I co sądzicie o osobach dla których takie powiedzenie stało się priorytetem w życiu ??
soltys
01.09.2010 r. 19:49:56
zgadzam sie z taba skowronski jesli seks ma byc priorytetem w zwiazku to jest to wielki blad bo czy tego chcemy czy nie i tak po pewnym czasie wspolzycia z jednym partnerem seks przestaje byc tak atrakcyjny i wtedy jest wazne to jak sie ze saba komuikujemy czy mamy oczym ze saba rozmawiac czy szanujemy siebie na wzajem mialem .Poznalem kiedys bardzo urodziwa kobiete i musze przyznac ze na paczatku jej uroda mnie oniesmielala marzylem o seksie z nia wydawala mi sie nie osiagalna ale w koncu jednak dopiolem swego i byla naprawde super w te klocki i do puki sie koncetrowalismy na seksie bylo ok ale potem sie okazalo ze mentalnie jestesmy oddaleni od siebie o lata swietlne wiec nie bylo wyjscia musielismy to zakonczyc pletujac to seks jest wazny ale jesli partnerzy chca ze saba byc to sa wstanie i wypracwowac sobie taka sytuacjie ze seks bedzie przyjemnosica ale warunkiem zwiazku bo wtedy wczesniej czy pozniej i tak sie rozleci
Unibax Toruń
02.09.2010 r. 01:53:04
aniol 2013 zgadnij kto ja
Unibax Toruń
02.09.2010 r. 01:55:59
a bedac w temacie sex jest dodatkiem do udanego zwiazku sex moze byc ale nie musi ...
soltys
02.09.2010 r. 12:48:31
nie mozna popadac ze skrajnosci w skrajnosc seks nie musi byc sycydujacym czynikiem w zwiazku ale musi byc bo bez niego niebedzie zwaizku
soltys
02.09.2010 r. 12:51:29
juz cie widze jak zyjesz bez seksu
soltys
02.09.2010 r. 12:57:04
na razie to jestes jescze dziewczynka
soltys
02.09.2010 r. 13:06:33
jak to milo patrzec jak zaczyncie z saba milutko pisac jescze troche bedziecie kumpelami
Unibax Toruń
02.09.2010 r. 18:39:49
soltys do twojej wiadomosci .. hmmm bez sexu tesh mozebyc udany zwiazek ... naprawe musisz wierzyc na slowo ... bez sexu tesh sie da zyc takie jest moje ... przeczuvie dziewczyna ma problem woli po slubie czy cos tam innego nie ma problemu jak sie kogos kocha czy zalezy czy chociazby zalezy .. to jest sie wstanie wyzec tyego typu stosunkow ... mozna sie przytulac chodzic na spacery ... robic 1000 innych zeczy nie chce nie musi jak dla mnie nie jest tak wazny ... a nawet najwazniejszy pozdrawiam
Anka
02.09.2010 r. 22:19:05
mysle ze bez udanego sexu zwiazek ma nikłe szanse na przetrwanie
Unibax Toruń
02.09.2010 r. 22:32:51
ZE MNA SIE ZGADZAJA TRO JUZ COS ... TORUN WIELKI :d DAGMARA POZDRAWIAM
\\
monika
07.09.2010 r. 09:36:15
nie mysle ze seks nie jest podstawa udanego zwiazku bo jak dziewczyna bedzie za czesto dawac to sie w koncu znudzi chlopowi kobieta musi byc tajemnica i niedostepna
marek
21.09.2010 r. 21:38:59
dziewczyny pamiętajcie z **cenzura** kiem nie ma żartów
Romantyk
06.10.2010 r. 13:10:40
Witaj .Moim skromny zdaniem w zwiżaku najważniejsza jest przyjaźń,szczerość,miłość,wzajemne zaufanie i sex.Najpierw jest przyjaźń,potem jest miłość.Potem jeśli stwierdzimy,że pasujemy fddo siebie z kobietyą jest małżeństwo.
czy tylko to się w życiu liczy..??
I co sądzicie o osobach dla których takie powiedzenie stało się priorytetem w życiu ??
zgadzam sie z taba skowronski jesli seks ma byc priorytetem w zwiazku to jest to wielki blad bo czy tego chcemy czy nie i tak po pewnym czasie wspolzycia z jednym partnerem seks przestaje byc tak atrakcyjny i wtedy jest wazne to jak sie ze saba komuikujemy czy mamy oczym ze saba rozmawiac czy szanujemy siebie na wzajem mialem .Poznalem kiedys bardzo urodziwa kobiete i musze przyznac ze na paczatku jej uroda mnie oniesmielala marzylem o seksie z nia wydawala mi sie nie osiagalna ale w koncu jednak dopiolem swego i byla naprawde super w te klocki
i do puki sie koncetrowalismy na seksie bylo ok ale potem sie okazalo ze mentalnie jestesmy oddaleni od siebie o lata swietlne wiec nie bylo wyjscia musielismy to zakonczyc pletujac to seks jest wazny ale jesli partnerzy chca ze saba byc to sa wstanie i wypracwowac sobie taka sytuacjie ze seks bedzie przyjemnosica ale warunkiem zwiazku bo wtedy wczesniej czy pozniej i tak sie rozleci
aniol 2013 zgadnij kto ja
a bedac w temacie sex jest dodatkiem do udanego zwiazku sex moze byc ale nie musi ...
nie mozna popadac ze skrajnosci w skrajnosc seks nie musi byc sycydujacym czynikiem w zwiazku ale musi byc bo bez niego niebedzie zwaizku
juz cie widze jak zyjesz bez seksu
na razie to jestes jescze dziewczynka
jak to milo patrzec jak zaczyncie z saba milutko pisac jescze troche bedziecie kumpelami
soltys do twojej wiadomosci .. hmmm bez sexu tesh mozebyc udany zwiazek ... naprawe musisz wierzyc na slowo ... bez sexu tesh sie da zyc
takie jest moje ... przeczuvie dziewczyna ma problem woli po slubie czy cos tam innego nie ma problemu jak sie kogos kocha czy zalezy czy chociazby zalezy .. to jest sie wstanie wyzec tyego typu stosunkow ... mozna sie przytulac chodzic na spacery ... robic 1000 innych zeczy nie chce nie musi jak dla mnie nie jest tak wazny ... a nawet najwazniejszy pozdrawiam
mysle ze bez udanego sexu zwiazek ma nikłe szanse na przetrwanie
ZE MNA SIE ZGADZAJA TRO JUZ COS ... TORUN WIELKI :d DAGMARA POZDRAWIAM
\\
nie mysle ze seks nie jest podstawa udanego zwiazku bo jak dziewczyna bedzie za czesto dawac to sie w koncu znudzi chlopowi kobieta musi byc tajemnica i niedostepna
dziewczyny pamiętajcie z **cenzura** kiem nie ma żartów
Witaj .Moim skromny zdaniem w zwiżaku najważniejsza jest przyjaźń,szczerość,miłość,wzajemne zaufanie i sex.Najpierw jest przyjaźń,potem jest miłość.Potem jeśli stwierdzimy,że pasujemy fddo siebie z kobietyą jest małżeństwo.