pomuszcie mi nie dokuczajcie ja naprawde nie wiem co robic dzis kolejny raz pewnie znowu nic nie poczuje umuwilismy sie na 20 mam godzine bo tata sie bedzie martwił i bede miała szlaban na komputer
Adam
02.08.2010 r. 18:44:39
hehe to nie mialo byc jako opcja tylko jakos sie tak napisalo
ale najwazniejsze, ze mialem checi pomoc A czy na dobre to dziewczyna sama zdecyduje
MARKO
02.08.2010 r. 18:45:06
Witaj Ania
Daria to TY???
chcesz zeby Cie ktos zmienil w ksiezniczke??
no to juz
Adam
02.08.2010 r. 18:46:35
powiedz mu zeby sie lepiej postaral , bo moze ma malego ale dobrego do tego tylko nie umi chlopak uzywac
jak to sie mowi ? :mysli: \"maly ale jary\" ?
Ania
02.08.2010 r. 18:46:52
dolekarzaniebo sie bardzo boje ze mi cos zrobi mojej kolezance zrobił palce wciskał do cipci na siłe płakała ja tez bede plakac znam siebie zawsze płacze jak sie kocham
MARKO
02.08.2010 r. 18:49:49
Szkoda myslalem ze ta zabka to Ty
Ania Ty calusnica straszna jestes dzisiaj
MARKO
02.08.2010 r. 18:52:54
Tak mowisz
a juz znalazlas jakiegos ropucha zielonego
Ania
02.08.2010 r. 18:53:20
nie bede wam pisac co mi robi bo wiem ze bys chciałamogłabys sie nauczyc duzo ale nie powiem bo to moja tajemnica powiem tylko zebys sie sama nauczyła
Ania
02.08.2010 r. 18:55:14
moj chlopiec wsadza mi w cipcie ale chce w dupke ale mi kolezanka powiedziala ze to boli i bede plakac ale juz sie przyzwycziłaiłam ze placze on tez bedzie plakal
MARKO
02.08.2010 r. 18:55:58
Ide do domu wreszcie skonczylem
co post to lepszy
smiechu warte
dziewczyny
Ania
02.08.2010 r. 18:56:52
pomuszcie mi blagam bo niedlugo ide sie kochac
Ania
02.08.2010 r. 18:57:54
wibrator a co to?ja takiej pzyczki nie znam
Ania
02.08.2010 r. 18:58:52
czuje ze sie smiejecie ze mnie nie lubicie mnie a ja was lubie bo jestescie fajowi
Ania
02.08.2010 r. 19:04:17
estescie gupi czasmi ale was lubie bo jestescie fajowi tak jak ja. moj chopak tez was lubi jak was pozna i na piwo moze pojdziemy ale ja to sok pomidorowy wole bo od piwa mi cycusz\\ki staja i brzydko wyglada i moj chlopiec chce sie kochac odrazu wtedy musimy isc w krzakiwiele razy na powietrzu sie kohalismy bylofajowow
Ania
02.08.2010 r. 19:08:45
nie smiejcie sie ja was lubie pomoszcie mi blagam owdziecze sie wam bede was lubic naprawde juz was lubie a wy mnie lubicie?
Ania
02.08.2010 r. 19:11:06
w lesie sie boje bo kleszcz raz mi w dupke wszedł i plakałam i musialam do szpitalaisc i pan doktor sie smial ze mnie
Ania
02.08.2010 r. 19:15:43
moj tatus mnie kocha i jajego tesz ale nie moze wiedziec ze ja z moim chopakiem robimi takie rzeczy bo bym szlaban na komputer miala. on nie pozwala mi z nim rozmawiac ale ja go lubie i chce zeby mi tak robiłwas tez lubie a wy mnie lubicie ja was lubie
Ania
02.08.2010 r. 19:16:42
kleszcz mi do srodka wszedł i kopy nie moglam zrobic bo szczypalo plakalam
Ania
02.08.2010 r. 19:21:18
nie moglam i brzuszek mnie bolal a potem zrobilam kope w szpitalu na recznik
Ania
02.08.2010 r. 19:23:27
lubie was a wy mnie lubicie ja was lubie
pati
02.08.2010 r. 19:23:29
POWIEM TAK NIE LICZY SIE DLUGOSC ALE JAKOSC) MUSICIE ZNALESC ODPOWIEDNIO POZYCJE DO ROZKOSZY ZAPEWNE SIE UDA)POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA ...
