca odpowiedziami godnymi 6 latka..
hmm czy to śmieszne czy raczej żałosne...
Czasami zaczynam wątpić w to , że istnieją mężczyźni godni uwagi...
Zapewne zaczną się teraz niesmaczne komentarze..ale..trudno..
MARKO
15.10.2010 r. 08:51:52
Aniol
kobiety tez zachowuja sie jak male dzieci
i czesto zmieniaja zdanie, tez nie widza czego chca
a na tym forum jest duzo takich
pisza, ze maja dosc tego forum, ze odchodza
a ciagle tu sa
gepard
15.10.2010 r. 08:57:02
caly czs jestesmy dziecimi tylko z wiekiem zycie daje nam wieksze wymagania....kazdy dozy do przetrwania ..zeby osiagnoc tyle .zeby moc sie dalej bawic i nie martwic sie ..o jutro...i znalesc swego Aniola do wspulnej zabawy ..ja tam chce byc dzieckiem..i miec swoja pania co postawi mnie do konta..za zle zachowaniw...a co nam takiego te zycie daje..jak se sami w nim szczescia nie znajdziemy..kazdy lubi to co lubi.
gepard
15.10.2010 r. 09:14:07
mysle ze jestem odpowiedzialny..zdaje sobie sprawe ..na ile moge przekroczyc..granice..no czasami za daleko..jak mnie poniesie ale mam marzenia ..i chce czasami jak moge se pozwolic ..bawic sie w indjanina i kowboi.. ..nie chce dopuscic do monotoni ..jak teraz ja lapie..praca pisanie ..i spanie...dobrze ze mam kogos .kto mnie troche rozumie i przyjedzie jak potrzebuje.zeby byla przy mnie..bo kurde znowu bym piaskownice rozwalil ...
Włoszka
15.10.2010 r. 09:23:16
po obydwóch stronach zdarzaja się dziecinne postawy więc nie tylko faceci ale równiez kobiety potrafią być dziecinne pomimo swojej dorosłości .
Mnie osobisci irytuja takie zachowania....ale nie twierdze, że dla niektórych jest to TO czego szukaja w związku. Czyli opiekawanie sie mało dojrzałym partnerem/ką .
Ja wolę inne relacje
gepard
15.10.2010 r. 09:24:03
no to do pracy rodacy kurde jak sie nie chce choc Paula lepiej pomozesz ..a nie glupoty tobie w glowie dorosnij..ide..bo jutro znowu w trase
gepard
15.10.2010 r. 09:25:29
PAULA TO BYLY ZARTY..NIE OBRAZAJ SIE JAK
Włoszka
15.10.2010 r. 09:57:52
Paula przecież KILL sie wypowiedziała
gepard
15.10.2010 r. 14:08:29
A ty Sylwia wiesz.czego chcesz .bo ja wiem ..kurde masz spinacze...do pistoletu..kurde zabraklo..a niechce mi sie jechac ..chyba bedzie po pracy dzis
gepard
15.10.2010 r. 14:12:47
a zdradzisz mi czego potrzebujesz . .moze sie z toba podziele albo sie zamienimy
gepard
15.10.2010 r. 14:15:47
jade za godzine i tak juz nic nie bede robil musze auto przygotowac do drogi ..wracam jutro do sokolki.na kilka dni..
gepard
15.10.2010 r. 14:17:47
mi nie powiesz mi..kurde to ja za ciebie rzucil bym sie w ogien a ty mi nie powiesz.. dobra.....ja taz mam tajemnice jedna..i ci nie powiem
gepard
15.10.2010 r. 21:19:16
a co Paula ktos wloczyl swiatlo.. mowilem ze jest odrazu po lewej stronie .przy wejsciu.. ..to wes te ziemniaki i szybko wracaj ..bo glodny jestem
gepard
15.10.2010 r. 21:31:19
a niech cie chalera wezmie ..a placki ziemniaczane z mlekiem ..sie znudzily.. ..a to juz wybredna jakas ryba po tajsku ..ciekaw jestem co powie ryba
AGATA
16.10.2010 r. 10:16:16
Masz racje Neron
nigdy nie jest tak zle, zeby gorzej byc nie moglo
ja tez jestem optymistka
a jesli chodzi o Geparda to uwazam, ze jest najbardziej
parawdziwy na tym forum
i jego riposty sa bardzo trafne lubie Gepcia za jego prostote i szczerosc
Wielokrotnie spotkałam się z takim zachowaniem..Niby dorosły człowiek a zachowuje się jak dziecko..Sam nie wie czego chce ..raz tak raz tak...
