Nie zmienisz mnie choć gdybyś mógł, gdybyś siłę miał...
Nie zmienisz mnie choć gdy czujesz to inaczej przejdziesz dalej, pójdziesz w ciemno i ja to zobaczę...
JAREK
17.08.2010 r. 23:22:56
Jestem jaki jestem ,
i nikt tego nie zmieni.
Wiem ze kiedys za to pójdĘ do ziemi.
Bez żadnych skrópulów,
stwierdzam dzisiaj że.
Kazdy z nas zyje,
ale nie kazdy o tym wie.
Do wiosel i bat po plecach,
ale pamietaj po smierci bedzie lepiej.
Bez łańcuchów i kuli u nogi,
bez chleba i brudnej wody.
A ja i tak powiem wam,
ze na wszysko wyje bane mam.
Ze to czym karmicie mnie.
Wzbudza moj szyderczy smiech.
JAREK
18.08.2010 r. 00:07:16
Jaro jaki wiersz
JAREK
18.08.2010 r. 00:10:29
Dico polo
JAREK
18.08.2010 r. 00:12:57
A mi dzisiaj uciekł królik z klatki,i gdzieś go wcieło
JAREK
18.08.2010 r. 00:20:12
Paula miałem,dziś spier dolil z klatki.Kto kolwiek widział kto kolwiek wie Oddajcie mi go !!!
JAREK
18.08.2010 r. 00:26:36
Dlatego wyniosłem go na ogródek,pewnie już jakiś pies go wpie..ił A tak go kochałem,ja już nie chce żyć
JAREK
18.08.2010 r. 00:31:00
Siema Stiv
Jakie ku rwa pacjetki nie jarze
JAREK
18.08.2010 r. 00:32:13
Paula masz racje ja sie mogę tylko trupem opiekować
JAREK
18.08.2010 r. 00:37:04
Nie ty Paula co ty blondynka z odrostami do środka
JAREK
18.08.2010 r. 00:42:49
oki Paula Hail Hitler
JAREK
18.08.2010 r. 00:49:50
o/o/o/o/o/o/o/o/o/o/o/o/o/o/o/o/o/o/o/o/o/
Ernest
18.08.2010 r. 10:42:59
Czesc ludziska
Ernest
18.08.2010 r. 10:45:17
Czesc Endi no nie było mnie tu jakis
ale teraz jestem i trzeba narobic zaleglości na mk
Hrabia
18.08.2010 r. 20:59:17
To prawda...nie na temat...
Po przeanalizowaniu postaci stwierdzam jako znawca i amator serc niewieścich ( bez czosnku )...nie zmieniaj się, bo i po co. Nikt tego nie doceni, mało tego, nikt tego nie zauważy.
Hrabia
18.08.2010 r. 21:45:21
W moim wypadku jest to jedyne możliwe połączenie, Endi.
Endi mysle, ze lepiej porozmawiac szczerze, niz czekac az przeczyta
zachowaj sie jak facet
Hrabia
18.08.2010 r. 21:57:37
Niedowartościowanie zawsze przejawia się agresją i nieakceptowaniem postaw innych niż własna.
Witaj Paulo...jesteś wampirzycą ??? Czyżbyśmy mieli kiedyś przyjemność...spotkać się ?
Hrabia
18.08.2010 r. 22:04:55
Endi, może to nie mój interes ale zaatakowałeś mnie personalnie, a ja tak łatwo nie wybaczam jak Dereck
( szacunek)...Prawda jest taka że jesteś niewychowanym gówniarzem , który nie akceptuje innego zdania i ma tendencje do nieprzemyślanego obrażania innych. Będę Cie tępił niestety. Zaczepiłeś mnie a ja nie znoszę jak psy na mnie szczekają..
Hrabia
18.08.2010 r. 22:17:41
Nie musisz trząść portkami przede mną...o ile je nosisz...
Piszesz na ogólnym forum więc ustosunkowuję się do Twoich postów. Gdzieś mam skąd jesteś i po prawdzie gdzieś mam skąd jest Paula...interesuje mnie tylko Twój brak kultury i nie ukrywam szczególnie w moim kierunku, gdyż nie miałeś do tego powodu. Niestety jak ktoś się chamem urodził to niestety chamem umrze i nic mu nie pomoże to że jest muzykiem.
Na śniadanie polecam jajeczka na miękko...poprawiają różne rzeczy...zwłaszcza niedowartościowanym młokosom.
Anka
18.08.2010 r. 22:53:13
ooo to cos dla stiva hahah a wlasnie gdzie nasz solenizant?
Anka
18.08.2010 r. 22:56:00
to chyba objaw choroby alkoholowej
Anka
18.08.2010 r. 22:59:21
no twoja sprawa,no paula zabalowal hahaha
Anka
18.08.2010 r. 23:00:54
to raczej nie radośc tylko mus
Anka
18.08.2010 r. 23:01:37
a to ze musisz mozna usprawiedliwiac ze czerpiresz z tego radośc ale to złudze
nie
Anka
18.08.2010 r. 23:06:04
kazdy alko mowi ze nie musi tylko pije bo lubi proste,ale to twoja sprawa ja tu nie jestem jakie aa zeby uswiadamiac doroslego faceta
Anka
18.08.2010 r. 23:06:56
i wcale sie nie martwię kazdy jest kowalem swojego losu i kazdy robi to co lubie,a kazdy tez sam poniesie konsekwencje
Anka
18.08.2010 r. 23:08:33
wiesz z alko jest tak jak z zaba ,jak ja wsadzisz do zimnej wody i zaczniesz tą wode stopniowo podgrzewac to zaba tego nie poczuje i nie wyskoczy w pore tylko sie ugotuje
Anka
18.08.2010 r. 23:09:29
a przepraszam jest jakiś okreslony opis wygladu anonimowego?
