Tyle ludzi zarejestrowanych na ty portalu,czego szukacie,znajomości?szczęścia?a może jeszcze czegoś innego...?
Anka
06.10.2010 r. 22:23:29
ja tam tez nie wiem dlaczego hahah,ale teraz to z przyzwyczajenia jestem
Anka
06.10.2010 r. 22:26:56
nothing
Anka
06.10.2010 r. 22:33:53
to kup nowy
Anka
06.10.2010 r. 22:37:39
gepcio a mi kwiata nie dales
Romantyk
07.10.2010 r. 12:19:33
Witam.Zarejstrowałem się na tym portalu,aby poznać sympatycznych przyjaciół i koleżanki.
Romantyk
08.10.2010 r. 12:43:54
Witaj.Nie rozumiem dlaczego mam usuwać konto.Przecież wystarczy być sobą,a nie oczekiwać,że poznamy na tym portalu ekstra dziewczynę,z którą będziemy się mogli spotkać i pogadać.Najtrudniej poznać taką kobietę,z którą można pójść na kawę.Z reguły mieszkamy od siebie za daleko.Najlepiej poznać kobietę (mężczyznę) do 50 km od siebie.Wtedy dojazd do niej(do niego)nie jest drogi.Podczas spotkania można pogadać,zdjęcie na portalu nie wiele mówi o człowieku.
MAX29
08.10.2010 r. 12:59:46
Moim zdaniem jest to szansa na poznanie kogoś sympatycznego.Każdy ma tu to czego oczekuje i kontrole nad wszystkim A szczęście to zależy od dwojga.A całą tę społeczność kreuje nasza różnorodność Pozdrawiam.
Tyle ludzi zarejestrowanych na ty portalu,czego szukacie,znajomości?szczęścia?a może jeszcze czegoś innego...?
ja tam tez nie wiem dlaczego hahah,ale teraz to z przyzwyczajenia jestem
nothing
to kup nowy
gepcio a mi kwiata nie dales
Witam.Zarejstrowałem się na tym portalu,aby poznać sympatycznych przyjaciół i koleżanki.
Witaj.Nie rozumiem dlaczego mam usuwać konto.Przecież wystarczy być sobą,a nie oczekiwać,że poznamy na tym portalu ekstra dziewczynę,z którą będziemy się mogli spotkać i pogadać.Najtrudniej poznać taką kobietę,z którą można pójść na kawę.Z reguły mieszkamy od siebie za daleko.Najlepiej poznać kobietę (mężczyznę) do 50 km od siebie.Wtedy dojazd do niej(do niego)nie jest drogi.Podczas spotkania można pogadać,zdjęcie na portalu nie wiele mówi o człowieku.
Moim zdaniem jest to szansa na poznanie kogoś sympatycznego.Każdy ma tu to czego oczekuje i kontrole nad wszystkim
A szczęście to zależy od dwojga.A całą tę społeczność kreuje nasza różnorodność
Pozdrawiam.
tak mało sensownych odpowiedzi