Jak często lubicie flirtować? Ja bardzo lubię, ale w flirt w dobrym stylu, klasycznym bez obleśnych tekstów itp.
soltys
26.08.2010 r. 00:32:13
Monika
26.08.2010 r. 20:02:09
Widze ze Jasko to główny flirtujacy
stokrotka
27.08.2010 r. 09:36:42
A cóż zostało dla naszego Jaśka ... flirtować ....
Kasiak84
27.08.2010 r. 09:50:34
cały czas
stokrotka
27.08.2010 r. 10:02:13
Kill Bill
27.08.2010 r. 10:09:33
dzień bez flirtu jest dla Jaska dniem straconym
Monika
27.08.2010 r. 10:14:07
Dobry flirt nie jest zły
Monika
27.08.2010 r. 10:49:39
Miło jest z kims poflirtowac ale na poziomie bo KŁUSOWNIKÓW EROTYCZNYCH jest mnóstwo i flirt z nimi jest smetny a wręcztandetny
Monika
27.08.2010 r. 10:55:33
sa jak made in china
Monika
27.08.2010 r. 11:16:00
Powiem tak zawsze znajda sie panowie łapiacy sie na płytki flirt z dziewczyna tylko dlatego ze jest ładna. To nie tylko my dziewczyny jestesmy płytkie. Nawet fajny facet potrafi zrobic z siebie debila dla ładnej dziewczyny
Monika
27.08.2010 r. 13:22:59
Nawet inteligentni faceci na widok pieknej kobiety niekoniecznie mądrej sa w stanie zejsc do jej poziomu aby tylko ja zaliczyc.
Monika
27.08.2010 r. 13:25:27
dopiero jak juz szukaja materiału na zone to tylko inteligentnego ale na skok w bok to blond tipsiara po skonczonej podstawówce po schodach wystarczy
Goldfinger
27.08.2010 r. 14:54:48
zgadzam się z Tygrysem. Sam nie trawię głupoty. Poza tym, jak już robić skok w bok, to po co? Tylko, żeby zaliczyć panienkę, czy żeby mieć z tego satysfakcję? Z własnego doświadczenia mogę śmiało powiedzieć, że inteligentne kobiety są w łóżku duuuużo lepsze, niż plastikowe kretynki. Inny poziom porozumienia i zrozumienia partnera, inna fantazja, inny poziom tego, czego się oczekuje - namiętności lub wyuzdania lub co tak kto lubi...
Co nie zmienia faktu, że ta inteligentna panienka też musi być ładna
A wracając do tematu - flirt: zawsze.Uwielbiam to robić, nawet z paniami w spożywczaku nie potrafię sobie tego odmówić, jeśli zwrócą moją uwagę Poza tym dla mnie właśnie flirt jest najlepszą i najszybszą metodą oceny osoby, którą spotkałem, można więc powiedzieć, że jest to doskonałe narzędzie filtrowania osób, o których napomknąłem wcześniej
Jak często lubicie flirtować? Ja bardzo lubię, ale w flirt w dobrym stylu, klasycznym bez obleśnych tekstów itp.
Widze ze Jasko to główny flirtujacy
A cóż zostało dla naszego Jaśka ... flirtować
....
cały czas
dzień bez flirtu jest dla Jaska dniem straconym
Dobry flirt nie jest zły
Miło jest z kims poflirtowac ale na poziomie bo KŁUSOWNIKÓW EROTYCZNYCH jest mnóstwo i flirt z nimi jest smetny a wręcztandetny
sa jak made in china
Powiem tak zawsze znajda sie panowie łapiacy sie na płytki flirt z dziewczyna tylko dlatego ze jest ładna. To nie tylko my dziewczyny jestesmy płytkie. Nawet fajny facet potrafi zrobic z siebie debila dla ładnej dziewczyny
Nawet inteligentni faceci na widok pieknej kobiety niekoniecznie mądrej sa w stanie zejsc do jej poziomu aby tylko ja zaliczyc.
dopiero jak juz szukaja materiału na zone to tylko inteligentnego ale na skok w bok to blond tipsiara po skonczonej podstawówce po schodach wystarczy
zgadzam się z Tygrysem. Sam nie trawię głupoty. Poza tym, jak już robić skok w bok, to po co? Tylko, żeby zaliczyć panienkę, czy żeby mieć z tego satysfakcję? Z własnego doświadczenia mogę śmiało powiedzieć, że inteligentne kobiety są w łóżku duuuużo lepsze, niż plastikowe kretynki. Inny poziom porozumienia i zrozumienia partnera, inna fantazja, inny poziom tego, czego się oczekuje - namiętności lub wyuzdania lub co tak kto lubi...
Poza tym dla mnie właśnie flirt jest najlepszą i najszybszą metodą oceny osoby, którą spotkałem, można więc powiedzieć, że jest to doskonałe narzędzie filtrowania osób, o których napomknąłem wcześniej
Co nie zmienia faktu, że ta inteligentna panienka też musi być ładna
A wracając do tematu - flirt: zawsze.Uwielbiam to robić, nawet z paniami w spożywczaku nie potrafię sobie tego odmówić, jeśli zwrócą moją uwagę