Anka
18.08.2010 r. 23:11:18
bo oprocz tego ze ma sie problem z alkoholem ,anonimowy niczym sie nie wyroznia,piją aktorzy,lekarze,politycy i żule na dworcu i wszyscy mają wspolny mianownik -problem,ale po wygladzie (procz zuli) nie da sie rozpoznać
Nie zmienisz mnie choć byś bardzo tego chciał...
Nie zmienisz mnie choć gdybyś mógł, gdybyś siłę miał...
Nie zmienisz mnie choć gdy czujesz to inaczej przejdziesz dalej, pójdziesz w ciemno i ja to zobaczę...
Jestem jaki jestem ,
i nikt tego nie zmieni.
Wiem ze kiedys za to pójdĘ do ziemi.
Bez żadnych skrópulów,
stwierdzam dzisiaj że.
Kazdy z nas zyje,
ale nie kazdy o tym wie.
Do wiosel i bat po plecach,
ale pamietaj po smierci bedzie lepiej.
Bez łańcuchów i kuli u nogi,
bez chleba i brudnej wody.
A ja i tak powiem wam,
ze na wszysko wyje bane mam.
Ze to czym karmicie mnie.
Wzbudza moj szyderczy smiech.
Jaro jaki wiersz
Dico polo
A mi dzisiaj uciekł królik z klatki,i gdzieś go wcieło
Paula miałem,dziś spier dolil z klatki.Kto kolwiek widział kto kolwiek wie Oddajcie mi go !!!
Dlatego wyniosłem go na ogródek,pewnie już jakiś pies go wpie..ił
A tak go kochałem,ja już nie chce żyć
Siema Stiv
Jakie ku rwa pacjetki nie jarze
Paula masz racje ja sie mogę tylko trupem opiekować
Nie ty Paula co ty blondynka z odrostami do środka
oki Paula Hail Hitler
o/o/o/o/o/o/o/o/o/o/o/o/o/o/o/o/o/o/o/o/o/
Czesc ludziska
Czesc Endi no nie było mnie tu jakis
ale teraz jestem i trzeba narobic zaleglości na mk
To prawda...nie na temat...
Po przeanalizowaniu postaci stwierdzam jako znawca i amator serc niewieścich ( bez czosnku )...nie zmieniaj się, bo i po co. Nikt tego nie doceni, mało tego, nikt tego nie zauważy.
W moim wypadku jest to jedyne możliwe połączenie, Endi.
Wolisz potulne kotki ? Odczytuje w Tobie niejakie symptomy manii mniejszości.
Hej wszystkim
Endi mysle, ze lepiej porozmawiac szczerze, niz czekac az przeczyta
zachowaj sie jak facet
Niedowartościowanie zawsze przejawia się agresją i nieakceptowaniem postaw innych niż własna.
Witaj Paulo...jesteś wampirzycą ??? Czyżbyśmy mieli kiedyś przyjemność...spotkać się ?
Endi, może to nie mój interes ale zaatakowałeś mnie personalnie, a ja tak łatwo nie wybaczam jak Dereck
( szacunek)...Prawda jest taka że jesteś niewychowanym gówniarzem , który nie akceptuje innego zdania i ma tendencje do nieprzemyślanego obrażania innych. Będę Cie tępił niestety. Zaczepiłeś mnie a ja nie znoszę jak psy na mnie szczekają..
Nie musisz trząść portkami przede mną...o ile je nosisz...
Piszesz na ogólnym forum więc ustosunkowuję się do Twoich postów. Gdzieś mam skąd jesteś i po prawdzie gdzieś mam skąd jest Paula...interesuje mnie tylko Twój brak kultury i nie ukrywam szczególnie w moim kierunku, gdyż nie miałeś do tego powodu. Niestety jak ktoś się chamem urodził to niestety chamem umrze i nic mu nie pomoże to że jest muzykiem.
Na śniadanie polecam jajeczka na miękko...poprawiają różne rzeczy...zwłaszcza niedowartościowanym młokosom.
ooo to cos dla stiva hahah a wlasnie gdzie nasz solenizant?
to chyba objaw choroby alkoholowej
no twoja sprawa,no paula zabalowal hahaha
to raczej nie radośc tylko mus
a to ze musisz mozna usprawiedliwiac ze czerpiresz z tego radośc ale to złudze
nie
kazdy alko mowi ze nie musi tylko pije bo lubi proste,ale to twoja sprawa ja tu nie jestem jakie aa zeby uswiadamiac doroslego faceta
i wcale sie nie martwię kazdy jest kowalem swojego losu i kazdy robi to co lubie,a kazdy tez sam poniesie konsekwencje
wiesz z alko jest tak jak z zaba ,jak ja wsadzisz do zimnej wody i zaczniesz tą wode stopniowo podgrzewac to zaba tego nie poczuje i nie wyskoczy w pore tylko sie ugotuje
a przepraszam jest jakiś okreslony opis wygladu anonimowego?
bo oprocz tego ze ma sie problem z alkoholem ,anonimowy niczym sie nie wyroznia,piją aktorzy,lekarze,politycy i żule na dworcu i wszyscy mają wspolny mianownik -problem,ale po wygladzie (procz zuli) nie da sie rozpoznać