Ania
02.08.2010 r. 19:25:02
Nazywam sie Ania
Ania
02.08.2010 r. 19:26:12
ja nie znam tej dziewczyny ja ania jestem i was lubie
Ania
02.08.2010 r. 19:29:32
dlaczego mi dokuczach chcesz zebym plakała ja zawsze placze jak mi ktos zle robi.lubie cie wiesz a ty mnie lubidsz bo ja ciebie tak
Ania
02.08.2010 r. 19:38:53
dopsze kiedys mialam tu takie imie ale nie lubiliscie mnie a ja was nadal lubie.smialiscie sie ze mnie i zmienilam imie ale ni kszyscz na mnie bo ja was lubie i ceiebie tesz lyubie.
maria ja ciebie tesz lubie a tymnie lubisz bo ja ciebe lubie
Ania
02.08.2010 r. 19:45:50
dlaczego mnie nielubicie ja was lubie i moj cho[piec tez ws lubi jak was pozna polubcie mnie ja was bardzo lubie zawsze lubilam
Mój chopiec ma małego, nie dochodze nigdy ;(
po co
dokladnie masz duzo opcji
-lekarz
-zmiana goscia
-albo nie wiem sam co jeszcze
Adam szczegolnie ta 3 opcja jest bardzo ciekawa
pomuszcie mi nie dokuczajcie ja naprawde nie wiem co robic dzis kolejny raz pewnie znowu nic nie poczuje umuwilismy sie na 20 mam godzine bo tata sie bedzie martwił i bede miała szlaban na komputer
hehe
to nie mialo byc jako opcja tylko jakos sie tak napisalo
A czy na dobre to dziewczyna sama zdecyduje
ale najwazniejsze, ze mialem checi pomoc
Witaj Ania
Daria to TY???
chcesz zeby Cie ktos zmienil w ksiezniczke??
no to juz
powiedz mu zeby sie lepiej postaral , bo moze ma malego ale dobrego do tego tylko nie umi chlopak uzywac
jak to sie mowi ? :mysli: \"maly ale jary\" ?
dolekarzaniebo sie bardzo boje ze mi cos zrobi mojej kolezance zrobił palce wciskał do cipci na siłe płakała ja tez bede plakac znam siebie zawsze płacze jak sie kocham
Szkoda myslalem ze ta zabka to Ty
Ania Ty calusnica straszna jestes dzisiaj
Tak mowisz
a juz znalazlas jakiegos ropucha zielonego
nie bede wam pisac co mi robi bo wiem ze bys chciałamogłabys sie nauczyc duzo ale nie powiem bo to moja tajemnica powiem tylko zebys sie sama nauczyła
moj chlopiec wsadza mi w cipcie ale chce w dupke ale mi kolezanka powiedziala ze to boli i bede plakac ale juz sie przyzwycziłaiłam ze placze on tez bedzie plakal
Ide do domu wreszcie skonczylem
dziewczyny
co post to lepszy
smiechu warte
pomuszcie mi blagam bo niedlugo ide sie kochac
wibrator a co to?ja takiej pzyczki nie znam
czuje ze sie smiejecie ze mnie nie lubicie mnie a ja was lubie bo jestescie fajowi
estescie gupi czasmi ale was lubie bo jestescie fajowi tak jak ja. moj chopak tez was lubi jak was pozna i na piwo moze pojdziemy ale ja to sok pomidorowy wole bo od piwa mi cycusz\\ki staja i brzydko wyglada i moj chlopiec chce sie kochac odrazu wtedy musimy isc w krzakiwiele razy na powietrzu sie kohalismy bylofajowow
nie smiejcie sie ja was lubie pomoszcie mi blagam owdziecze sie wam bede was lubic naprawde juz was lubie a wy mnie lubicie?
w lesie sie boje bo kleszcz raz mi w dupke wszedł i plakałam i musialam do szpitalaisc i pan doktor sie smial ze mnie
moj tatus mnie kocha i jajego tesz ale nie moze wiedziec ze ja z moim chopakiem robimi takie rzeczy bo bym szlaban na komputer miala. on nie pozwala mi z nim rozmawiac ale ja go lubie i chce zeby mi tak robiłwas tez lubie a wy mnie lubicie ja was lubie
kleszcz mi do srodka wszedł i kopy nie moglam zrobic bo szczypalo plakalam
nie moglam i brzuszek mnie bolal a potem zrobilam kope w szpitalu na recznik
lubie was a wy mnie lubicie ja was lubie
POWIEM TAK NIE LICZY SIE DLUGOSC ALE JAKOSC) MUSICIE ZNALESC ODPOWIEDNIO POZYCJE DO ROZKOSZY ZAPEWNE SIE UDA)POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA ...
Nazywam sie Ania
ja nie znam tej dziewczyny ja ania jestem i was lubie
dlaczego mi dokuczach chcesz zebym plakała ja zawsze placze jak mi ktos zle robi.lubie cie wiesz a ty mnie lubidsz bo ja ciebie tak
dopsze kiedys mialam tu takie imie ale nie lubiliscie mnie a ja was nadal lubie.smialiscie sie ze mnie i zmienilam imie ale ni kszyscz na mnie bo ja was lubie i ceiebie tesz lyubie.
maria ja ciebie tesz lubie a tymnie lubisz bo ja ciebe lubie
dlaczego mnie nielubicie ja was lubie i moj cho[piec tez ws lubi jak was pozna polubcie mnie ja was bardzo lubie zawsze lubilam