Skoro lubisz horrory to polecam gorąco \"Taniec diabła\", oraz \"Złośliwe demony\". Gwarantowana nieprzespana nocka.
A z seriali np.: \"Supernatural\" , oraz \"Flash Foward\".
Pozdrawiam cieplutko.
TommyB
22.11.2010 r. 18:48:25
i ty w to wierzysz? hahahahahahahahahahhahahahah i zuhahahahahahahahaha, niepotrzebne? muhahahahahahaha erotomanem? yyyyy... to oznacza tyle: nie jest babą i pieprzyć sie chce ale nie wie jak sie do tego zabrać
Anka
23.11.2010 r. 08:32:47
kazdy facet nawet jak ma laske to
Anka
23.11.2010 r. 13:58:50
no o tym kazdy wie hahahah
Anka
23.11.2010 r. 17:10:02
no nie wmowisz mi ze nigdy
Jakub
15.12.2010 r. 21:53:31
Są gusta i guściki, jeden lubi ,,Podziemny krąg\", inny ,,Piękny umysł\", jeszcze inny woli ,,Gladiatora\", a kolejny,,Uwierz w ducha\". Są też tacy, którzy lubią wszystkie podane tytuły...
Co byś mógł mi np doradzić co warto zobaczyć a na co szkoda czasu
Krzyk sowy, Pozdrowienia z Paryża, 6 dusz,Surf.school, szósty zmysł,dziewiąte wrota, Forest Gump
Jak zwykle!!!!
Zelig. W. Allena
JOB
Skoro lubisz horrory to polecam gorąco \"Taniec diabła\", oraz \"Złośliwe demony\". Gwarantowana nieprzespana nocka.
A z seriali np.: \"Supernatural\" , oraz \"Flash Foward\".
Pozdrawiam cieplutko.
i ty w to wierzysz? hahahahahahahahahahhahahahah i zuhahahahahahahahaha, niepotrzebne? muhahahahahahaha erotomanem? yyyyy... to oznacza tyle: nie jest babą i pieprzyć sie chce ale nie wie jak sie do tego zabrać
kazdy facet nawet jak ma laske to
no o tym kazdy wie hahahah
no nie wmowisz mi ze nigdy
Są gusta i guściki, jeden lubi ,,Podziemny krąg\", inny ,,Piękny umysł\", jeszcze inny woli ,,Gladiatora\", a kolejny,,Uwierz w ducha\". Są też tacy, którzy lubią wszystkie podane tytuły...
duchy moich byłych.ostatni egzorcyzm z 2010