każdy widzi w sobie człowieka i że on jest człowiekiem w pracy a nie rzeczą a jak patrzy na drugiego człowieka to traktuje go jako część wyposażenia np sklepu Heh
kaja
13.08.2013 r. 20:13:58
oj tak traktują człowieka jak wyposażenie jak rzecz a u siebie może też w sklepie pracuje albo gorzej na wakacjach chce zabłysnać jeden z drugim
oceanic
13.08.2013 r. 20:21:01
przepraszam was ale ja zawsze mam rację żartuje ale ten no... również bardzo wiele jest fajnych ludzi potrafiących być zawsze na tak z usmiechem szczerym ostatnio sobie zrobiłem podróż rowerem fajna i tak jechałem przez taka zapadnieta wioskę i tak siedziały co raz jakieś babcię sobie myślę Kurcze jak tak stanę przy każdej z nich na kilka min to będą miały super przeżycie i fakt były szczęśliwe Hehe
oceanic
13.08.2013 r. 20:23:08
no tak kaja dokładnie tak jest jak mówisz
kaja
13.08.2013 r. 20:27:28
super wycieczka nie pomyślałam zawsze ścieżka rowerowa może zmienię trasę i trafię na życzliwych ludzi
oceanic
13.08.2013 r. 20:33:41
dobzi ludzie zawsze trafiają na dobrych ludzi Heh ja lubie poznawać czy pogadać chwilę z kimś kogo nie znam i np dlatego że go nigdy nie zobaczę to mam mu żałować życzliwosci np szczery uśmiech obcej osoby poprawia humor to też to robię jeśli mogę
kaja
13.08.2013 r. 20:46:33
teraz mi się przypomniało jak starszej pani przy kasie przewróciły się kule i wysypały pieniądze a takie małżeństwo stało i patrzyło wręcz wychylali się z zaciekawieniem co też tam jej wypadło wstałam zostawiłam kase i pobiegłam pomóc a jakie pretensje mieli że przestałam obsługiwać
oceanic
13.08.2013 r. 20:49:29
wes żenada..... a ten słyszałem że jesteś super panią więc się nie dziwię a przykro mi tylko że z takimi burakami musisz mieć doczynienia
kaja
13.08.2013 r. 20:54:05
nie wiem czy super ale traktuję ludzi tak jak sama chciała bym być traktowana.Więc jak są głodni niech zjedzą bułkę i nie zapłacą a co mi tam ale niech nie wkładają mi w agd rozpierdzielonych jogurtów bo muszę to sprzątać po godzinach
oceanic
13.08.2013 r. 21:06:57
tak jogurtom mówimy nie Heh aghna fajna jesteś
kaja
13.08.2013 r. 21:10:51
jeśli chodzi o księżniczkę tą księżniczkę to też stawiam
kaja
13.08.2013 r. 21:18:43
a w sumie a co mi tam nie krzywdż jej bo siebie urzyje i znajde cię na końcu świata ocean też ci nie pomoże
kaja
13.08.2013 r. 21:26:59
staniemy murem a tego muru nie przebijesz
oceanic
13.08.2013 r. 21:28:31
Pff.... Toc to moja moja moja wszystko ten właśnie nakazała księżna was pozdrowic Heh
kaja
13.08.2013 r. 21:32:03
kaja
13.08.2013 r. 21:33:40
przekaż jej że jak chce się załapać na żołędzie to ma tu wpaść bo inaczej ni uja ani konia nie zobaczy
kaja
13.08.2013 r. 21:34:43
oj teraz bedzie nie ciekawie bo moja głupota wzrosła dwukrotnie
oceanic
13.08.2013 r. 21:37:50
hehe o kur... kunia to napewno nie przepuści Heh no ten też mówiła że was kocha i to jeszcze przed wami żeby nie było
oceanic
13.08.2013 r. 21:46:42
muszę już iść miło się z wami pisało ten to cześć a ten dziś jest noc spadających gwiazd jedyna taka w roku więc ten jak macie życzenia to na dwór to ten to pa
AylA
15.08.2013 r. 22:15:02
nie proś nie proś i tak żadna nie napisze
AylA
15.08.2013 r. 22:33:02
głupi jednak nie jest
AylA
15.08.2013 r. 22:41:37
lato... lato wszędzie a ty dziewczę zaraz wpadniesz w moje ręce, nie wiem ja dziś po szklaneczce Whisky\'acza mogła bym być łatwa
AylA
15.08.2013 r. 22:44:17
Aga proszę Cię skacz...koty spadają na 4 łapy
AylA
15.08.2013 r. 22:50:13
normalnie nie jestem trudna...jak chol.era 6 żyć a jaka to gra bo nie kumam
AylA
15.08.2013 r. 22:55:58
nie wiem czy im zazdrościć reinkarnacji
Siedzi sobie dwóch żulików, siorbią wódeczkę i jeden czyta na głos gazetę:
- Tu piszą, że picie alkoholu skraca życie o połowę... Ile masz lat Stefan?
