forum

Rozrywka i uczucia

Sposób, aby osiągnąć spokój wewnętrzny -

1. Iwona* 26.11.2009 r. 21:51:37

to dokończyć wszystkie rzeczy które zacząłeś.
    Więc rozejrzałam się po domku, aby znaleźć rzeczy. które zaczęłam i nie dokończyłam :
    - butelkę czerwonego wina,
    -butelkę białego,
    -Baileysa,
    -Wilki Turkey,
    -Absoluta,
    -niedopalonego jointa,
    -resztę tortu orzechowego i pudełko czekoladek.
    Nie macie pojęcia, jak wspaniale się czułam   uśmiechnięty  

2. Iwona* 26.11.2009 r. 21:56:55

Kropeczko, tylko tym spokojem...bo już wszystko dokończyłam   uśmiechnięty  

3. Konto usunięte 26.11.2009 r. 21:58:30

oj to masz dobrze ,,bo ja mam tyle nie z koniczonych,,rzeczy ze nawet nie probuje ich skoniczyc bo nie ma od czego zaczoc

4. Iwona* 26.11.2009 r. 21:59:18

następne niedokończone załatwimy razem   uśmiechnięty  

5. Iwona* 26.11.2009 r. 22:00:29

od pierwszej z brzegu Gepardzik .....dalej samo pójdzie    

6. Konto usunięte 26.11.2009 r. 22:08:43

Tak latwo powiedziec ,,trudniej zrobic ,nic mi sie nie chce .... jak ja nie nawidze zimnych ciemnych,deszczwych. dni..sile mi zabierajo i ochote do wszystkiego

7. Iwona* 26.11.2009 r. 22:17:47

Uśmiechnij się. Jutro będzie lepiej...dojdą jeszcze wichury i śnieżyce    

8. Konto usunięte 26.11.2009 r. 22:25:12

IWONKO...NIEDOPALONEGO JOINTA...HMM TEGO SIĘ PO TOBIE NIE SPODZIEWAŁEM ...HA,HA,HA

9. Konto usunięte 27.11.2009 r. 00:33:59

Kiedys bylem tylko dla tego ze chcialem zabic czas ,jak siedzialem na ebayu , ale uwierz mi wciognelo mnie forum polubilem tu was i tak szybko nie odpadn,bo siedze tu tylko dla was,,choc moze to dla was.. malo ale dla mnie duzo ..lubie tu byc

10. Konto usunięte 27.11.2009 r. 02:13:11

I ja Cię lubię Gepi , twoje posty czasem mnie rozpierdalają , jesteś zajebisty facet , bez ciebie było by tu nudno .   uśmiechnięty  

11. Marcelek 27.11.2009 r. 06:00:31

Iwona masz mocna głowę ?

12. Iwona* 27.11.2009 r. 20:35:34

hmmmm...troche namieszałam z tym piciem, ale głowę mam mocną....czy ktoś skorzystał z moich dobrych rad     ..czy wszyscy wszystko pokończyli    

13. Konto usunięte 27.11.2009 r. 20:37:19

no ja skonczyłam stare chipsy ale cos mnie brzuch iwonko rozbolał    
    Czesc    

14. Iwona* 27.11.2009 r. 20:46:21

walnij sobie setuchnę , to Ci przejdzie   uśmiechnięty  

15. Konto usunięte 27.11.2009 r. 20:47:18

łeee tam czeka do jutra Iwuś        

16. Iwona* 27.11.2009 r. 20:50:37

zacznij dzisiaj, jutro będziesz miała co kończyć   uśmiechnięty  

17. Konto usunięte 27.11.2009 r. 20:51:57

jutro malenka to sie pójdzie do sklepu i sie kupi towar    

18. Iwona* 27.11.2009 r. 20:57:34

nie,nie ...nie zaczynaj dzisiaj...będzie na mnie, że Cię do annnkoholu namawiam   uśmiechnięty  

19. Konto usunięte 27.11.2009 r. 20:58:48

hahahaha Iwus jutro sobie odbije    

20. John 27.11.2009 r. 21:10:36

.. Spokój wewnętrzny można osiągnąć chyba przez izolację lub zobojętnienie ... Tłumaczenie , że świat jest jaki jest jestem w stanie zrozumieć ale nie znaczy , że mi się to podoba i odpowiada mi .

21. Iwona* 27.11.2009 r. 21:21:22

ale powagą powiało   uśmiechnięty   ...uśmiechnij sie   uśmiechnięty  

22. John 27.11.2009 r. 21:30:19

uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   :   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   :   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   :   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   :   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   :   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   :   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   :   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   :   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   :   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   :   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   :   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   :   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   :   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   :   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   :   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   :   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   : wystarczy?

23. AGATA 27.11.2009 r. 21:31:24

juz chyba odzyskales spokoj wewnetrzny a nawet dobry humorek

24. Iwona* 27.11.2009 r. 21:35:51

super John.....tak trzymaj   uśmiechnięty  

25. John 27.11.2009 r. 22:07:08

tak 3mam   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   tak 3mam   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   tak 3mam   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   tak 3mam   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   tak 3mam   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   tak 3mam   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   tak 3mam   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   tak 3mam   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   tak 3mam   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   tak 3mam   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   tak 3mam   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   tak 3mam   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   tak 3mam   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty