nie potrafi. potrafi tylko ranic lub wykorzystac i zostawic tak jak stary mebel
aniula
27.09.2010 r. 16:39:59
kobiety tez potrafia ranic i wykorzystywac
aniula
28.09.2010 r. 14:22:02
jasko z ciebie to jest fujara a nie facet
Ernest
28.09.2010 r. 16:32:21
Ja to jestem przekonany o tym ze faceti potrafia kochav kobiety
np. wczoraj ogladałem pewien film
i tam jeden mezczyzna bardzo kochał taka jedna kobiete
kochal jak tak bardzo ze ona cały czas piszczala z zachwytu
Daniel
29.09.2010 r. 22:52:09
Banialuki i tyle..
rozważna
30.09.2010 r. 11:00:35
facet gdy mowi kobiecie, ze ją kocha, to faktycznie tak jest, na tę chwilę, a że mężczyźni sa niezbyt stabilni emocjonalnie to i uczucia im się szybko zmieniają
reasumując, jeśli traktować Ich jako zatyczki dopochwowe to można się równie dobrze bawić jak Oni
Romantyk
30.09.2010 r. 11:56:17
Witam.Mężczyzna potrafi kochać kobietę.Choć nie zawsze potrafi to okazywać.Czasem mężczyzna jest zbyt nieśmiały lub boi się porażki.Czasem jest tak ,że kobieta ma za duże wymagania w stosunku do mężczyzny.Lecz takie jest życie.Myślę,że na mkontakcie poznają panie mężczyzn,którzy potrafią kochać kobiety.Którzy podczas spotkania w rzeczywistości okażą się przyjaciółmi na dobre i złe.Nie takim ,którzy szukają seksu lecz zwiążku opartego na przyjaźni,wierności,miłości i seksie.Jeśli brakuje któregoś elementu to nie jest prawdziwy związek.
Olenka
30.09.2010 r. 19:56:27
bywają wyjątki
Marta
30.09.2010 r. 22:06:32
zawsze to działa w dwie strony
jak kobieta jak mężczyzna umieją
obydwoje wykorzystac
klaudia
01.10.2010 r. 22:36:35
Najbardziej cierpią wykorzystani... Bez względu na to czy to jest kobieta czy mężczyzna... !!
klaudia
01.10.2010 r. 23:46:08
Cierpią zawsze obie strony... Bez względu na to kto rani zawsze cierpią wszyscy...
A mężczyźni potrafią kochać tylko wstydzą się to okazywać...!
klaudia
02.10.2010 r. 00:02:16
I dlatego kobiety myślą, że faceci nie czują nic... Ale wcale tak nie jest...!
Facetom nie pozwala na to męska duma ;p
klaudia
02.10.2010 r. 00:30:03
są sytuacje i osoby przy których nie powinniście wstydzić się swoich łez
Romantyk
07.10.2010 r. 12:17:01
Witam.Uważąm,że mężczyzna potrafi kochać kobietę,tylko nie potrafi jej tego okazać.Czasem widujemy parę chłopaka i dziewczynę,którzy rozumieją się bez słów.Czasem szukam długo,aby w końcu znaleźć tą jedyną,wymarzoną i wyśnioną dziewczynę.
Romantyk
08.10.2010 r. 12:18:40
Wszystkim uczestnikom forum,życzę aby udało im się poznać tego jedynego(tą jedyną).Z którym(którą) da się normalnie pogadać w rzeczywistości przy kawie i ciastku.Możemy porozmawiać o życiu,samotności i trudności w znalezieniu drugiej połówki pomoarańczy
Romantyk
12.10.2010 r. 13:03:41
Witaj.Jestem romantykiem lubię czytać książki o miłości.Nie czytam Harleqinów. .Jak powiedział Forrest Gump:\"Życie jest jak pudełko czekoladek,nigdy nie wie jaką wyciągniesz.\"Uważam,że każdy z nas chłopaków,szuka drugiej połowy jabłka lub pomarańczy.To znaczy abyśmy poznali kobietę,z którą w rzeczywistości będzie się nam miło rozmawiało przy kawie i ciastku.Znając życie,to nie jest takie proste jak się wydaje.Z moich doświadczeń wynika ,że mężczyźni nie szukają związku opartego na przyjaźni i szczerośći tylko sexu .Jest to dla mnie przykre .Jeśli jest jakaś kobieta z Radomia miła ,sympatyczna,z poczuciem humoru.Niech napisze na priv.Pozdrawiam wszystkich samotnych ,myślę,że tak jak Oceanik i niunia poznają się przez mkontakt.W rzczywisości będzie się im miło rozmawiało przy kawie i ciastku.
oceanic
12.10.2010 r. 13:49:03
romantyk tak bym chciał mieć takiego kumpla jak ty
zostańmy internetowymi kolegami
oceanic
12.10.2010 r. 14:02:08
nie prawda ja okazuje
oceanic
12.10.2010 r. 14:05:19
a pogadasz ze mną przy kawie i ciastku ?
oceanic
12.10.2010 r. 14:09:42
i na ciastko ?
