wierzysz w milosc???? wierzysz w nadzieje?????? a jesli to sa tyl;ko zludzenia???? piszcie w co WY wierzycie?????
Grigori
28.11.2009 r. 21:07:56
a gdzie uczucia milosc gniew zazdrosc???????
Konto usunięte
28.11.2009 r. 21:26:09
Ja wierzę w to że każda osoba jest komuś przeznaczona Tzw. dwie połówki jabłka...
Iwona*
28.11.2009 r. 21:34:50
jeszcze troche , to strace nadzieje...ta moja połówka gdzies sie zapodziała
Konto usunięte
28.11.2009 r. 21:37:46
W Boga i w siebie .
Konto usunięte
28.11.2009 r. 22:13:39
w Boga honor ojczyznę w miłość czy może raczej w kilka jej odcieni też , nawet jeśli to dzisiaj jest postrzegane raczej jako wady niż cnoty czyż nie to różni ludzi od reszty stworzeń na tym zwariowanym świecie ?
Konto usunięte
28.11.2009 r. 22:49:59
masz Ryszardzie rację jesteśmy ludźmi nie zwierzętami
Konto usunięte
28.11.2009 r. 23:22:30
A w aniołki wierzysz kropeczko??
WOLF
29.11.2009 r. 08:36:36
JA WIEŻE W ZŁOTÓWKI,NO OCZYWIŚCIE W EURO I DOLARA,A FANTAZJOWANIE O ANIOŁACH ITD;TO ZOSTAWIAM INNYM .
Konto usunięte
29.11.2009 r. 08:58:03
...WIERZĘ W BOGA ..I W SIEBIE ...
WOLF
29.11.2009 r. 09:11:34
A CO DO WIARY TO GRAŁEM W PEWNEJ KAPELI ,20 LAT TEMU ,NAZYWAŁA SIĘ NATO ,GRAŁEM NA PERKUSJI ,NO PISALIŚMY TEŻ TEKSTY OCZYWIŚCIE W RYTM PUNK, ;;NIE JEDEN Z NAS TRACI CZAS NA CHODZENIE PO KOŚCIOŁACH I KŁAMSTWACH O ANIOŁACH ,NIE JEDEN Z NAS SIĘ ORGANIZUJE NIE JEDEN Z NAS ZATRUWA LUB ZATRUJE ,NIE JEDEN Z NAS JEST GRZESZNIKIEM ,A KAŻDY JEST GRZESZNIKIEM;;;TERAZ TO GRAM DLA ZABAWY .
Konto usunięte
29.11.2009 r. 09:17:52
WOLF ..LEPIEJ W COŚ WIERZYĆ ..NIŻ NIE WIERZYĆ W NIC....
WOLF
29.11.2009 r. 09:21:10
NO TO NIE CZYTASZ ŻE W DOLARA I EURO ,DARZE TE RZECZY WIELKIM KULTEM,
Konto usunięte
29.11.2009 r. 09:24:40
NO I DOBRZE MOGĄ BYĆ I DOLARY I EURO ..JA TAM JESTEM TOLERANCYJNY..NIE PRZESZKADZA MI TO ,ŻE KTOŚ WIERZY ..W COŚ INNEGO NIŻ JA ...
WOLF
29.11.2009 r. 09:27:09
NIKT I NIC NA ZIEMI NIE WYBIŁ TYLE LUDZI JAK WIARA ,W NAJRÓŻNIEJSZE WYNALAZKI.
WOLF
29.11.2009 r. 09:29:46
ZA 1000 LAT BĘDĄ WIERZYĆ W ELVISA PRESLEYA ,LUB MIKA JAGGERA.
WOLF
29.11.2009 r. 09:35:44
JA TWIERDZE ŻE JESTEŚMY ZWYKŁYMI BAKTERIAMI NA JAKIEŚ ŻYWEJ ISTOCIE [ZIEMI] TAK ŻE ZGODNIE Z PLANEM ZOSTANIE WSZYSTKO ZJEDZONE DO KOŃCA,NIESTETY ALE TAK BYŁO ,JEST I BĘDZIE ,TEMPO ZACZYNA PRZYŚPIESZAĆ.
Konto usunięte
29.11.2009 r. 09:35:57
ONDRASZ55 ..PO CO CI TA CZARNA LISTA ?????
