Paula się śmieje bo siedzi nagrzana na plaży a my tu marzniemy i szukamy kogoś do wspólnego bzyczenia.Masz rację endi.Babki to dotknij-ale nie trzymaj,poliż-ale nie jedz,smakuj-ale się nie zachwycaj.Jak mawia mój \"brutalny\"kolega...jak można wieżyc komuś kto pięc dni w miesiącu krwawi a nie umiera...
jarek
18.08.2010 r. 14:53:25
Paula się śmieje bo siedzi nagrzana na plaży a my tu marzniemy i szukamy kogoś do wspólnego bzyczenia.Masz rację endi.Babki to dotknij-ale nie trzymaj,poliż-ale nie jedz,smakuj-ale się nie zachwycaj.Jak mawia mój \"brutalny\"kolega...jak można wieżyc komuś kto pięc dni w miesiącu krwawi a nie umiera...
Goldfinger
18.08.2010 r. 16:42:58
No JAREK, ładnie zaszalałeś
Mi się TERAZ chce
jarek
18.08.2010 r. 16:49:51
Za jakieś pół godziny,jak ułoży mi się obiad,to też zacznie mi się burzyc krew.No chyba że to wapno się lasuje. \')
Goldfinger
18.08.2010 r. 19:34:44
paprotka
20.08.2010 r. 08:31:56
oj bardzo czesto
Monika
27.08.2010 r. 01:03:41
Oj to takie normalne, ludzkie
Monika
27.08.2010 r. 13:35:14
Tu nie chodzi jak czesto ale jak bardzo jestem z tego zadowolona. Wiesz nie jest frajda robic to nawet 10 razy dziennie jak chomiki. Dla przykladu mozesz cały dzien jesc chipsy i sie nie najesz (niby dobre ale sie nimi nie najesz)amozeszzjesc dobry obiad i bedziesz szczesliwy i najedzony. Liczy sie jakosc i zadowolenie obojga powtarzam OBOJGA !!!
JAREK
27.08.2010 r. 13:47:04
Ja tylko mysle o sobie
Monika
27.08.2010 r. 13:50:00
No wlasniepamietaj ze jak pomyslisz o kims innym to onpomysli o Tobie i zrobi wszystko abys i Ty czerpał pełną przyjemnosc. Trzeba tylko chciec
Monika
27.08.2010 r. 13:51:14
Dostajesz to co ty chcesz a nie to co ktos moze Ci dac
Monika
27.08.2010 r. 13:52:24
Zaczynasz obiad od deseru i dlatego jestes cały czas głodny
JAREK
27.08.2010 r. 13:55:00
nie jadam obiadów
JAREK
27.08.2010 r. 14:54:21
IZA_chyba pomyliłaś tematy
Goldfinger
27.08.2010 r. 15:00:40
Po pierwsze: w tym wątku należy się wpisywać jak wam się zachce bzykać
Po drugie: zgadzam się z Moniką - dla mnie to co powiedziałaś jest oczywiste. Im pełniej zaspokajasz drugą osobę, tym więcej przyjemności chce Ci dać i daje. To z kolei nakręca Ciebie do dawania z siebie wszystkiego i tak w kółko... W każdym razie - warto. Zresztą dla mnie jedną z najprzyjemniejszych zdarzeń w łóżku jest to, jak kobieta ma orgazm Najlepiej jak chciałaby go jeszcze odsunąć ale juz nie może
Po trzecie: chce mi się bzykać
JAREK
27.08.2010 r. 15:09:06
Goldfinger
27.08.2010 r. 15:14:48
iza - nie ma potrzeby krzyczeć CapsLockiem. Sam założyłem ten temat, więc chyba doskonale wiem, gdzie jestem.
Endi - bo tak!
eliza1228
27.08.2010 r. 20:38:55
To z muchami jest dobre I cała prawda o muchach...
Z Badań wyszło:
\"Jak wynika z badań, przeciętny mężczyzna to prawdziwy seksualny myśliciel – w ciągu roku myśli o seksie około 5 000 razy, co daje około 14 razy na dobę – co półtorej godziny (nie zapomnijcie odliczyć snu!). Kosmate myśli pojawiają się najczęściej oczywiście po przebudzeniu i nie ma się czemu dziwić, ponieważ wtedy poziom testosteronu jest najwyższy.\"
A kobiety:
\"W ciągu 8 godzin pracy myślą o seksie 14 razy ...\" Policzcie sobie ile to jest na dzień
Monika
27.08.2010 r. 22:41:48
Bravo Goldfinger maszu mnie za to co napisałes wczesniej
Monika
27.08.2010 r. 22:44:48
hmmmm
Monika
27.08.2010 r. 22:57:17
Panie i Panowie moze wejdziemy sobie na jakis normalny czat i pogadamy wspolnie???
