Witam.Jestem przeciwnikiem sexu analnego.Dla mnie tylko pozycje seksualne taki,o których mógłbym powiedzieć mojej dziewczyni.Na forum nie napiszę,bo się wstydzę
Anka
06.10.2010 r. 15:39:13
to ja sie podpisuje pod torunianka haha tez lubie i uwazam ze to nic nienormslnego
oceanic
06.10.2010 r. 19:08:25
romantyk a czemu przeciwnikiem ?
za bardzo cię boli czy jak
Anka
06.10.2010 r. 21:45:43
hehehh eliot wujek dobra rada
Anka
06.10.2010 r. 23:27:20
Romantyk
07.10.2010 r. 11:42:40
Witajcie.Nie każda kobieta lubi sex analny.Uważam,że jeśli kobieta nie lubi sexu analnego,to nic na siłę.Przecież są rożne pozycje seksulne.Nie myślę,że sex jest najważniejszy.Najważniejsze jest aby kobiecie i mężczyźnie było razem przyjemnie podczas seksu.Nie żeby mężczyzna zmuszał kobietę do sexu analnego.
Zatancz_ze_mna
07.10.2010 r. 17:59:37
za:
- cos nowego
- podnieca mezczyzn (za kobiety sie nie wypowiadam)
- praktycznie cala powierzchnia penisa jest mocno stymulowana
przeciw:
- generalnie penis jest kompatybilny tylko z wagina
- trzeba uzywac gumki
- poczatkowo sprawia bol kobiecie
- trzeba byc ostroznym, by nie zrobic sobie krzywdy
Readumujac: warto sprobowac, ale jak nie podpasuje, to wybrac inne rozwiazania
Romantyk
08.10.2010 r. 12:21:58
Witaj.Uważam,że można poeksperymentować w kuchni ,a nie w łóżku.Przecież nie każda kobieta lubi sex analny.Wybacz lecz nie lubię seksu analnego.Wolę pozycję odwrotną,na stojąco,na jeźdzca.
Romantyk
13.10.2010 r. 11:49:29
Witaj.Zgadzam się z Eliottem ,sex analny to koszmar.Przecież gdy kochamy się z kobietą .To nie chcemy aby założyła sobie sztucznego penisa i waliła nas w doopę
on 20351214
17.10.2010 r. 19:30:40
ja tam jestem za sexem analny, choć wiem, że większość kobiet tego nie lubi. wiem z praktyki, że w tym wypadku dużo zależy od partnera. jak to robi i nie zabiera się do zabawy jak pies do je***a jeża wiem, że partnerce sprawi to dużo przyjemnośći ( z własnej praktyki)tylko trzeba na początku umiejętnie się zabrać do dzieła.
oceanic
17.10.2010 r. 22:09:17
prawdziwe kobiety lubią nie ma bata
bartek
17.10.2010 r. 23:10:30
myślę że jest ok dziś próbowałem i moja partnerka była zadowolona
czy jest to normalne
Witam.Jestem przeciwnikiem sexu analnego.Dla mnie tylko pozycje seksualne taki,o których mógłbym powiedzieć mojej dziewczyni.Na forum nie napiszę,bo się wstydzę
to ja sie podpisuje pod torunianka haha tez lubie i uwazam ze to nic nienormslnego
romantyk a czemu przeciwnikiem ?
za bardzo cię boli czy jak
hehehh eliot wujek dobra rada
Witajcie.Nie każda kobieta lubi sex analny.Uważam,że jeśli kobieta nie lubi sexu analnego,to nic na siłę.Przecież są rożne pozycje seksulne.Nie myślę,że sex jest najważniejszy.Najważniejsze jest aby kobiecie i mężczyźnie było razem przyjemnie podczas seksu.Nie żeby mężczyzna zmuszał kobietę do sexu analnego.
za:
- cos nowego
- podnieca mezczyzn (za kobiety sie nie wypowiadam)
- praktycznie cala powierzchnia penisa jest mocno stymulowana
przeciw:
- generalnie penis jest kompatybilny tylko z wagina
- trzeba uzywac gumki
- poczatkowo sprawia bol kobiecie
- trzeba byc ostroznym, by nie zrobic sobie krzywdy
Readumujac: warto sprobowac, ale jak nie podpasuje, to wybrac inne rozwiazania
Witaj.Uważam,że można poeksperymentować w kuchni ,a nie w łóżku.Przecież nie każda kobieta lubi sex analny.Wybacz lecz nie lubię seksu analnego.Wolę pozycję odwrotną,na stojąco,na jeźdzca.
Witaj.Zgadzam się z Eliottem ,sex analny to koszmar.Przecież gdy kochamy się z kobietą .To nie chcemy aby założyła sobie sztucznego penisa i waliła nas w doopę
ja tam jestem za sexem analny, choć wiem, że większość kobiet tego nie lubi. wiem z praktyki, że w tym wypadku dużo zależy od partnera. jak to robi i nie zabiera się do zabawy jak pies do je***a jeża
wiem, że partnerce sprawi to dużo przyjemnośći ( z własnej praktyki)tylko trzeba na początku umiejętnie się zabrać do dzieła.
prawdziwe kobiety lubią nie ma bata
myślę że jest ok dziś próbowałem i moja partnerka była zadowolona