JA MAM MAŁO OKAZJI DO WYPICIA ALE ,PARE PINESEK Z SĄSIADKĄ STRZELIŁEM I MAM JECHAĆ O 10.00 W JEDNO MIEJSCE I TERAZ BĘDĘ MUSIAŁ POPROSIĆ KOLEGĘ ,BO NIE POKIERUJE AUTEM ,A KACA JESZCZE MUSZĘ WYLECZYĆ ,ROBIĘ TO NA WSZYSTKIE SPOSOBY,ALE CZUJĘ ŻE W AUTO DZIŚ I TAK NIE WSIADAM,I ZARAZ STRZELĘ KLINA.
Konto usunięte
29.11.2009 r. 08:26:10
lecze grypke i mnie trafia bo juz dobry 3 tydz a tu nic nieprzechodzi
WOLF
29.11.2009 r. 08:29:55
MARIA GRYPA PLUS KAC MAM ROZUMIEĆ.
Konto usunięte
29.11.2009 r. 08:33:07
-Wolfiku wolałabym kaca od 3 tyg grypy
WOLF
29.11.2009 r. 08:40:46
A TO PRZEPRASZAM MYŚLAŁEM TROSZKĘ INACZEJ .
Konto usunięte
29.11.2009 r. 08:44:00
niema zaco przepraszac ale ino wyjde ztej pieronskiej grypki to wisnióweczka i sok bananowy
Konto usunięte
29.11.2009 r. 09:32:12
hahaha ja tam sie swietnie czuje po wczorajszym ...i nadto to powiem ze została mi jeszcze jedna butla winniacza i mam zamiar ja dzis wypic ....
Konto usunięte
29.11.2009 r. 09:34:55
JA TEŻ NIE NARZEKAM ...CHOCIAŻ MOGŁO BYĆ GORZEJ..JEDNO PIWKO ZAŁATWIŁOBY SPRAWĘ ..ALE CHOLERA..NIE MOGĘ ..ZA DWIE GODZINKI JADĘ DO MOJEJ KRÓLEWNY ..
wszyscy chyba kaca leczą?
No i jak to zrobić
każdy ma swoje sposoby.ja lubie dobrze zjeść
JA MAM MAŁO OKAZJI DO WYPICIA ALE ,PARE PINESEK Z SĄSIADKĄ STRZELIŁEM I MAM JECHAĆ O 10.00 W JEDNO MIEJSCE I TERAZ BĘDĘ MUSIAŁ POPROSIĆ KOLEGĘ ,BO NIE POKIERUJE AUTEM ,A KACA JESZCZE MUSZĘ WYLECZYĆ ,ROBIĘ TO NA WSZYSTKIE SPOSOBY,ALE CZUJĘ ŻE W AUTO DZIŚ I TAK NIE WSIADAM,I ZARAZ STRZELĘ KLINA.
MARIA GRYPA PLUS KAC MAM ROZUMIEĆ.
-Wolfiku
wolałabym kaca od 3 tyg grypy
A TO PRZEPRASZAM MYŚLAŁEM TROSZKĘ INACZEJ .
niema zaco przepraszac
ale ino wyjde ztej pieronskiej grypki to
wisnióweczka i sok bananowy
hahaha
ja tam sie swietnie czuje po wczorajszym ...i nadto to powiem ze została mi jeszcze jedna butla winniacza i mam zamiar ja dzis wypic ....
JA TEŻ NIE NARZEKAM ...CHOCIAŻ MOGŁO BYĆ GORZEJ..JEDNO PIWKO ZAŁATWIŁOBY SPRAWĘ ..ALE CHOLERA..NIE MOGĘ ..ZA DWIE GODZINKI JADĘ DO MOJEJ KRÓLEWNY ..
kaca nie mam ale glowka mnie baaaardzo boli ;(
Dzien dobry :0 ja niemam co leczyc