Zresetować swoje dotychczasowe życie i zacząć wszystko na nowo od zera.
Jak uważacie
soltys
09.09.2010 r. 15:06:23
i musze sie zgodzic z sylwia nie mozna tak poprostu pstryknac palcem i zycie zresetoeac bo trzeba by bylo zapomniec o calej swojej przeszlosci a to jest nie mozliwe powiem wiecej nie wskazane bo tak jak pisala sywlia jakie by to zycie nie bylo jest czecia nas gyby chciec wymazac przeszlosc to tak jak by wyxmazac siebie samego trzeba pamietac o przeszlosci ale jednoczesmie mozna zmienic swoje zycie to jest mozliwe
soltys
09.09.2010 r. 15:16:18
droga kasiu to jest mozliwe wiem to z autopsji bo sam tak zrobilem wyjechalem zmienilem prace zmienilem otoczenie tylko nie stety zapomnalem o najwazniejszej zmianie nie zmienilem partnerki w odpowiednim czasie co sie puzniej okazalo moim najwiekszym zaniechaniem
soltys
09.09.2010 r. 15:31:26
a kto to ma oceniac czy to jest glupota czy nie to ty musisz sobie odpowiedziec czy potrzebujesz tej zmiany czy nie
Kill Bill
09.09.2010 r. 15:35:39
same mądre rady.....aż się wzruszyłam...
piszcie poczytam sobie i zapamietam
Cat....i tak serce Ci podyktuje co masz zrobić
Nie zawsze trzeba kierować się tylko rozumem
Kill Bill
09.09.2010 r. 15:43:22
nie w siną tylko bardzo optymistyczną i kolorową dal do miasta B.
Kill Bill
09.09.2010 r. 15:55:01
Cat a co z miastami X, V i Y....też weź je pod uwagę
Kill Bill
09.09.2010 r. 16:06:32
nie ale tylko z jednego powodu......mam córke i nie chciałabym przewracać jej życia do góry nogami
Zresetować swoje dotychczasowe życie i zacząć wszystko na nowo od zera.
Jak uważacie
i musze sie zgodzic z sylwia nie mozna tak poprostu pstryknac palcem i zycie zresetoeac bo trzeba by bylo zapomniec o calej swojej przeszlosci a to jest nie mozliwe powiem wiecej nie wskazane bo tak jak pisala sywlia jakie by to zycie nie bylo jest czecia nas gyby chciec wymazac przeszlosc to tak jak by wyxmazac siebie samego trzeba pamietac o przeszlosci ale jednoczesmie mozna zmienic swoje zycie to jest mozliwe
droga kasiu to jest mozliwe wiem to z autopsji bo sam tak zrobilem wyjechalem zmienilem prace zmienilem otoczenie tylko nie stety zapomnalem o najwazniejszej zmianie nie zmienilem partnerki w odpowiednim czasie
co sie puzniej okazalo moim najwiekszym zaniechaniem
a kto to ma oceniac czy to jest glupota czy nie to ty musisz sobie odpowiedziec czy potrzebujesz tej zmiany czy nie
same mądre rady.....aż się wzruszyłam...
piszcie poczytam sobie i zapamietam
Cat....i tak serce Ci podyktuje co masz zrobić
Nie zawsze trzeba kierować się tylko rozumem
nie w siną tylko bardzo optymistyczną i kolorową dal do miasta B.
Cat a co z miastami X, V i Y....też weź je pod uwagę
nie ale tylko z jednego powodu......mam córke i nie chciałabym przewracać jej życia do góry nogami