Siema jestem tu nowy .Mam nadzieje ze ktos sie zainteresuje tym co chce przekazac
One Love
MARKO
02.08.2010 r. 11:17:08
Hej
ja to juz dawno sie obudzilem od 6.00 nie spie
Witam kolege, a o co Tobie tak naprawde chodzi???
Infinitive_23
02.08.2010 r. 11:36:00
Nie Marko, tu chodzi o życie Na pewno kiedyś zadawaliscie sobie pytanie , Co ja tu tak na prawde robie ? po co to wszystko ? jaki ma to cel ? Od kilku miesiecy podażam ta droga I teraz wiem ze zyjemy wielkim kłamstwie i to wszytsko co sie dzieje na swiecie to nie przypadek. Mogłbym sie rospisac ale nie mam za bardzo czasu.Wyszukajcie sami : co to New World Order? obejrzyjcie Esoteric Agenda, Loose Change,Obama Deception,tu mam cos jeszcze :&feature=related. To tak na dobry poczatek, mam nadzieje ze was troche oświece to wszystko na powaznie. wiecej na ten temat nie długo
Infinitive_23
02.08.2010 r. 11:37:45
Tu dla tych którzy mniej znaja angielski &feature=related
Infinitive_23
02.08.2010 r. 11:42:10
Spodziewam sie komentarzy ze jestem wariat itp hehe ale mnie to nie obchodzi.Dla lewopołkulowcow moze to byc troche ciezkie do przełkniecia
Infinite Love Is the Only Truth, Everything Else Is Illusion
Infinitive_23
02.08.2010 r. 11:57:32
Nikogo z was nie wyzwałem od głupkow ,chce sie podzielic z wami pewnymi informacjami.
Infinitive_23
02.08.2010 r. 12:02:30
Jestem troche zabiegany. Mam tu wykład ktory podsumuje wszystko. Kto jest cierpliwy i ma duzo czasu niech obejrzy
Chce zebyscie zwrocili uwage na to co tak na prawde dzieje sie a swiecie zamiats zajmowac sie pierdołami takim jak: \"co sie działo dzisiaj w Na Wspolnej i innymi gównami ktore piorą mozg i odwracaja uwage od tego cos sie tak na prawde dzieje. Jesli chcecie dalej byc w stanie uspienia to idzcie właczyc tv , tam wam cała prawde powiedza
Infinitive_23
02.08.2010 r. 12:16:05
gepard obejrzyj ostani link ktory wrzucilem!
Infinitive_23
02.08.2010 r. 12:32:27
Moze Ciebie nie obchodzi w jakim swiecie bedziemy zyli jezeli nie bedzie nas obchodzic prawda i nie bedziemy zadawac pytan? mnie interesuje przyszlosc, pomysl tez o dzieciach. Wyszukaj sobie NEW WORLD ORDER!! poczytaj sobie
Infinitive_23
02.08.2010 r. 12:51:57
To nie była odpowiedz do ciebie tylko do geparda.Moze to wszystko chaotycznie przedstawilem ale mam nadzieje ze kilka ludzi zainteresuje sie tym.pozdr
Infinitive_23
02.08.2010 r. 13:26:34
przekazuje wam tylko informacje a to co z nia zrobicie to juz wasza sprawa
Infinitive_23
02.08.2010 r. 13:45:12
Sekty ? haha pierwsze słysze Gabriel Ok sprawdzcie sami,wyszukajcie , poczytajcie jezeli was to nie interesuje to nie zaglebiajcie sie w to Peace & love
wersja beta
02.08.2010 r. 16:43:16
;/ kosmitow dawno wyrzucilem teraz za was sie wezme
wersja beta
02.08.2010 r. 17:08:14
sami spadowa do tasmani - jeszcze bedziecie sami sie tam prosic - nadziejka moze idz sie przyjmij do jakiegos night clubu tam sporo sponorow znajdziesz - o ile spelniasz wymogi
wersja beta
02.08.2010 r. 17:31:00
ale majac wiecej zarobisz wiecej kasy na d.p.e , ale ogolnie to ladnie sie nazywa \"sponsorowanie\" .......
wersja beta
02.08.2010 r. 19:29:21
w tym wieku to juz ida na emeryturke a nie zaczynaja
kapart
02.08.2010 r. 20:37:42
tutaj tylko sex i sex?
wersja beta
03.08.2010 r. 00:01:04
nie zaplace grosza za sex
facet co kupuje sex juz nie jest facetem nie ma honru
przykro mi mala
Janek
03.08.2010 r. 00:32:43
To znaczy namawiasz nas do rewolucji.Myślę że przydała by się.Wreszcie coś by się poprawiło w tej zniewolonej Polsce przez biurokrację i politykierów.Dogonili byśmy nawet kraje afrykańskie.Czy dobrze to zrozumiałem?.