- 30.
- No widzisz, jakbyś nie pił miałbyś teraz 60!
kurcze dobrze, że czasem człowiek skraca życie o połowę
AylA
15.08.2013 r. 22:57:26
turlaj dropsa jak my dla Ciebie za stare
kaja
15.08.2013 r. 22:58:58
mam polane turlaj dropsa hahahahaha
AylA
15.08.2013 r. 23:00:26
Kaja to nie moje to cytat z księżniczki...ale lubię go
ale trzeba jakoś dawać radę bo innej pracy nie ma
każdy widzi w sobie człowieka i że on jest człowiekiem w pracy a nie rzeczą a jak patrzy na drugiego człowieka to traktuje go jako część wyposażenia np sklepu Heh
oj tak traktują człowieka jak wyposażenie jak rzecz a u siebie może też w sklepie pracuje albo gorzej na wakacjach chce zabłysnać jeden z drugim
przepraszam was ale ja zawsze mam rację
żartuje ale ten no... również bardzo wiele jest fajnych ludzi potrafiących być zawsze na tak z usmiechem szczerym
ostatnio sobie zrobiłem podróż rowerem fajna i tak jechałem przez taka zapadnieta wioskę i tak siedziały co raz jakieś babcię sobie myślę Kurcze jak tak stanę przy każdej z nich na kilka min to będą miały super przeżycie i fakt były szczęśliwe Hehe
no tak kaja dokładnie tak jest jak mówisz
dobzi ludzie zawsze trafiają na dobrych ludzi Heh ja lubie poznawać czy pogadać chwilę z kimś kogo nie znam i np dlatego że go nigdy nie zobaczę to mam mu żałować życzliwosci np szczery uśmiech obcej osoby poprawia humor to też to robię jeśli mogę
teraz mi się przypomniało jak starszej pani przy kasie przewróciły się kule i wysypały pieniądze a takie małżeństwo stało i patrzyło wręcz wychylali się z zaciekawieniem co też tam jej wypadło
wstałam zostawiłam kase i pobiegłam pomóc a jakie pretensje mieli że przestałam obsługiwać
wes żenada..... a ten słyszałem że jesteś super panią więc się nie dziwię
a przykro mi tylko że z takimi burakami musisz mieć doczynienia
nie wiem czy super ale traktuję ludzi tak jak sama chciała bym być traktowana.Więc jak są głodni niech zjedzą bułkę i nie zapłacą a co mi tam ale niech nie wkładają mi w agd rozpierdzielonych jogurtów bo muszę to sprzątać po godzinach
tak jogurtom mówimy nie
Heh aghna fajna jesteś
staniemy murem a tego muru nie przebijesz
przekaż jej że jak chce się załapać na żołędzie to ma tu wpaść bo inaczej ni uja ani konia nie zobaczy
hehe o kur... kunia to napewno nie przepuści Heh no ten też mówiła że was kocha
i to jeszcze przed wami żeby nie było
nie proś nie proś i tak żadna nie napisze
głupi jednak nie jest
lato... lato wszędzie a ty dziewczę zaraz wpadniesz w moje ręce, nie wiem ja dziś po szklaneczce Whisky\'acza mogła bym być łatwa
Aga proszę Cię skacz...koty spadają na 4 łapy
normalnie nie jestem trudna...jak chol.era
6 żyć a jaka to gra bo nie kumam
nie wiem czy im zazdrościć reinkarnacji
Siedzi sobie dwóch żulików, siorbią wódeczkę i jeden czyta na głos gazetę:
- Tu piszą, że picie alkoholu skraca życie o połowę... Ile masz lat Stefan?
- 30.
- No widzisz, jakbyś nie pił miałbyś teraz 60!
kurcze dobrze, że czasem człowiek skraca życie o połowę
Kaja to nie moje to cytat z księżniczki...ale lubię go