Proszę o wypowiedzi na temat ideału kobiety.... Jaka powinna być (cechy charakteru, wygląd etc.) Jak można to jakieś szersze wypowiedzi
Romantyk
15.09.2010 r. 12:14:13
Witaj.Znając życie każdy mężczyzna ma inny ideał kobiety.Moim ideałem jest kobieta miła ,sympatyczna ,z poczuciem humoru ceniąca przyjsaźń i szcxzerość.Z którą można normalnie pogadać przy kawie i ciastku w rzeczywistośći.
Blackee
20.09.2010 r. 01:47:50
sa tacy co twierdza ze powinna miec metr wzrostu i plaska glowe
aczkolwiek ja wole wyzsze
Blackee
20.09.2010 r. 11:46:22
dokladnie... tylko czasem gusta myli sie z dewiacjami
Blackee
20.09.2010 r. 12:03:55
nie ma rzeczy niemozliwych... sa tylko trudne do wykonania
Włoszka
20.12.2010 r. 16:08:37
tylko z kilku ?
raczej z kilkudziesięciu
i jak bedziecie już mieli taki mega ideał w domu to dopiero zobaczycie jacy sami jesteście kiepscy
i po co Wam ideał
Włoszka
20.12.2010 r. 16:17:28
oceanic
20.12.2010 r. 16:30:44
znalazł bym kilka w Polsce nawet Martyna Wojciechowska , Grażyna Torbicka , Tatiana Okupnik
Proszę o wypowiedzi na temat ideału kobiety.... Jaka powinna być (cechy charakteru, wygląd etc.) Jak można to jakieś szersze wypowiedzi
Witaj.Znając życie każdy mężczyzna ma inny ideał kobiety.Moim ideałem jest kobieta miła ,sympatyczna ,z poczuciem humoru ceniąca przyjsaźń i szcxzerość.Z którą można normalnie pogadać przy kawie i ciastku w rzeczywistośći.
sa tacy co twierdza ze powinna miec metr wzrostu i plaska glowe
aczkolwiek ja wole wyzsze
dokladnie... tylko czasem gusta myli sie z dewiacjami
nie ma rzeczy niemozliwych... sa tylko trudne do wykonania
tylko z kilku ?
raczej z kilkudziesięciu
i jak bedziecie już mieli taki mega ideał w domu to dopiero zobaczycie jacy sami jesteście kiepscy
i po co Wam ideał
znalazł bym kilka w Polsce nawet Martyna Wojciechowska , Grażyna Torbicka , Tatiana Okupnik
no co
z charakteru nie