Dokładnie... Jak ja mam doła to przeczytam sobie jakiegoś posta od Marli i zaraz humor mi się poprawia...
Konto usunięte
28.11.2009 r. 14:41:06
Takiej drugiej szczerej i otwartej jak Marli to nie znajdziecie na mK hahaha
Konto usunięte
28.11.2009 r. 14:41:53
ejjj a ja taka jestem moze co
Konto usunięte
28.11.2009 r. 14:44:47
Córcia ty to masz poukładane w głowie , ale zakręcona jesteś jak każda dziewczyna w tym wieku
Konto usunięte
28.11.2009 r. 14:45:54
no a nie papciu no ja creyzol jestem na maxiora
Konto usunięte
28.11.2009 r. 14:46:15
WITAM WSZYSTKICH MAM PYTANIE CZY SA TU JAKIES SAMOTNE DZIEWCZYNY KTORE SZUKAJA CHLOPAKOW NA STALY ZWIAZEK JA 26 LAT SZUKAM DZIEWCZYNE NIE MAM DUZYCH WYMAGAN MA BYC MILA SZCZERA WIERNA KOCHAJACA OPIEKUNCZA UCZCIWA CHCE ZEBY MNIE POKOCHALA TAKIEGO JAKIM JESTES A JA JA JESLI SA TU TAKIE PROSZE NIECH NAPISZA DO MNIE ZAWSZE ODPISUJE CODZIENNIE OPROCZ NIEDZIELI POZDRAWIAM I CZEKAM NA WIADOMOSC
Konto usunięte
28.11.2009 r. 14:49:41
Przecież młodość ma swoje prawa , jak ja byłem w twoim wieku to dopiero byłem szajbus , co ja odpierdalałem to głowa boli , cuda na kiju hahaha
Konto usunięte
28.11.2009 r. 14:54:03
Grzesiek polecam ci Marli , bardzo dobrze odpowiada twoim wymaganiom i nie pisze w niedzielę hahaha
Konto usunięte
28.11.2009 r. 15:58:56
buahahaha - napisz o tym do "JESTEM"
Konto usunięte
28.11.2009 r. 16:23:52
No tak kolejny problem Marli (((Papciu drogi zrób coś z tą młodzieżą bo ręce poadają!!!!
Monika
28.11.2009 r. 17:20:18
normalnie slow mi brak zeby sie wypowiedziec
Konto usunięte
28.11.2009 r. 18:00:24
Tys jest tak jebnieta czy pracujesz nad tym ,Bo ja mam wrażenie ze czegos Ci brakuje w tym pogietym zyciu,Przestań sie poniżac do takiego stanu bo tylko o pomste do nieba wołasz
Marcelek
28.11.2009 r. 19:11:14
oj tam śmiejecie się z niej...
Jak robił to mało delikatnie możliwe że ci przebił błonkę
Tylko powiedz mi, nie za wcześnie ?
WOLF
29.11.2009 r. 07:42:23
Marli kto pyta nie błądzi ,ale czym nas jeszcze zaskoczysz ,bo tak czytam ,to tamto ,no w sumie to tylko zadajesz pytanie ,więc jak ktoś chce to niech ci odpowie,masz do tego prawo,ale proponuję żebyś się troszeczkę pouczyła ,matematyki,czy polskiego,bo to w tym wieku wyjdzie ci na lepsze.
WOLF
29.11.2009 r. 08:27:57
TAK SIĘ ZASTANOWIŁEM MOŻE TY NA PRAWDĘ NIE MASZ KOGO SIĘ NA TEN TEMAT SPYTAĆ,NIE WIEM NIE ZNAM TWOJEJ SYTUACJI,ALE OD TEGO SĄ GINEKOLODZY ,JA BYM NA TWOIM MIEJSCU POSZEDŁ Z RANA W PONIEDZIAŁEK DO PSYCHOLOGA NIECH ON BĘDZIE PIERWSZY MOŻE WYLECZY CIE Z TYCH PYTAŃ,NA JAKIŚ CZAS.
Konto usunięte
29.11.2009 r. 08:31:00
WOLFIKU-Marli ma kompa i inne mozliwożsci zapytań a nie tu ,Teraz czekam ,aż napisze o swoim pierwszym palcu w dupie
WOLF
29.11.2009 r. 08:44:36
HAHAHAHAHAHAHAH,ŻEBY TYLKO PALEC W DUPIE,BO FAKTYCZNIE ONA TUTAJ O NIC NIE PYTA TYLKO ,LECI Z TEMATEM BEZ SKRUPUŁÓW.
Konto usunięte
29.11.2009 r. 09:16:43
Czy Ona nie pisze tego celowo by na siebie uwagę zwrócić??
Konto usunięte
29.11.2009 r. 09:28:15
hahaha andzrzejek ty sie tak nie denerwuj bo ci zmarszczek przybedzie.....a noga to pewnie po treningu....
Monika
29.11.2009 r. 09:45:52
wlasnie doszlam do wniosku ze marli nie moze byc calkiem glupia bo zeby wymyslac takie tematy to trzeba byc troche inteligentnym (chyba ze ktos za nia mysli to juz inna sprawa)...
WOLF
29.11.2009 r. 10:44:58
ONA MUSI IŚĆ DO LEKARZA,PSYCHIATRY ,ALBO NIE BO CIĘ ZAMKNĄ NA ODDZIALE ZAMKNIĘTYM,
WOLF
29.11.2009 r. 10:50:38
JEST JEBNIĘTA JAK BUT Z PRAWEJ NOGI.
artur
29.11.2009 r. 10:52:29
Ja mysle ze w tym temacie to juz ani lekarz,ani panstwo ani nawet Obama jej nie pomoze....
WOLF
29.11.2009 r. 10:56:03
HAHAHAHA,ok linka
Konto usunięte
29.11.2009 r. 13:36:42
Chyba Dziwastwo Spęłnią się Twoje marzenia,nadziejesz się na coś takiego,ze przyjaciółki ocipieją z zazdrosci...Nie zapominaj...Przezyjesz namiętnoisc która Cię zalektryzuje:WIBRATOR będzie miał przebicie na obudowie (220 v) na obudowie...Z impetem wgłąb
Konto usunięte
29.11.2009 r. 13:37:06
Marli tak sie przejeła nasza krytyka ze fotki wykasowała hahahahaha
artur
29.11.2009 r. 13:39:30
no nie dziwie sie Marli...a moze chlopak od krwawienia nakazal...hahah!!!Jaja dobre...nie ma co..oby wylala z wosku nowa...cnote..Pzdr was
Konto usunięte
29.11.2009 r. 13:40:37
Hm...Nie ma fotki...a moze za kogos innego się poda...
Konto usunięte
29.11.2009 r. 13:42:54
teraz sie poda za zdziska
artur
29.11.2009 r. 13:44:39
Najlepiej niech ona sobie idzie do miesnego w Kauflandzie i ze 2 kilo mozgu kupi...i tyle w tym temacie....
Dokładnie... Jak ja mam doła to przeczytam sobie jakiegoś posta od Marli i zaraz humor mi się poprawia...
Takiej drugiej szczerej i otwartej jak Marli to nie znajdziecie na mK hahaha
ejjj a ja taka jestem moze co
Córcia ty to masz poukładane w głowie , ale zakręcona jesteś jak każda dziewczyna w tym wieku
no a nie
papciu no ja creyzol jestem na maxiora
WITAM WSZYSTKICH MAM PYTANIE CZY SA TU JAKIES SAMOTNE DZIEWCZYNY KTORE SZUKAJA CHLOPAKOW NA STALY ZWIAZEK JA 26 LAT SZUKAM DZIEWCZYNE NIE MAM DUZYCH WYMAGAN MA BYC MILA SZCZERA WIERNA KOCHAJACA OPIEKUNCZA UCZCIWA CHCE ZEBY MNIE POKOCHALA TAKIEGO JAKIM JESTES A JA JA
JESLI SA TU TAKIE PROSZE NIECH NAPISZA DO MNIE ZAWSZE ODPISUJE CODZIENNIE OPROCZ NIEDZIELI POZDRAWIAM I CZEKAM NA WIADOMOSC
Przecież młodość ma swoje prawa , jak ja byłem w twoim wieku to dopiero byłem szajbus , co ja odpierdalałem to głowa boli , cuda na kiju hahaha
Grzesiek polecam ci Marli , bardzo dobrze odpowiada twoim wymaganiom i nie pisze w niedzielę hahaha
buahahaha - napisz o tym do "JESTEM"
No tak kolejny problem Marli
(((Papciu drogi zrób coś z tą młodzieżą bo ręce poadają!!!!
