Czy chcielibyście mieć dziecko,jak tak to kiedy.A ci którzy już mają to kiedy to się stało?
Konto usunięte
23.11.2009 r. 18:49:24
Ty to potrawisz humor czlowiekowi poprawic ,,
Konto usunięte
23.11.2009 r. 19:18:24
A ja jeszcze za mlody jestem na dzieci ,,jak bede pelnoletni to pomysle
Monika
23.11.2009 r. 19:28:25
HURRA ,MARLI DO NAS WROCILA
Iwona*
23.11.2009 r. 19:39:36
Dziewczyno, opamiętaj się wreszcie. Co ty wypisujesz. Co post , to "masakra"
Konto usunięte
23.11.2009 r. 19:42:23
aco CI Iwonko w tych postach nie pasuje ,,nie przejmuj sie tak na pocieszenie powiem Ci ze bedo jeszcze gorsze
Monika
23.11.2009 r. 19:43:20
marli,azeby ci tak komputer na miesiac wysiadl,wszyscy by odpoczeli od twoich glupich pytan
Konto usunięte
23.11.2009 r. 19:45:34
ja Gosiu mam caly czas 17 lat i co sobote urodziny ,,taki juz muj mlodzieczy los
Iwona*
23.11.2009 r. 19:45:48
się cieszę....ha,ha
Marcelek
23.11.2009 r. 19:48:00
Hmm rozbijasz mnie
Konto usunięte
23.11.2009 r. 19:48:46
Jaki juz masz następny temat Chwila przyjemnosci i 18 lat płacenia...
A.
23.11.2009 r. 20:01:30
Skąd dziecinko takie pomysły ci się biorą ?
Ale wszyscy to przyznacie, że fajna jest hehehe
Monika
23.11.2009 r. 20:08:35
nam sie tu cisnienie podnosi a ta malolata pewnie dobrze sie bawi .proponuje wogole nie odpisywac na jej pytania .
Konto usunięte
23.11.2009 r. 20:10:43
Ale po co czy to zle byc doroslym dzieckiem ,,duzo wtedy mogo ci wybaczyc ,,mniejsze oczekiwania ,,i wszyscy majo cie za durnia ,,i tylko zgrywasz sie z tych niby dojzalych jak flaki se wyprowajo zeby byc tylko leprzym od durnia a ja mam ich w d...
Marcelek
23.11.2009 r. 20:19:16
Monika nie steruj się bo żyłka ci pójdzie
Konto usunięte
23.11.2009 r. 20:24:12
Zwarcie w inkubatorze...DZIECKO CHCE MIĘC DZIECKO...Zrób sobie...
Marcelek
23.11.2009 r. 20:27:22
teraz przecież dzieci robią dzieci
Konto usunięte
23.11.2009 r. 20:27:52
a TY jak widzisz dojzalosc ,ja widze po znajomych majo juz za sobo malzenistwa , siedzo i placzo za swoim przesranym losem ..zamiast wstac i sprobowac jeszcze raz .... nie wolo zdychac a kiedys im zazdroscilem ..ze juz majo w zyciu cel ..wole jednak byc dzieckiem
Monika
23.11.2009 r. 20:43:25
spoko,jestem na maxa wyluzowana
Konto usunięte
23.11.2009 r. 20:49:45
ale powiedz mi dlaczego z przyjaciolmi mozna zyc pod jednym dachem w zgodzie i nawzajem sobie pomagac trzymac sie razem ..wiem ze mnie nigdy nie zrobio w balona ..a z rodzino i z osobo na ktorej ci zalezy jest trudno ..nawet sie do gadac
Konto usunięte
23.11.2009 r. 21:10:22
Sama wiesz ze na poczotku jest slicznie ladnie ,a potem zaczynajo sie schody jak zawsze cos musi sie spieprzyc i z milosci zostaje tylko nienawisc
Konto usunięte
23.11.2009 r. 21:35:10
a powiedz kto chce sie ponownie ladowac ,probujemy zawsze odnowa cos budowac,bo co nam zostalo , czlowiek bez milosci jest nikim i zawsze mamy nadzieje ze kiedys nam sie uda ...
Konto usunięte
23.11.2009 r. 22:01:12
dobrej nocki zycze
Konto usunięte
23.11.2009 r. 23:55:09
no no no Marli pnie sie po szczeblach popularnosci na mkontakt
Tylko ze mi sie cos tu nie zgadza w twoim pytaniu Marli....
