Drogie Panie,macie pole do popisu.często widuję takie cuś:"poszukuję normalnego faceta".a co to tak w ogóle znaczy normalnego?a reszta psychiczni?
Marcelek
22.11.2009 r. 18:18:37
chodzi im pewnie o tych co szukają sexu
Marcelek
22.11.2009 r. 18:24:22
haa.. Dziękuje Ana
Konto usunięte
22.11.2009 r. 18:29:03
Normalny facet to bogaty , własna willa , samochód (Ferrari) , dający się prowadzić na smyczy i jest dobrym pieskiem hahahaha
Monika
22.11.2009 r. 19:08:55
dla mnie normalny facet to osobnik pracujacy,wskazane zeby mial prawo jazdy,nie takie cieple kluchy co to tylko w chacie muli ,czasami powinien wyskoczyc z kolegami na piwko ( nie na laski ),no i wogole jakis taki normalny
pawelek24
22.11.2009 r. 20:09:32
żeby to było tak jak dziewczyny piszecie to ok.nie ma sprawy to nie są jeszcze jakieś fanaberie
jednak powiem wam z doświadczenia że niestety w większości przypadków jest tak jak pisze prorok.więc jak to?
a pozostałe to takie w których kobieta sama nie wie czego chce i w jej wyobrażeniu normalny to taki który nie istnieje,nie oszukujmy się tak jeszcze częściej bywa
A.
22.11.2009 r. 20:12:07
nie filozofuj
ale fakt, po za tekstem, że ma być normalny w opisach uwielbiam jeszcze : jestem jaka jestem. nasuwa się proste pyt czyli jaka buahaha
pawelek24
22.11.2009 r. 20:18:56
wiesz,to nie filozofie-samo życie hehe
próbuje rozkminić co w niektórych głowach siedzi
facetowi ciężko dlatego liczy sie Wasze zdanie
A.
22.11.2009 r. 20:31:17
jak nie masz żółtych papierów to jesteś normalny
Konto usunięte
22.11.2009 r. 20:42:57
Kiedyś mi jedna kobieta powiedziała , czemu ty qrwa jesteś normalnym facetem i jak inni nie jesteś pieskiem coś chyba z tobą nie tak . hahaha Strasznie mnie rozbawiła tym tekstem .
pawelek24
22.11.2009 r. 20:49:13
tak źle i tak niedobrze hehe.wiesz, zawsze ma być tak, jak nie jest
Konto usunięte
22.11.2009 r. 20:56:34
Tak prawdę powiedziawszy każda kobieta jest inna i trzeba umieć do niej podejść tak by jej nie urazić do siebie , jest to bardzo trudna sztuka uwodzenia , ale jak ją opanujesz to żadna kobieta ci się nie oprze , choć byś był brzydszy od diabła hahaha
Konto usunięte
22.11.2009 r. 21:03:24
i jest w tym trochę prawdy proroku
pawelek24
22.11.2009 r. 21:15:18
wiesz,proroku to nie chodziło o to.
chodziło o stwierdzenie "normalny".a nie o to jak to ominąć.
chodziło o to,co kryje się pod tym tajemniczym stwierdzeniem,jakie wymagania.
Konto usunięte
22.11.2009 r. 21:20:03
KUKU RYKU...
Konto usunięte
22.11.2009 r. 21:31:22
to ja
Konto usunięte
22.11.2009 r. 21:37:40
GDZIES TY BYŁ GEPARD408 CHLAŁO SIĘ...
Iwona*
22.11.2009 r. 21:41:59
masz rację Gepardzik...taki jak TY..jak trzeba ,to przywali, jak trzeba, to dosłodzi, po zakupy pojedzie a i pewno posprzątać potrafi
Drogie Panie,macie pole do popisu.często widuję takie cuś:"poszukuję normalnego faceta".a co to tak w ogóle znaczy normalnego?a reszta psychiczni?
chodzi im pewnie o tych co szukają sexu
haa.. Dziękuje Ana
Normalny facet to bogaty , własna willa , samochód (Ferrari) , dający się prowadzić na smyczy i jest dobrym pieskiem hahahaha
dla mnie normalny facet to osobnik pracujacy,wskazane zeby mial prawo jazdy,nie takie cieple kluchy co to tylko w chacie muli ,czasami powinien wyskoczyc z kolegami na piwko ( nie na laski ),no i wogole jakis taki normalny
żeby to było tak jak dziewczyny piszecie to ok.nie ma sprawy to nie są jeszcze jakieś fanaberie
jednak powiem wam z doświadczenia że niestety w większości przypadków jest tak jak pisze prorok.więc jak to?
a pozostałe to takie w których kobieta sama nie wie czego chce i w jej wyobrażeniu normalny to taki który nie istnieje,nie oszukujmy się tak jeszcze częściej bywa
nie filozofuj
ale fakt, po za tekstem, że ma być normalny w opisach uwielbiam jeszcze : jestem jaka jestem. nasuwa się proste pyt czyli jaka buahaha
wiesz,to nie filozofie-samo życie hehe
próbuje rozkminić co w niektórych głowach siedzi
facetowi ciężko dlatego liczy sie Wasze zdanie
jak nie masz żółtych papierów to jesteś normalny
Kiedyś mi jedna kobieta powiedziała , czemu ty qrwa jesteś normalnym facetem i jak inni nie jesteś pieskiem coś chyba z tobą nie tak . hahaha
Strasznie mnie rozbawiła tym tekstem .
tak źle i tak niedobrze hehe.wiesz, zawsze ma być tak, jak nie jest
Tak prawdę powiedziawszy każda kobieta jest inna i trzeba umieć do niej podejść tak by jej nie urazić do siebie , jest to bardzo trudna sztuka uwodzenia , ale jak ją opanujesz to żadna kobieta ci się nie oprze , choć byś był brzydszy od diabła hahaha
i jest w tym trochę prawdy proroku
wiesz,proroku to nie chodziło o to.
chodziło o stwierdzenie "normalny".a nie o to jak to ominąć.
chodziło o to,co kryje się pod tym tajemniczym stwierdzeniem,jakie wymagania.
KUKU RYKU...
to ja
GDZIES TY BYŁ GEPARD408 CHLAŁO SIĘ...
masz rację Gepardzik...taki jak TY..jak trzeba ,to przywali, jak trzeba, to dosłodzi, po zakupy pojedzie a i pewno posprzątać potrafi
i zapomniałam dodac ... Twoje poczucie humoru