Chcę wiedzieć czy mk ma wpływ na człowieka...dlatego piszcie czy sie zmieniłam..Mowa do tych którzy tutaj są dłużej.. Nie przebierajcie w słowach ..nie obrażę sie..Tylko szczerze bez żadnych takich tam przyjmuję wszystko na klatę .. PS..I CO EWENTUALNIE POWINNAM W SOBIE ZMIENIĆ..CO WAM SIĘ WE MNIE NIE PODOBA..CZEKAM
Mi sie nie podoba w tobie Aniołku ze wolisz Hampela odemnie
Ok ja to juz milcze jak grób obiecuje ci ze nikomu nie zdradze ze my sie kochamy
Przenikliwa wypowiedz o Pauli Jarek
Jarek jak lubisz kobiety z jajami to jest tu na mk taki transwestyta moze ci sie spodoba
O TAK TAK TELEPATYCZNA PANI PSYCHOLOG TO CALA PAULA
MOJE POCZATKI PRZETRWALAM TU DZIEKI PAULI I ONA DOBRZE WIE CHOL...ERA O TYM CHODZ MNIE TEZ POTRAFILA ZEZLOSCIC ALE TO JUZ INNA SPRAWA
Chcę wiedzieć czy mk ma wpływ na człowieka...dlatego piszcie czy sie zmieniłam..Mowa do tych którzy tutaj są dłużej..
Nie przebierajcie w słowach ..nie obrażę sie..Tylko szczerze bez żadnych takich tam
przyjmuję wszystko na klatę ..
PS..I CO EWENTUALNIE POWINNAM W SOBIE ZMIENIĆ..CO WAM SIĘ WE MNIE NIE PODOBA..CZEKAM
Mi sie nie podoba w tobie Aniołku ze wolisz Hampela odemnie
Ok ja to juz milcze jak grób
obiecuje ci ze nikomu nie zdradze ze my sie kochamy
Przenikliwa wypowiedz o Pauli Jarek
Jarek jak lubisz kobiety z jajami to jest tu na mk taki transwestyta moze ci sie spodoba
O TAK TAK TELEPATYCZNA PANI PSYCHOLOG TO CALA PAULA
MOJE POCZATKI PRZETRWALAM TU DZIEKI PAULI I ONA DOBRZE WIE CHOL...ERA O TYM CHODZ MNIE TEZ POTRAFILA ZEZLOSCIC ALE TO JUZ INNA SPRAWA