jejku dlaczego wszyscy chcą za wszelką cenę świętych udawać...czy robienie loda jest ubliżające dla kobiety? przecież o tym czy go zrobi czy nie decyduje sama. Jeśli jej się to nie podoba,nie czuje przyjemności to więcej tego nie zrobi. Nie ma co robić z tego wielkiego halo. ja myślę że jeśli jest się z kimś kogo się kocha to sposób w jaki okazuję się sobie miłość a zarazem pożądanie jest indywidualną sprawą.
Malutka
11.10.2010 r. 20:33:38
chyba zagalopowałam się troszkę w swojej wypowiedzi co oczywiście zostało \'\'odpowiednio\'\'zrozumiane...szkoda słów
Jacek
12.10.2010 r. 08:36:12
Malutka
13.10.2010 r. 15:51:58
Taaak,troszkę mnie zawstydziłeś Eliot ale zdania na dany temat raczej nie zmienię. Nadal uważam że dawanie a jednocześnie czerpanie przyjemności nie jest czymś złym ani ubliżającym. wszystko zależy od człowieka ,jego temperamentu,charakteru itp.
Malutka
14.10.2010 r. 16:39:21
zarabiam na swoje potrzeby dlatego sponsoring mnie nie interesuje chcę być z facetem z miłości...chcę śmiać się i płakać z nim,zasypiać i budzić się razem,ufać,rozumieć itp czy za wiele chcę? nie sądze
Malutka
15.10.2010 r. 17:47:49
więc bądż BARDZO romantyczny i gdy wrócę o 4-tej z pracy czekaj na mnie z kawą i z uśmiechem na twarzy
Malutka
15.10.2010 r. 18:13:00
trzymam cię za słowo no i oczywiście śniadanko do łóżka
Jacek
28.10.2010 r. 08:18:06
Romantyk
29.10.2010 r. 11:02:09
Witam.Dla mnie jest przerażające,że mężczyźni,którzy poznają kobiety szukają seksu,a nie związku opartego na przyjaźni,szcerości,miłości,dobroci i wzajemnym zaufaniu.
Man
29.10.2010 r. 14:22:02
Malutka
02.11.2010 r. 10:46:28
no tak bo jeśli dwie osoby mają podobne zdanie na jakiś temat to istnieje wielkie prawdopodobieństwo że pisze to jedna i ta sama osoba najlepiej mieć inne zdanie jak wszyscy ...a że to będzie wbrew sobie to co tam
jarci
02.11.2010 r. 11:22:28
a co w tym złego że kobieta chce zrobić dobrze swojemu facetowi, liczy się wspólna przyjemność, jak on to lubi a jej nie przeszkadza to dlaczego sobie odmawiać przyjemności, gdyby patrzeć na to co wypada a co nie wypada to należało by się kochać w łóżku pod kołdrą i to jeszcze najlepiej z zamkniętymi oczami
Romantyk
02.11.2010 r. 13:57:42
Witam.Uważąm,że do odważnych świat należy.Nie dajmy się zwariować.Prtzecież najważniejsza jest przyjaźń,potem miłość.A jak się lepiej poznamy małżeństwo.
jarci
02.11.2010 r. 14:30:51
najpierw przyjaźń potem miłość i na końcu małżeństwo, niby słuszna teza ale moim zdaniem dla osób \'nieco\' starszych dla których nie ważne już są doznania cielesne.
Romantyk
03.11.2010 r. 12:31:56
Witaj.Nie da się poznać dziewczyny prez internet.Najpierw piszemy do siebie.Potem wymieniamy się numerami telefonu.Jeśli stwierdzimy ,że pasujemy do siebie spotykamy się w rzeczywistoścxi .Na miłej rozmowie przy kawie i ciastku.
chyba zagalopowałam się troszkę w swojej wypowiedzi co oczywiście zostało \'\'odpowiednio\'\'zrozumiane...szkoda słów
Taaak,troszkę mnie zawstydziłeś Eliot
ale zdania na dany temat raczej nie zmienię. Nadal uważam że dawanie a jednocześnie czerpanie przyjemności nie jest czymś złym ani ubliżającym. wszystko zależy od człowieka ,jego temperamentu,charakteru itp.
Witam.Dla mnie jest przerażające,że mężczyźni,którzy poznają kobiety szukają seksu,a nie związku opartego na przyjaźni,szcerości,miłości,dobroci i wzajemnym zaufaniu.
a co w tym złego że kobieta chce zrobić dobrze swojemu facetowi, liczy się wspólna przyjemność, jak on to lubi a jej nie przeszkadza to dlaczego sobie odmawiać przyjemności, gdyby patrzeć na to co wypada a co nie wypada to należało by się kochać w łóżku pod kołdrą i to jeszcze najlepiej z zamkniętymi oczami
Witam.Uważąm,że do odważnych świat należy.Nie dajmy się zwariować.Prtzecież najważniejsza jest przyjaźń,potem miłość.A jak się lepiej poznamy małżeństwo.
najpierw przyjaźń potem miłość i na końcu małżeństwo, niby słuszna teza ale moim zdaniem dla osób \'nieco\' starszych dla których nie ważne już są doznania cielesne.
Witaj.Nie da się poznać dziewczyny prez internet.Najpierw piszemy do siebie.Potem wymieniamy się numerami telefonu.Jeśli stwierdzimy ,że pasujemy do siebie spotykamy się w rzeczywistoścxi .Na miłej rozmowie przy kawie i ciastku.