hmm mam zamiar iść na to do kina mam nadzieje że spełni moje oczekiwania
Administratori
23.11.2009 r. 15:13:23
Nie oglądałem ale czy to jest coś w stylu "Pojutrze"? bo jak tak to nie będę oglądał.
Konto usunięte
23.11.2009 r. 22:56:18
podobał ale pojutrze było lepsiejsze
Konto usunięte
23.11.2009 r. 23:07:06
oglądałem 2 dni temu ale wersję angielską na necie , ale myślałem że będzie lepszy , coś w rodzaju terminatora , a tu takie dno .
Konto usunięte
23.11.2009 r. 23:12:40
Oglądałam -fajny film ,warty obejrzenia
Pitus
26.11.2009 r. 03:00:38
no niezbyt nmi sie podobal
Konto usunięte
04.12.2009 r. 03:05:58
nie ogladalem ale slyszalem ze jest beznadziejny ten film ja wole sensacyjne ifilmy na faktach autentycznych
Damian
11.12.2009 r. 22:19:08
też oglondałem dobry film aczkolwiek naszpikowany efektami ale da sie zobaczyć
Konto usunięte
11.12.2009 r. 22:22:20
fajny ale za długi i po jakiejs godziniee nuda powiewa
zależy co sie komu podoba.
Hadriel
30.12.2009 r. 11:52:14
Znowu oklepany temat końca świata...Jedynie efekty specjalne są dobre w tym filmie, cała reszta do bani. Pojutrze było lepsze. A tak na marginesie to Mjaowie wcale nie powiedzieli, że w 2012 będzie koniec świata, tylko zakończy się 4 era(ta, w której aktualnie żyjemy)potem nastąpi 5 i dopiero po niej koniec
Bartosz
30.12.2009 r. 11:59:24
niom ja oglądałem...heh nie narzekam taki całkiem skopany nie był...ale eh... widziałem lepsze...
kto oglądał i czy mu się ten film podobał .
oglondalem ,,spoko.film .szkoda ze to tylko film
hmm mam zamiar iść na to do kina mam nadzieje że spełni moje oczekiwania
Nie oglądałem ale czy to jest coś w stylu "Pojutrze"? bo jak tak to nie będę oglądał.
podobał ale pojutrze było lepsiejsze
oglądałem 2 dni temu ale wersję angielską na necie , ale myślałem że będzie lepszy , coś w rodzaju terminatora , a tu takie dno .
Oglądałam -fajny film ,warty obejrzenia
no niezbyt nmi sie podobal
nie ogladalem ale slyszalem ze jest beznadziejny ten film ja wole sensacyjne ifilmy na faktach autentycznych
też oglondałem dobry film aczkolwiek naszpikowany efektami ale da sie zobaczyć
fajny ale za długi
i po jakiejs godziniee nuda powiewa
zależy co sie komu podoba.
Znowu oklepany temat końca świata...Jedynie efekty specjalne są dobre w tym filmie, cała reszta do bani. Pojutrze było lepsze. A tak na marginesie to Mjaowie wcale nie powiedzieli, że w 2012 będzie koniec świata, tylko zakończy się 4 era(ta, w której aktualnie żyjemy)potem nastąpi 5 i dopiero po niej koniec
niom ja oglądałem...heh nie narzekam taki całkiem skopany nie był...ale eh... widziałem lepsze...
wczoraj obejrzałem BOISKO BEZDOMNYCH...polecam, naprawde dobry film...świetna obsada
jeśli ktoś lubi katastrofy to mu się spodoba a dla mnie w skali od 1 do 10 to jakieś 5
Porażka
Oglądałem to i porażka, nie polecam