Monika
27.08.2010 r. 22:59:42
ale na jakims innym portalu obojetnie jakim aby ze sprawnym czatem
Monika
27.08.2010 r. 23:05:15
ok
Monika
27.08.2010 r. 23:15:13
hmmm poszłam na latwizne i na interia na czat zapraszam do pokoju miedzynarodowe potem do orientalne tam nikogo nie ma
dawajcie ludziska
Monika
27.08.2010 r. 23:18:26
No czekam www.interia.pl potem czat potem miedzynarodowe potem orientalne nie trzeba sie rejestrowac mozna wejsc na tymczasowy nick szybko i normalny czat zapraszam
mi sie chce bzykać ale jeszcze nie bzykałem ;-/ jest jakaś chętna która chciała by to zmienić?? prosze o kontakt pod nr. gg 4320796 fajnie jak by sie odezwała dziewica ale nie musi być. Ze spotkaniem to dojade osobiście sam ;p
bardzo często !!!!
No JAREK, ładnie zaszalałeś
Mi się TERAZ chce
Za jakieś pół godziny,jak ułoży mi się obiad,to też zacznie mi się burzyc krew.No chyba że to wapno się lasuje.
\')
oj bardzo czesto
Oj to takie normalne, ludzkie
Tu nie chodzi jak czesto ale jak bardzo jestem z tego zadowolona. Wiesz nie jest frajda robic to nawet 10 razy dziennie jak chomiki. Dla przykladu mozesz cały dzien jesc chipsy i sie nie najesz (niby dobre ale sie nimi nie najesz)amozeszzjesc dobry obiad i bedziesz szczesliwy i najedzony. Liczy sie jakosc i zadowolenie obojga powtarzam OBOJGA !!!
Ja tylko mysle o sobie
No wlasniepamietaj ze jak pomyslisz o kims innym to onpomysli o Tobie i zrobi wszystko abys i Ty czerpał pełną przyjemnosc. Trzeba tylko chciec
Dostajesz to co ty chcesz a nie to co ktos moze Ci dac
Zaczynasz obiad od deseru i dlatego jestes cały czas głodny
nie jadam obiadów
IZA_chyba pomyliłaś tematy
Po pierwsze: w tym wątku należy się wpisywać jak wam się zachce bzykać
W każdym razie - warto. Zresztą dla mnie jedną z najprzyjemniejszych zdarzeń w łóżku jest to, jak kobieta ma orgazm
Najlepiej jak chciałaby go jeszcze odsunąć ale juz nie może
Po drugie: zgadzam się z Moniką - dla mnie to co powiedziałaś jest oczywiste. Im pełniej zaspokajasz drugą osobę, tym więcej przyjemności chce Ci dać i daje. To z kolei nakręca Ciebie do dawania z siebie wszystkiego i tak w kółko...
Po trzecie: chce mi się bzykać
iza - nie ma potrzeby krzyczeć CapsLockiem. Sam założyłem ten temat, więc chyba doskonale wiem, gdzie jestem.
Endi - bo tak!
To z muchami jest dobre
I cała prawda o muchach...
Z Badań wyszło:
\"Jak wynika z badań, przeciętny mężczyzna to prawdziwy seksualny myśliciel – w ciągu roku myśli o seksie około 5 000 razy, co daje około 14 razy na dobę – co półtorej godziny (nie zapomnijcie odliczyć snu!). Kosmate myśli pojawiają się najczęściej oczywiście po przebudzeniu i nie ma się czemu dziwić, ponieważ wtedy poziom testosteronu jest najwyższy.\"
A kobiety:
\"W ciągu 8 godzin pracy myślą o seksie 14 razy ...\" Policzcie sobie ile to jest na dzień
Bravo Goldfinger maszu mnie
za to co napisałes wczesniej
hmmmm
Panie i Panowie moze wejdziemy sobie na jakis normalny czat i pogadamy wspolnie???
ale na jakims innym portalu obojetnie jakim aby ze sprawnym czatem
ok
hmmm poszłam na latwizne i na interia na czat zapraszam do pokoju miedzynarodowe potem do orientalne tam nikogo nie ma
dawajcie ludziska
No czekam www.interia.pl potem czat potem miedzynarodowe potem orientalne nie trzeba sie rejestrowac mozna wejsc na tymczasowy nick szybko i normalny czat zapraszam
Jasko to rusz sie troche
http://czateria.interia.pl/czat,room,262,Orientalny
mi sie chce bzykać ale jeszcze nie bzykałem ;-/ jest jakaś chętna która chciała by to zmienić?? prosze o kontakt pod nr. gg 4320796 fajnie jak by sie odezwała dziewica ale nie musi być. Ze spotkaniem to dojade osobiście sam ;p