Jedną z tych rzeczy, które odróżniają chrześcijaństwo od reszty religii są proroctwa. Jakie biblijne proroctwo jest według was najważniejsze i dlaczego? Czy są obecne one w innych religiach i czy rzeczywiście się spełniają?
To tylko jedne z bardzo wielu przykładów które łatwo sprawdzić
michal
25.08.2010 r. 22:05:54
Lepiej być nawiedzonym jak ignorantem
Kill Bill
30.03.2011 r. 16:00:44
Alys coś Ty zjadła?
Bo widzę, że na żołądku Ci usiadło.
Jeśli chcesz doświadczyć dni ostatnich to zapraszam
Marec
30.03.2011 r. 17:54:55
To się musicie za dwa lata koło wigilii umówić
alys
Marec
30.03.2011 r. 17:55:57
kurde się mi wcisnęło wyślij ;]
Gepard masz na myśli jakiegoś konkretnego rogacza ??
Marec
30.03.2011 r. 18:45:53
Bo za dwa lata słońce wejdzie w maximum największe od ok 100 lat. Poprzednia taka aktywność słońca spaliła większość linii telegraficznych. To co się zbliża spali elektronikę na całym świecie
Stanie w miejscu wszystko co spaja i napędza cywilizację.
Ale przynajmniej będzie romantycznie ;] Zorza polarna w każdej szerokości geograficznej
Marec
30.03.2011 r. 18:54:41
A le spokojnie Alys ta historyjka jest lepsza
Majowie stwierdzili że 21.12.2012 znajdziemy się w płaszczyźnie galaktyki (potężna grawitacja i promieniowanie)
A jeśli wierzyć Discovery to w latach 70 hubblem odkryto kulę gazu zbliżającą się do ziemi. W 2012 ma śmignąć koło nas a że słońce będzie w maximum Ta kula gazu nazywana Nibru odpali się Więc będzie nie tylko zorza ale również fajerwerki Potopy trzęsienia ziemi wybuchy wulkanów i tym podobne dyskoteki
Marec
30.03.2011 r. 18:56:02
Jak to bogu powiedział mołzesowi \" Następna zagłada przyjdzie od ognia\"
Marec
30.03.2011 r. 19:06:17
Jak nie. Tu nie chodzi o koniec świata tylko o zagładę ludzkości. Ziemia zostanie Po prostu odwalimy kitę jak dinożarły i poprzednie cywilizacje, które zbudowały piramidy na całej kuli ziemskiej. Przetrwają tylko wybrani Najzdrowsi, najzdolniejsi i wartościowi ludzie, dla których najbogatsze państwa świata szykują ratunek przepieprzając miliardy w projekty i wywołując kryzys
Możesz to nazywać końcem świata ja mówię zagłada
Marec
30.03.2011 r. 19:12:01
A ja tam mam gdzieś objawienia. Patrzę na fakty z naukowego punktu widzenia
Co nie zmienia faktu że przed końcem podymał bym sobie jeszcze
Jedną z tych rzeczy, które odróżniają chrześcijaństwo od reszty religii są proroctwa. Jakie biblijne proroctwo jest według was najważniejsze i dlaczego? Czy są obecne one w innych religiach i czy rzeczywiście się spełniają?
A jednak tylko biblijne się wypełniły
http://www.ewangelia.com/Prawdziwe-problemy/Proroctwa/Starozytne-proroctwa-wypelnione
To tylko jedne z bardzo wielu przykładów które łatwo sprawdzić
Lepiej być nawiedzonym jak ignorantem
Alys coś Ty zjadła?
Bo widzę, że na żołądku Ci usiadło.
Jeśli chcesz doświadczyć dni ostatnich to zapraszam
To się musicie za dwa lata koło wigilii umówić
alys
kurde się mi wcisnęło wyślij ;]
Gepard masz na myśli jakiegoś konkretnego rogacza ??
Bo za dwa lata słońce wejdzie w maximum największe od ok 100 lat. Poprzednia taka aktywność słońca spaliła większość linii telegraficznych. To co się zbliża spali elektronikę na całym świecie
Stanie w miejscu wszystko co spaja i napędza cywilizację.
Ale przynajmniej będzie romantycznie ;] Zorza polarna w każdej szerokości geograficznej
A le spokojnie Alys ta historyjka jest lepsza
Majowie stwierdzili że 21.12.2012 znajdziemy się w płaszczyźnie galaktyki (potężna grawitacja i promieniowanie)
A jeśli wierzyć Discovery to w latach 70 hubblem odkryto kulę gazu zbliżającą się do ziemi. W 2012 ma śmignąć koło nas a że słońce będzie w maximum Ta kula gazu nazywana Nibru odpali się Więc będzie nie tylko zorza ale również fajerwerki Potopy trzęsienia ziemi wybuchy wulkanów i tym podobne dyskoteki
Jak to bogu powiedział mołzesowi \" Następna zagłada przyjdzie od ognia\"
Jak nie. Tu nie chodzi o koniec świata tylko o zagładę ludzkości. Ziemia zostanie Po prostu odwalimy kitę jak dinożarły i poprzednie cywilizacje, które zbudowały piramidy na całej kuli ziemskiej. Przetrwają tylko wybrani Najzdrowsi, najzdolniejsi i wartościowi ludzie, dla których najbogatsze państwa świata szykują ratunek przepieprzając miliardy w projekty i wywołując kryzys
Możesz to nazywać końcem świata ja mówię zagłada
A ja tam mam gdzieś objawienia. Patrzę na fakty z naukowego punktu widzenia
Co nie zmienia faktu że przed końcem podymał bym sobie jeszcze
Ale jestem wybredny
witam....
witam....
mykam...
milego dnia.....