oceanic
12.10.2010 r. 14:13:41
pójdźmy na kompromis kobiety mówią zawsze prawdę i tylko swoją prawdę
oceanic
12.10.2010 r. 14:14:46
bez ciastka to ja nie mogę
uczę się od romantyka
oceanic
12.10.2010 r. 14:24:40
oceanic
12.10.2010 r. 14:28:50
sam sobie zrobię ciastko i kawę
łaski bez
oceanic
12.10.2010 r. 14:29:41
zrobię dzban kawy i duże ciasto i będziemy z romantykiem ucztować
Włoszka
12.10.2010 r. 14:53:48
chytrusy sami będą ciasto wcinać
oceanic
12.10.2010 r. 14:57:14
jak dwa romantyki zasiądą do ciasta i kawy to może nie zostać
ale dla ciebie kil schowam trochę
Włoszka
12.10.2010 r. 15:16:26
schowaj wiekszy kawałek bo ja lubie słodycze
Włoszka
12.10.2010 r. 15:19:22
a do tego ciasta to mozesz podać Black Sabbath i podlać wszystko Metallicą
nie potrafi. potrafi tylko ranic lub wykorzystac i zostawic tak jak stary mebel
kobiety tez potrafia ranic i wykorzystywac
jasko z ciebie to jest fujara a nie facet
Ja to jestem przekonany o tym ze faceti potrafia kochav kobiety
np. wczoraj ogladałem pewien film
i tam jeden mezczyzna bardzo kochał taka jedna kobiete
kochal jak tak bardzo ze ona cały czas piszczala z zachwytu
Banialuki i tyle..
facet gdy mowi kobiecie, ze ją kocha, to faktycznie tak jest, na tę chwilę, a że mężczyźni sa niezbyt stabilni emocjonalnie to i uczucia im się szybko zmieniają
reasumując, jeśli traktować Ich jako zatyczki dopochwowe to można się równie dobrze bawić jak Oni
Witam.Mężczyzna potrafi kochać kobietę.Choć nie zawsze potrafi to okazywać.Czasem mężczyzna jest zbyt nieśmiały lub boi się porażki.Czasem jest tak ,że kobieta ma za duże wymagania w stosunku do mężczyzny.Lecz takie jest życie.Myślę,że na mkontakcie poznają panie mężczyzn,którzy potrafią kochać kobiety.Którzy podczas spotkania w rzeczywistości okażą się przyjaciółmi na dobre i złe.Nie takim ,którzy szukają seksu lecz zwiążku opartego na przyjaźni,wierności,miłości i seksie.Jeśli brakuje któregoś elementu to nie jest prawdziwy związek.
bywają wyjątki
zawsze to działa w dwie strony
jak kobieta jak mężczyzna umieją
obydwoje wykorzystac
Najbardziej cierpią wykorzystani... Bez względu na to czy to jest kobieta czy mężczyzna...
!!
Cierpią zawsze obie strony... Bez względu na to kto rani zawsze cierpią wszyscy...
A mężczyźni potrafią kochać tylko wstydzą się to okazywać...!
I dlatego kobiety myślą, że faceci nie czują nic... Ale wcale tak nie jest...!
Facetom nie pozwala na to męska duma ;p
są sytuacje i osoby przy których nie powinniście wstydzić się swoich łez
Witam.Uważąm,że mężczyzna potrafi kochać kobietę,tylko nie potrafi jej tego okazać.Czasem widujemy parę chłopaka i dziewczynę,którzy rozumieją się bez słów.Czasem szukam długo,aby w końcu znaleźć tą jedyną,wymarzoną i wyśnioną dziewczynę.
Wszystkim uczestnikom forum,życzę aby udało im się poznać tego jedynego(tą jedyną).Z którym(którą) da się normalnie pogadać w rzeczywistości przy kawie i ciastku.Możemy porozmawiać o życiu,samotności i trudności w znalezieniu drugiej połówki pomoarańczy
Witaj.Jestem romantykiem lubię czytać książki o miłości.Nie czytam Harleqinów.
.Jak powiedział Forrest Gump:\"Życie jest jak pudełko czekoladek,nigdy nie wie jaką wyciągniesz.\"Uważam,że każdy z nas chłopaków,szuka drugiej połowy jabłka lub pomarańczy.To znaczy abyśmy poznali kobietę,z którą w rzeczywistości będzie się nam miło rozmawiało przy kawie i ciastku.Znając życie,to nie jest takie proste jak się wydaje.Z moich doświadczeń wynika ,że mężczyźni nie szukają związku opartego na przyjaźni i szczerośći tylko sexu
.Jest to dla mnie przykre
.Jeśli jest jakaś kobieta z Radomia miła ,sympatyczna,z poczuciem humoru.Niech napisze na priv.Pozdrawiam wszystkich samotnych ,myślę,że tak jak Oceanik i niunia poznają się przez mkontakt.W rzczywisości będzie się im miło rozmawiało przy kawie i ciastku.
romantyk tak bym chciał mieć takiego kumpla jak ty
zostańmy internetowymi kolegami
nie prawda ja okazuje
a pogadasz ze mną przy kawie i ciastku ?
i na ciastko ?
pójdźmy na kompromis kobiety mówią zawsze prawdę i tylko swoją prawdę
bez ciastka to ja nie mogę
uczę się od romantyka
sam sobie zrobię ciastko i kawę
łaski bez
zrobię dzban kawy i duże ciasto i będziemy z romantykiem ucztować
chytrusy sami będą ciasto wcinać
jak dwa romantyki zasiądą do ciasta i kawy to może nie zostać
ale dla ciebie kil schowam trochę
schowaj wiekszy kawałek bo ja lubie słodycze
a do tego ciasta to mozesz podać Black Sabbath i podlać wszystko Metallicą