Siema
jestem tu nowy .Mam nadzieje ze ktos sie zainteresuje tym co chce przekazac
One Love
Hej
ja to juz dawno sie obudzilem od 6.00 nie spie
Witam kolege, a o co Tobie tak naprawde chodzi???
Nie Marko, tu chodzi o życie
Na pewno kiedyś zadawaliscie sobie pytanie , Co ja tu tak na prawde robie ? po co to wszystko ? jaki ma to cel ? Od kilku miesiecy podażam ta droga
I teraz wiem ze zyjemy wielkim kłamstwie i to wszytsko co sie dzieje na swiecie to nie przypadek. Mogłbym sie rospisac ale nie mam za bardzo czasu.Wyszukajcie sami : co to New World Order? obejrzyjcie Esoteric Agenda, Loose Change,Obama Deception,tu mam cos jeszcze :&feature=related. To tak na dobry poczatek, mam nadzieje ze was troche oświece
to wszystko na powaznie. wiecej na ten temat nie długo
Tu dla tych którzy mniej znaja angielski &feature=related
Spodziewam sie komentarzy ze jestem wariat itp hehe ale mnie to nie obchodzi.Dla lewopołkulowcow moze to byc troche ciezkie do przełkniecia
Infinite Love Is the Only Truth, Everything Else Is Illusion
Nikogo z was nie wyzwałem od głupkow ,chce sie podzielic z wami pewnymi informacjami.
Jestem troche zabiegany. Mam tu wykład ktory podsumuje wszystko. Kto jest cierpliwy i ma duzo czasu niech obejrzy
http://www.youtube.com/watch#!v=M35gsedKjMM&feature=related
Chce zebyscie zwrocili uwage na to co tak na prawde dzieje sie a swiecie zamiats zajmowac sie pierdołami takim jak: \"co sie działo dzisiaj w Na Wspolnej i innymi gównami ktore piorą mozg i odwracaja uwage od tego cos sie tak na prawde dzieje. Jesli chcecie dalej byc w stanie uspienia to idzcie właczyc tv , tam wam cała prawde powiedza
gepard obejrzyj ostani link ktory wrzucilem!
Moze Ciebie nie obchodzi w jakim swiecie bedziemy zyli jezeli nie bedzie nas obchodzic prawda i nie bedziemy zadawac pytan? mnie interesuje przyszlosc, pomysl tez o dzieciach. Wyszukaj sobie NEW WORLD ORDER!! poczytaj sobie
To nie była odpowiedz do ciebie tylko do geparda.Moze to wszystko chaotycznie przedstawilem ale mam nadzieje ze kilka ludzi zainteresuje sie tym.pozdr
przekazuje wam tylko informacje a to co z nia zrobicie to juz wasza sprawa
Sekty ? haha pierwsze słysze Gabriel
Ok sprawdzcie sami,wyszukajcie , poczytajcie
jezeli was to nie interesuje to nie zaglebiajcie sie w to
Peace & love
;/ kosmitow dawno wyrzucilem teraz za was sie wezme
sami spadowa do tasmani
- jeszcze bedziecie sami sie tam prosic - nadziejka moze idz sie przyjmij do jakiegos night clubu tam sporo sponorow znajdziesz - o ile spelniasz wymogi
ale majac wiecej zarobisz wiecej kasy na d.p.e
, ale ogolnie to ladnie sie nazywa
\"sponsorowanie\" .......
w tym wieku to juz ida na emeryturke a nie zaczynaja
tutaj tylko sex i sex?
nie zaplace grosza za sex
facet co kupuje sex juz nie jest facetem nie ma honru
przykro mi mala
To znaczy namawiasz nas do rewolucji.Myślę że przydała by się.Wreszcie coś by się poprawiło w tej zniewolonej Polsce przez biurokrację i politykierów.Dogonili byśmy nawet kraje afrykańskie.Czy dobrze to zrozumiałem?.