ale po polskich prostytutkachg... to normalne..... gorsze niz rumunki....
Jacek
11.01.2011 r. 16:49:26
Jacek
11.01.2011 r. 16:49:40
KASIA ŁUCJA
11.01.2011 r. 17:07:34
ALE ZA TO PRZYNAJMNIEJ WIĘKSZA PRZYJEMNOŚĆ
KASIA ŁUCJA
11.01.2011 r. 18:59:57
co do seksu bez prezerwatywy, to na pewno jest on o wiele przyjemniejszy, jest lepsze nawilzenie, bo wtedy partner też nawilża. Jakoś jest tak bardziej miękko i aksamitnie. Nie trzeba sie bawić w przerywanie zabawy żeby nałożyć gumkę. Po seksie można sie do siebie przytulać, gdy mężczyzna jest w Tobie, a mozna nawet nadal uprawiać seks, jeśli nie krępujesz sie upaćkać nieco pościeli.
KASIA ŁUCJA
11.01.2011 r. 19:05:42
bez gumek jest zdecydowanie lepiej, w między czasie zawsze można jeszcze dotknąć penisa, wziąść do buzi, pobawić się rączką, a jak już guma założona to tylko do środka się nadaje
KASIA ŁUCJA
22.01.2011 r. 16:35:35
ohhh bez gumeczki
KASIA ŁUCJA
22.01.2011 r. 20:34:43
ja też kocham spuszczanie do buzi
Akurat86
23.01.2011 r. 19:05:44
SAm jestem facetem i nigdy bym czegoś takiego nie zaproponował. zacznijmy, że to działa w obie strony. Nie wszystko zależy od mężczyzn. Pozdrawiam
misiek a banana jesz w skórce
marcin czytaj uważnie będziesz wiedział
BEZ GUMKI OCZYWIŚCIE
fajne podejscie.....a potem aids sie roznosi....
ale po polskich prostytutkachg... to normalne..... gorsze niz rumunki....
ALE ZA TO PRZYNAJMNIEJ WIĘKSZA PRZYJEMNOŚĆ
co do seksu bez prezerwatywy, to na pewno jest on o wiele przyjemniejszy, jest lepsze nawilzenie, bo wtedy partner też nawilża. Jakoś jest tak bardziej miękko i aksamitnie. Nie trzeba sie bawić w przerywanie zabawy żeby nałożyć gumkę. Po seksie można sie do siebie przytulać, gdy mężczyzna jest w Tobie, a mozna nawet nadal uprawiać seks, jeśli nie krępujesz sie upaćkać nieco pościeli.
bez gumek jest zdecydowanie lepiej, w między czasie zawsze można jeszcze dotknąć penisa, wziąść do buzi, pobawić się rączką, a jak już guma założona to tylko do środka się nadaje
ohhh bez gumeczki
ja też kocham spuszczanie do buzi
SAm jestem facetem i nigdy bym czegoś takiego nie zaproponował. zacznijmy, że to działa w obie strony. Nie wszystko zależy od mężczyzn.
Pozdrawiam