forum

Rozrywka i uczucia

Czy Hitler byl czulym facetem??!!

1. JAREK 16.08.2010 r. 18:19:03

I Went Back In Time And Voted For Hitler

2. JAREK 16.08.2010 r. 20:22:23

Piękno mogą dostrzec jedynie stanowiący jego część.

3. JAREK 16.08.2010 r. 20:27:00

Naszym zadaniem jest wychowanie człowieka, który będzie widział piękne i prawdziwie wspaniałe strony życia, który nie zamieni się przedwcześnie w ponurego zrzędę. Chcemy cieszyć się pełnią życia, trzymać się go i unikać wszystkiego, co według ludzkiej miary szkodzi bliźniemu. Jeśli teraz szkodzę Rosjanom, to tylko dlatego, że inaczej oni szkodziliby mi. Tak robi i dobry Bóg: rzuca nagle masy ludzi na ziemię i niech się każdy sam martwi o siebie. Jeden zabiera drugiemu, i koniec końców pewne jest tylko to, że zwycięża silniejszy. To zresztą najsensowniejszy układ, gdyby było odwrotnie, nic by nie powstało. Gdybyśmy nie przestrzegali praw natury, nakazujących korzystanie z prawa silniejszego, to pewnego dnia pożarłyby nas dzikie zwierzęta, potem owady pożarłyby dzikie zwierzęta, aż w końcu pozostałyby tylko mikroby.

Adolf Hitler, Rozmowy Przy Stole

4. JAREK 16.08.2010 r. 20:29:44

Polacy są najbardziej inteligentnym narodem ze wszystkich, z którymi spotkali się Niemcy podczas tej wojny w Europie... Polacy, według mojej opinii oraz na podstawie obserwacji i meldunków z Generalnej Guberni, są jedynym narodem w Europie, który łączy w sobie wysoką inteligencję z niesłychanym sprytem. Jest to najzdolniejszy naród w Europie, ponieważ żyją ciągle w niesłychanie trudnych warunkach politycznych, wyrobił w sobie wielki rozsądek życiowy, nigdzie niespotykany. Na podstawie ostatnich badań, prowadzonych przez Reichsrassenamt uczeni niemieccy doszli do przekonania, że Polacy powinni być asymilowani do społeczności niemieckiej jako element wartościowy rasowo. Uczeni nasi doszli do wniosku, że połączenie niemieckiej systematyczności z polotem Polaków dałoby doskonałe wyniki.

Tajny memoriał Hitlera do Himmlera 4 marca 1944.

5. JAREK 16.08.2010 r. 20:31:35

Zostałem politykiem wbrew swojej woli. Polityka jest dla mnie tylko środkiem do celu. Są ludzie, którzy myślą że trudno mi będzie nie być tak aktywnym jak obecnie. Nie. Najpiękniejszym dniem mego życia będzie dzień, w którym wycofam się z życia politycznego i pozostawię za sobą wszystkie troski, plagi i kłopoty. Zrobię to, gdy tylko po zakończeniu wojny wykonam moje zadania polityczne.(...) Gdyby znalazł się ktoś inny, nigdy nie pakowałbym się w politykę, lecz został artystą lub filozofem. Troska o istnienie narodu zmusza mnie do tej działalności – kultura jest tylko tam, gdzie jest bezpieczeństwo życia.

Adolf Hitler, Rozmowy przy stole

6. JAREK 16.08.2010 r. 20:34:15

Führer potrafi być naprawdę uroczy. Ile jest w nim naturalnego ciepła, ile rozsiewa wokół siebie szczerej, przyjacielskiej serdeczności. Nic dziwnego, że jest tak kochany.

7. JAREK 17.08.2010 r. 21:06:08

Podobno w obozie w Treblince był McDonalds            

8. Marec 17.01.2011 r. 03:33:41

Qrde Wróć tu chociaż na jeden dzień bo Obecna ekipa jest smutna a ja mam kilka wolnych chwil i nie ma z kim się pośmiać    

9. Jacek 17.01.2011 r. 07:16:43

10. Jacek 17.01.2011 r. 07:16:56

milego dnia.

11. Jacek 17.01.2011 r. 07:17:03

bye     bye     bye