Na proste pytanie ..rzuca odpowiedziami godnymi 6 latka..
hmm czy to śmieszne czy raczej żałosne...
Czasami zaczynam wątpić w to , że istnieją mężczyźni godni uwagi...
Zapewne zaczną się teraz niesmaczne komentarze..ale..trudno..
Aniol
kobiety tez zachowuja sie jak male dzieci
i czesto zmieniaja zdanie, tez nie widza czego chca
a na tym forum jest duzo takich
pisza, ze maja dosc tego forum, ze odchodza
a ciagle tu sa
caly czs jestesmy dziecimi tylko z wiekiem zycie daje nam wieksze wymagania....kazdy dozy do przetrwania ..zeby osiagnoc tyle .zeby moc sie dalej bawic i nie martwic sie ..o jutro...i znalesc swego Aniola do wspulnej zabawy ..ja tam chce byc dzieckiem..i miec swoja pania co postawi mnie do konta..za zle zachowaniw...a co nam takiego te zycie daje..jak se sami w nim szczescia nie znajdziemy..kazdy lubi to co lubi.
mysle ze jestem odpowiedzialny..zdaje sobie sprawe ..na ile moge przekroczyc..granice..no czasami za daleko..jak mnie poniesie ale mam marzenia ..i chce czasami jak moge se pozwolic ..bawic sie w indjanina i kowboi..
..nie chce dopuscic do monotoni ..jak teraz ja lapie..praca pisanie ..i spanie...dobrze ze mam kogos .kto mnie troche rozumie i przyjedzie jak potrzebuje.zeby byla przy mnie..bo kurde znowu bym piaskownice rozwalil ...
po obydwóch stronach zdarzaja się dziecinne postawy więc nie tylko faceci ale równiez kobiety potrafią być dziecinne pomimo swojej dorosłości .
Mnie osobisci irytuja takie zachowania....ale nie twierdze, że dla niektórych jest to TO czego szukaja w związku. Czyli opiekawanie sie mało dojrzałym partnerem/ką .
Ja wolę inne relacje
no to do pracy rodacy kurde jak sie nie chce
choc Paula lepiej pomozesz ..a nie glupoty tobie w glowie
dorosnij..ide..bo jutro znowu w trase
PAULA TO BYLY ZARTY..NIE OBRAZAJ SIE JAK
Paula przecież KILL sie wypowiedziała
a zdradzisz mi czego potrzebujesz .
.moze sie z toba podziele albo sie zamienimy
jade za godzine i tak juz nic nie bede robil musze auto przygotowac do drogi ..wracam jutro do sokolki.na kilka dni..
mi nie powiesz
mi..kurde to ja za ciebie rzucil bym sie w ogien a ty mi nie powiesz..
dobra.....ja taz mam tajemnice jedna..i ci nie powiem
a co Paula ktos wloczyl swiatlo..
mowilem ze jest odrazu po lewej stronie .przy wejsciu..
..to wes te ziemniaki i szybko wracaj
..bo glodny jestem
a niech cie chalera wezmie ..a placki ziemniaczane z mlekiem ..sie znudzily..
..a to juz wybredna jakas ryba po tajsku ..ciekaw jestem co powie ryba
Masz racje Neron
lubie Gepcia za jego prostote i szczerosc
nigdy nie jest tak zle, zeby gorzej byc nie moglo
ja tez jestem optymistka
a jesli chodzi o Geparda to uwazam, ze jest najbardziej
parawdziwy na tym forum
i jego riposty sa bardzo trafne
pozdrawiam wszystkich...
milej niedzieli...