Konto usunięte
29.11.2009 r. 09:38:05
a ja to nieraz nawet sobie nie wierze ....
Konto usunięte
29.11.2009 r. 11:53:40
LINKA ..A TY W CO WIERZYSZ?
Konto usunięte
29.11.2009 r. 12:00:13
...HA,HA,HA...TAK TRZYMAJ..NADZIEJA TO MATKA GŁUPICH CO NIE PRZESZKADZA JEJ BYĆ UROCZĄ KOCHANKĄ ODWAŻNYCH ..,
Konto usunięte
29.11.2009 r. 12:11:51
..OJ CHYBA JESTEŚ PESYMISTKĄ CO?..PRZYNAJMNIEJ TAK CIĘ ODEBRAŁEM ..
Konto usunięte
29.11.2009 r. 12:15:19
..OK TO DOBRZE ..
Konto usunięte
29.11.2009 r. 12:15:21
Ciekawy jestem jak będziecie umierać to kogo będziecie wołać : euro , złotówkę , dolara , nadzieję , prawdę czy Boga , czasem warto pomyśleć co się pisze na temat wiary
Konto usunięte
29.11.2009 r. 12:18:12
WYLUZUJ ..PROROK ..KAŻDY MA PRAWO WIERZYĆ W CO CHCE ..JA ZAWSZE WIERZYŁEM W BOGA ..I NIC I NIKT TEGO NIE ZMIENI ...I WIDZĘ ,ŻE TY TEŻ ..A ,ŻE INNI MYŚLĄ INACZEJ TO CO Z TEGO ...
Konto usunięte
29.11.2009 r. 12:26:45
Bo nikt się nie zastanawia nad tym że może jutro umrze i pierdoły pisze i to mnie wkurza że ludzie mają mózg i nie potrafią logicznie myśleć . Dobra olewam ten temat nie będę się wqrwiał
artur
29.11.2009 r. 13:05:34
Wierz w tych komu ufasz...reszte miej gleboko...w nosku....hahaha
Konto usunięte
29.11.2009 r. 19:55:02
Tak bardzo pragniemy wierzyć w dobroć , szczerość i inne rzeczy które dały by nam pewność na spokojną i szczęśliwą przyszłość..... ale tak nie jest - ludzie są egoistyczni , fałszywi i lepiej nie polegać na nikim. Przykre to ale niestety to prawda i nie ma się co łudzić że jest inaczej
Konto usunięte
29.11.2009 r. 19:57:42
i was kocham ..nie czujcie sie samotni
Romantyk
29.11.2009 r. 20:31:35
Witaj.To nie ważne w co wierzysz.Ważne kogo szukasz.Bo gdy jesteś z dziewczyną na randce.Nie patrzysz na jej wiarę.Tylko słuchasz co ona mówi.Jak wygląda,jaki ma charakter.Czy lubi żarty,miły wierszyk,czy lubi Cię słuchać.Jeśli między wami nie zaiskrzy.To nie pomorze,żadna wiara.
wierzysz w milosc???? wierzysz w nadzieje?????? a jesli to sa tyl;ko zludzenia???? piszcie w co WY wierzycie?????
a gdzie uczucia milosc gniew zazdrosc???????
Ja wierzę w to że każda osoba jest komuś przeznaczona Tzw. dwie połówki jabłka...
jeszcze troche , to strace nadzieje...ta moja połówka gdzies sie zapodziała
W Boga i w siebie .
w Boga honor ojczyznę w miłość czy może raczej w kilka jej odcieni też , nawet jeśli to dzisiaj jest postrzegane raczej jako wady niż cnoty czyż nie to różni ludzi od reszty stworzeń na tym zwariowanym świecie ?
masz Ryszardzie rację jesteśmy ludźmi nie zwierzętami
A w aniołki wierzysz kropeczko??
JA WIEŻE W ZŁOTÓWKI,NO OCZYWIŚCIE W EURO I DOLARA,A FANTAZJOWANIE O ANIOŁACH ITD;TO ZOSTAWIAM INNYM .
...WIERZĘ W BOGA ..I W SIEBIE ...
