Rozmawia dwóch kumpli przy piwie i jeden mówi:
- Ty słyszałeś o tych badaniach na temat seksualności facetów?
- Nie... a o co chodzi?
- Naukowcy udowodnili, że 90% facetów pod prysznicem się masturbuje, a tylko 10% śpiewa.
- No to rzeczywiście ciekawe...
- No ciekawe, ciekawe, ale ja się zastanawiam, co oni takiego śpiewają pod tym prysznicem?
- Nie wiem...
Konto usunięte
15.11.2009 10:13:53
a ja wiem
Konto usunięte
15.11.2009 10:17:17
mój były to zawsze spiewał pod prysznicem "Mój przyjacielu "...byles mi naprawde bliski
Konto usunięte
15.11.2009 17:19:56
To nie było takie najgorsze..jeszcze jak ktos ma słodki głosik to juz w ogóle ;D
Konto usunięte
15.11.2009 17:23:03
no wiesz jak chcesz to ja sie tam do ciebie przejade i zaspiewam ci jakas serenade pod okienkiem
Konto usunięte
15.11.2009 17:33:48
aaaa nie no on cie podgląda zboczek jeden ...ja go przegonie nie ma co ...juz lece do ciebie.....tylko sie red bula napije
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Rozmawia dwóch kumpli przy piwie i jeden mówi:
- Ty słyszałeś o tych badaniach na temat seksualności facetów?
- Nie... a o co chodzi?
- Naukowcy udowodnili, że 90% facetów pod prysznicem się masturbuje, a tylko 10% śpiewa.
- No to rzeczywiście ciekawe...
- No ciekawe, ciekawe, ale ja się zastanawiam, co oni takiego śpiewają pod tym prysznicem?
- Nie wiem...
a ja wiem
mój były to zawsze spiewał pod prysznicem "Mój przyjacielu "...byles mi naprawde bliski
To nie było takie najgorsze..jeszcze jak ktos ma słodki głosik to juz w ogóle
;D
no wiesz jak chcesz to ja sie tam do ciebie przejade i zaspiewam ci jakas serenade pod okienkiem
aaaa nie no on cie podgląda zboczek jeden ...ja go przegonie nie ma co ...juz lece do ciebie.....tylko sie red bula napije