hmm fajne pytanie chciała bym to wytłumaczyć ale nie moge dpbrac odpowiednich słów
Ernest
18.08.2010 r. 12:07:44
Zakazane owoce są zakazane dlatego że są trujące
Marec
18.08.2010 r. 12:33:39
Zadaj sobie proste pytanie: \" A wiesz jak smakuje jeśli go nie spróbujesz?? \"\"
Marec
18.08.2010 r. 12:39:36
Ale arni dojechał To nie są zakazane owoce tylko to są owoce TRUJĄCE. Idź do dopalaczy, tam masz trucizny dozwolone.
Marec
18.08.2010 r. 12:40:04
Sorki: Erni
Hrabia
18.08.2010 r. 12:46:48
Człowiek jest istotą myślącą acz przekorną i niesforną. Zawsze będzie łamał zakazy ograniczające jego poczucie wolności i niezależności.
Aniu Długonoga...jeśli w pytaniu chodziło Ci o tzw. skoki w bok, to dochodzi jeszcze tajemniczość , która zawsze pociągała Was, ludzi. Ja tylko na tym korzystam
Marec
18.08.2010 r. 12:50:20
Możesz sobie Erneścik spróbować. Ale pamiętaj, że poryje Ci to głowę i organizm lepiej lepiej niż arszenik napoleona i Absynt pana Mickiewicza razem wzięte
Hrabia
18.08.2010 r. 12:53:44
No witaj....bogiem może nie jestem...ale z założenia bawię się w Niego czasami...jak jestem głodny
Marec
18.08.2010 r. 12:54:30
Widzę, że jesteś jednym z bogów. Zatem witam pana kolegę boskiego
Już Lubie Chrabiego
Hrabia
18.08.2010 r. 12:56:22
Miło mi.
Marec
18.08.2010 r. 12:58:05
Ale masz wypasiony płaszcz. Fajny styl. Masz jakieś fajne córki ??
Ja też chcę być nieśmiertelny
Marec
18.08.2010 r. 13:00:58
No ale ja chcę najpierw poznać godną mnie wampirzycę
Hrabia
18.08.2010 r. 13:03:30
Z nieśmiertelnością jest jak z kobietą ...trzeba na nią zasłużyć ale bywa bardzo zwodnicza...
Córek nie mam, same przybrane ..
Marec
18.08.2010 r. 13:06:14
To jak przybrane to też córeczki Ale pewnie żadna nie spełnia moich wymagań
Hrabia
18.08.2010 r. 13:09:29
Z racji moich upodobań mam ich niezliczoną ilość, coś tam sobie wybierzesz...oczywiście wiąże się to z pewnymi konsekwencjami...zostaniesz nieśmiertelnym!!!! Fachowo mówiąc nieumierającym
JAREK
18.08.2010 r. 13:12:16
Pan Jarek wstał ciesze sie bardzo
Marec
18.08.2010 r. 13:12:48
Jestem w stanie na wszystko zasłużyć i wszystko zniszczyć. Jestem lepszy niż anioł i gorszy niż Szatan. Umiem kochać z taką siłą że nic nie jest w stanie tej miłości zniszczyć. Poznałem nienawiść, przy której świadomość ogromnego niesczęścia wrogów daje Spełnienie. Nadaję się ??
Albo nie niechcę nieśmiertelności jeśli jest zwodnicza jak kobieta
Marec
18.08.2010 r. 13:14:22
Hrabio. Każdego można zniszczyć i w każdych warunkach da się żyć mając odpowiednią technologię
JAREK
18.08.2010 r. 13:15:18
ty Krysia widziałem cię w reklamie paprykarzu szczecinskiego
Hrabia
18.08.2010 r. 13:16:12
Marec uwierz mi...mądra decyzja. Same z nią kłopoty jak z kobietą. Ale resztę warunków spełniasz w sposób wystarczający.
Cóż, słońce wstaje, czas do trumny...ale bardzo mi będzie miło spotkać się z Wami w NOCY!!!! Zatem do zobaczenia....
dlaczego ? zakazany owoc bardziej smakuje?
a kto ci to powiedzial
hmm fajne pytanie
chciała bym to wytłumaczyć ale nie moge dpbrac odpowiednich słów
Zakazane owoce są zakazane dlatego że są trujące
Zadaj sobie proste pytanie: \" A wiesz jak smakuje jeśli go nie spróbujesz?? \"\"
Ale arni dojechał
To nie są zakazane owoce tylko to są owoce TRUJĄCE. Idź do dopalaczy, tam masz trucizny dozwolone.
Sorki: Erni
Człowiek jest istotą myślącą acz przekorną i niesforną. Zawsze będzie łamał zakazy ograniczające jego poczucie wolności i niezależności.
Aniu Długonoga...jeśli w pytaniu chodziło Ci o tzw. skoki w bok, to dochodzi jeszcze tajemniczość , która zawsze pociągała Was, ludzi. Ja tylko na tym korzystam
Możesz sobie Erneścik spróbować. Ale pamiętaj, że poryje Ci to głowę i organizm lepiej lepiej niż arszenik napoleona i Absynt pana Mickiewicza razem wzięte
No witaj....bogiem może nie jestem...ale z założenia bawię się w Niego czasami...jak jestem głodny
Miło mi.
Ale masz wypasiony płaszcz.
Fajny styl. Masz jakieś fajne córki ??
Ja też chcę być nieśmiertelny
No ale ja chcę najpierw poznać godną mnie wampirzycę
Z nieśmiertelnością jest jak z kobietą ...trzeba na nią zasłużyć ale bywa bardzo zwodnicza...
..
Córek nie mam, same przybrane
To jak przybrane to też córeczki
Ale pewnie żadna nie spełnia moich wymagań
Z racji moich upodobań mam ich niezliczoną ilość, coś tam sobie wybierzesz...oczywiście wiąże się to z pewnymi konsekwencjami...zostaniesz nieśmiertelnym!!!! Fachowo mówiąc nieumierającym
Pan Jarek wstał
ciesze sie bardzo
Jestem w stanie na wszystko zasłużyć i wszystko zniszczyć. Jestem lepszy niż anioł i gorszy niż Szatan. Umiem kochać z taką siłą że nic nie jest w stanie tej miłości zniszczyć. Poznałem nienawiść, przy której świadomość ogromnego niesczęścia wrogów daje Spełnienie. Nadaję się ??
Albo nie niechcę nieśmiertelności jeśli jest zwodnicza jak kobieta
Hrabio. Każdego można zniszczyć i w każdych warunkach da się żyć mając odpowiednią technologię
ty Krysia widziałem cię w reklamie paprykarzu szczecinskiego
Marec uwierz mi...mądra decyzja. Same z nią kłopoty jak z kobietą. Ale resztę warunków spełniasz w sposób wystarczający.
Cóż, słońce wstaje, czas do trumny...ale bardzo mi będzie miło spotkać się z Wami w NOCY!!!! Zatem do zobaczenia....
Hello Kristino
Krwawych snów
Jaaaaareeeek Wracaj!!!