A CO DO WIARY TO GRAŁEM W PEWNEJ KAPELI ,20 LAT TEMU ,NAZYWAŁA SIĘ NATO ,GRAŁEM NA PERKUSJI ,NO PISALIŚMY TEŻ TEKSTY OCZYWIŚCIE W RYTM PUNK, ;;NIE JEDEN Z NAS TRACI CZAS NA CHODZENIE PO KOŚCIOŁACH I KŁAMSTWACH O ANIOŁACH ,NIE JEDEN Z NAS SIĘ ORGANIZUJE NIE JEDEN Z NAS ZATRUWA LUB ZATRUJE ,NIE JEDEN Z NAS JEST GRZESZNIKIEM ,A KAŻDY JEST GRZESZNIKIEM;;;TERAZ TO GRAM DLA ZABAWY .
WOLF ..LEPIEJ W COŚ WIERZYĆ ..NIŻ NIE WIERZYĆ W NIC....
NO TO NIE CZYTASZ ŻE W DOLARA I EURO ,DARZE TE RZECZY WIELKIM KULTEM,
NO I DOBRZE
MOGĄ BYĆ I DOLARY I EURO ..JA TAM JESTEM TOLERANCYJNY..NIE PRZESZKADZA MI TO ,ŻE KTOŚ WIERZY ..W COŚ INNEGO NIŻ JA
...
NIKT I NIC NA ZIEMI NIE WYBIŁ TYLE LUDZI JAK WIARA ,W NAJRÓŻNIEJSZE WYNALAZKI.
ZA 1000 LAT BĘDĄ WIERZYĆ W ELVISA PRESLEYA ,LUB MIKA JAGGERA.
JA TWIERDZE ŻE JESTEŚMY ZWYKŁYMI BAKTERIAMI NA JAKIEŚ ŻYWEJ ISTOCIE [ZIEMI] TAK ŻE ZGODNIE Z PLANEM ZOSTANIE WSZYSTKO ZJEDZONE DO KOŃCA,NIESTETY ALE TAK BYŁO ,JEST I BĘDZIE ,TEMPO ZACZYNA PRZYŚPIESZAĆ.
ONDRASZ55 ..PO CO CI TA CZARNA LISTA ?????
a ja to nieraz nawet sobie nie wierze ....
LINKA ..A TY W CO WIERZYSZ?
...HA,HA,HA...TAK TRZYMAJ..NADZIEJA TO MATKA GŁUPICH CO NIE PRZESZKADZA JEJ BYĆ UROCZĄ KOCHANKĄ ODWAŻNYCH ..,
..OJ CHYBA JESTEŚ PESYMISTKĄ CO?..PRZYNAJMNIEJ TAK CIĘ ODEBRAŁEM ..
..OK TO DOBRZE ..
Ciekawy jestem jak będziecie umierać to kogo będziecie wołać : euro , złotówkę , dolara , nadzieję , prawdę czy Boga , czasem warto pomyśleć co się pisze na temat wiary
WYLUZUJ ..PROROK ..KAŻDY MA PRAWO WIERZYĆ W CO CHCE ..JA ZAWSZE WIERZYŁEM W BOGA ..I NIC I NIKT TEGO NIE ZMIENI ...I WIDZĘ ,ŻE TY TEŻ ..A ,ŻE INNI MYŚLĄ INACZEJ TO CO Z TEGO ...
Bo nikt się nie zastanawia nad tym że może jutro umrze i pierdoły pisze i to mnie wkurza że ludzie mają mózg i nie potrafią logicznie myśleć . Dobra olewam ten temat nie będę się wqrwiał
Wierz w tych komu ufasz...reszte miej gleboko...w nosku....hahaha
Tak bardzo pragniemy wierzyć w dobroć , szczerość i inne rzeczy które dały by nam pewność na spokojną i szczęśliwą przyszłość..... ale tak nie jest - ludzie są egoistyczni , fałszywi i lepiej nie polegać na nikim. Przykre to ale niestety to prawda i nie ma się co łudzić że jest inaczej
i was kocham ..nie czujcie sie samotni
Witaj.To nie ważne w co wierzysz.Ważne kogo szukasz.Bo gdy jesteś z dziewczyną na randce.Nie patrzysz na jej wiarę.Tylko słuchasz co ona mówi.Jak wygląda,jaki ma charakter.Czy lubi żarty,miły wierszyk,czy lubi Cię słuchać.Jeśli między wami nie zaiskrzy.To nie pomorze,żadna wiara.