Mianowicie ostatnio pisałas jak sie zabezpieczac i jakie sa metody i takie tam piepszenie głupot ...hmm a teraz z dziecmi wyjezdzasz...ej mała ty wez sie zdecyduj na cos bo mój pies juz sie robi coraz starszy i moze ci nie podołac
Konto usunięte
24.11.2009 r. 00:31:06
Pakistaniec mi sie w sobote wyprowadzil do swojej dziewczyny , ale spoko gosc ,,a taki zadowolony byl wodki ponastawial a juz jest spowrotem wlasnie prosil zebym jutro jego rzeczy przywiozl spowrotem bo sie **cenzura** wstydzi ,milosc co to jest to kabaret ale jutro sie ponabijam zdurnej angielki ..i jak tu z babami wytrzymac
Marcelek
24.11.2009 r. 06:11:30
Pnie się do góry, tak jak Robert co kiedyś tu był
Konto usunięte
24.11.2009 r. 20:26:32
ja mam trzymam je w sloiku w lodowce kolo jajek
Konto usunięte
24.11.2009 r. 20:34:09
a stalo sie to w sobote o godz..6.32...rano .jako ,moja najlepsza kolezanka...mozesz imie wybrac ... bo pewnie bedo blizniaki bo pol litra wydoilem
Czy chcielibyście mieć dziecko,jak tak to kiedy.A ci którzy już mają to kiedy to się stało?
Ty to potrawisz humor czlowiekowi poprawic ,,
A ja jeszcze za mlody jestem na dzieci ,,jak bede pelnoletni to pomysle
HURRA ,MARLI DO NAS WROCILA
Dziewczyno, opamiętaj się wreszcie. Co ty wypisujesz. Co post , to "masakra"
aco CI Iwonko w tych postach nie pasuje ,,nie przejmuj sie tak na pocieszenie powiem Ci ze bedo jeszcze gorsze
marli,azeby ci tak komputer na miesiac wysiadl,wszyscy by odpoczeli od twoich glupich pytan
ja Gosiu mam caly czas 17 lat i co sobote urodziny ,,taki juz muj mlodzieczy los
się cieszę....ha,ha
Hmm rozbijasz mnie
Jaki juz masz następny temat
Chwila przyjemnosci i 18 lat płacenia...
Skąd dziecinko takie pomysły ci się biorą ?
Ale wszyscy to przyznacie, że fajna jest hehehe
nam sie tu cisnienie podnosi a ta malolata pewnie dobrze sie bawi .proponuje wogole nie odpisywac na jej pytania .
Ale po co czy to zle byc doroslym dzieckiem ,,duzo wtedy mogo ci wybaczyc ,,mniejsze oczekiwania ,,i wszyscy majo cie za durnia ,,i tylko zgrywasz sie z tych niby dojzalych jak flaki se wyprowajo zeby byc tylko leprzym od durnia a ja mam ich w d...
Monika nie steruj się bo żyłka ci pójdzie
Zwarcie w inkubatorze...DZIECKO CHCE MIĘC DZIECKO...Zrób sobie...
teraz przecież dzieci robią dzieci
a TY jak widzisz dojzalosc ,ja widze po znajomych majo juz za sobo malzenistwa , siedzo i placzo za swoim przesranym losem ..zamiast wstac i sprobowac jeszcze raz .... nie wolo zdychac a kiedys im zazdroscilem ..ze juz majo w zyciu cel ..wole jednak byc dzieckiem
spoko,jestem na maxa wyluzowana
ale powiedz mi dlaczego z przyjaciolmi mozna zyc pod jednym dachem w zgodzie i nawzajem sobie pomagac trzymac sie razem ..wiem ze mnie nigdy nie zrobio w balona ..a z rodzino i z osobo na ktorej ci zalezy jest trudno ..nawet sie do gadac
Sama wiesz ze na poczotku jest slicznie ladnie ,a potem zaczynajo sie schody jak zawsze cos musi sie spieprzyc i z milosci zostaje tylko nienawisc
a powiedz kto chce sie ponownie ladowac ,probujemy zawsze odnowa cos budowac,bo co nam zostalo , czlowiek bez milosci jest nikim i zawsze mamy nadzieje ze kiedys nam sie uda ...
dobrej nocki zycze
no no no
Marli pnie sie po szczeblach popularnosci na mkontakt
Tylko ze mi sie cos tu nie zgadza w twoim pytaniu Marli....
Mianowicie ostatnio pisałas jak sie zabezpieczac i jakie sa metody i takie tam piepszenie głupot ...hmm a teraz z dziecmi wyjezdzasz...ej mała ty wez sie zdecyduj na cos bo mój pies juz sie robi coraz starszy i moze ci nie podołac
Pakistaniec mi sie w sobote wyprowadzil do swojej dziewczyny , ale spoko gosc ,,a taki zadowolony byl wodki ponastawial a juz jest spowrotem wlasnie prosil zebym jutro jego rzeczy przywiozl spowrotem bo sie **cenzura** wstydzi ,milosc co to jest to kabaret ale jutro sie ponabijam zdurnej angielki ..i jak tu z babami wytrzymac
Pnie się do góry, tak jak Robert co kiedyś tu był
ja mam trzymam je w sloiku w lodowce kolo jajek
a stalo sie to w sobote o godz..6.32...rano .jako ,moja najlepsza kolezanka...mozesz imie wybrac ... bo pewnie bedo blizniaki bo pol litra wydoilem