normalnie slow mi brak zeby sie wypowiedziec
Tys jest tak jebnieta czy pracujesz nad tym ,Bo ja mam wrażenie ze czegos Ci brakuje w tym pogietym zyciu,Przestań sie poniżac do takiego stanu bo tylko o pomste do nieba wołasz
oj tam śmiejecie się z niej...
Jak robił to mało delikatnie możliwe że ci przebił błonkę
Tylko powiedz mi, nie za wcześnie ?
Marli kto pyta nie błądzi ,ale czym nas jeszcze zaskoczysz ,bo tak czytam ,to tamto ,no w sumie to tylko zadajesz pytanie ,więc jak ktoś chce to niech ci odpowie,masz do tego prawo,ale proponuję żebyś się troszeczkę pouczyła ,matematyki,czy polskiego,bo to w tym wieku wyjdzie ci na lepsze.
TAK SIĘ ZASTANOWIŁEM MOŻE TY NA PRAWDĘ NIE MASZ KOGO SIĘ NA TEN TEMAT SPYTAĆ,NIE WIEM NIE ZNAM TWOJEJ SYTUACJI,ALE OD TEGO SĄ GINEKOLODZY ,JA BYM NA TWOIM MIEJSCU POSZEDŁ Z RANA W PONIEDZIAŁEK DO PSYCHOLOGA NIECH ON BĘDZIE PIERWSZY MOŻE WYLECZY CIE Z TYCH PYTAŃ,NA JAKIŚ CZAS.
WOLFIKU-Marli ma kompa i inne mozliwożsci zapytań a nie tu ,Teraz czekam ,aż napisze o swoim pierwszym palcu w dupie
HAHAHAHAHAHAHAH,ŻEBY TYLKO PALEC W DUPIE,BO FAKTYCZNIE ONA TUTAJ O NIC NIE PYTA TYLKO ,LECI Z TEMATEM BEZ SKRUPUŁÓW.
Czy Ona nie pisze tego celowo by na siebie uwagę zwrócić??
hahaha andzrzejek ty sie tak nie denerwuj bo ci zmarszczek przybedzie.....a noga to pewnie po treningu....
wlasnie doszlam do wniosku ze marli nie moze byc calkiem glupia bo zeby wymyslac takie tematy to trzeba byc troche inteligentnym (chyba ze ktos za nia mysli to juz inna sprawa)...
ONA MUSI IŚĆ DO LEKARZA,PSYCHIATRY ,ALBO NIE BO CIĘ ZAMKNĄ NA ODDZIALE ZAMKNIĘTYM,
JEST JEBNIĘTA JAK BUT Z PRAWEJ NOGI.
Ja mysle ze w tym temacie to juz ani lekarz,ani panstwo ani nawet Obama jej nie pomoze....
HAHAHAHA,ok linka
Chyba Dziwastwo
Spęłnią się Twoje marzenia,nadziejesz się na coś takiego,ze przyjaciółki ocipieją z zazdrosci...Nie zapominaj...Przezyjesz namiętnoisc która Cię zalektryzuje:WIBRATOR będzie miał przebicie na obudowie (220 v) na obudowie...Z impetem wgłąb
Marli tak sie przejeła nasza krytyka ze fotki wykasowała
hahahahaha
no nie dziwie sie Marli...a moze chlopak od krwawienia nakazal...hahah!!!Jaja dobre...nie ma co..oby wylala z wosku nowa...cnote..Pzdr was
Hm...Nie ma fotki...a moze za kogos innego się poda...
teraz sie poda za zdziska
Najlepiej niech ona sobie idzie do miesnego w Kauflandzie i ze 2 kilo mozgu kupi...i tyle w tym temacie....