SYLWIO widzę ze zrozumiałaś mnie bez słów wyjaśnienia
Vikusia
27.07.2010 r. 14:09:16
nie wiem czy warto pchac się dalej ....jak to bedzię ???
z dwóch stron rodziny ...
Vikusia
27.07.2010 r. 14:14:30
być może jest coś wazne to uczucie jednak bez powodu by mi go nie wyznawał po tylu latach i ja mu również i do tego gdy mamy już własne rodziny zalożone ....
Ernest
27.07.2010 r. 14:16:41
Tak właśnie Deja jest między nami prawda
Vikusia
27.07.2010 r. 14:22:33
tez tak sądze ze to moze byc tylko przelotne i moze puzniej bardzo bolec....
Teraz jest długa cisza między nami,
Vikusia
27.07.2010 r. 14:24:32
widzę ***DEJA*** ze masz o którym nawet nie wiedziałas
Zdziwienie hmmm nie na codzien słyszy się takie słowa
Vikusia
27.07.2010 r. 14:25:45
wielbiciela- zgubiłam
Vikusia
27.07.2010 r. 14:27:44
Sylwio -co do mojego partnera to jest różnie ale prawde mówiąc odkąd zaczęło się to wszystko, moje uczucia do niego powoli gasną ...
Vikusia
27.07.2010 r. 14:31:31
***DEJA*** ja jego sytuacje znam,gdyby było inaczej napewno bym chyba nie pchałabym sie w to ,choć są nieraz momenty takie ze mam dosc juz tego czekania i ciszy to jednak wciąż coś ciągnie ...
Vikusia
27.07.2010 r. 14:40:35
ja rozumiem ale jest chol...cieżko !!! prawde mówiąc to w każdej chwili myśle o nim i o tym wszystkim co po tylu latach po takiej naszej przyjaźni wyszło ....
Ernest
27.07.2010 r. 14:41:19
Między nami Deja co prawda pojawił się se,ks ale to nie zniszczyło naszej przyjaźni
Vikusia
27.07.2010 r. 14:42:09
Jak byś czytała w mych myślach ***DEJA*** tak jest ...
Ernest
27.07.2010 r. 14:44:45
Ale i tak Deja uważam ze było warto się z tobą przespać bo jeszcze nikt mnie tak nie wymłócił jak ty
Vikusia
27.07.2010 r. 14:45:16
tyle ze miedzy mną a przyjacielem nie doszło jeszcze do niczego //np. łóżko //
Vikusia
27.07.2010 r. 14:48:13
jestem załamana ....
żyje z tym już prawie rok wiecie ,nie dawałam rady musiałam zasięgnąć gdzieś juz porady
Vikusia
27.07.2010 r. 14:49:11
moze nie tyle marze ja o tym co on ...
Ernest
27.07.2010 r. 14:51:13
Myślę Vikusia że ze swoim problemem może się zgłosić tylko do jednej osoby ona ci na pewno pomoże
J@nusz
28.07.2010 r. 11:31:50
Odpowiadając na temat: zacznijmy od tego, że przyjaźń między kobietą a mężczyzną bez miłości jest niemożliwa.
jak sądzicie ?
dziękuję za odp...
przechodziłaś przez to????
Oczywiście że nie
Zgadza się z toba Deja ja tak miałem
***DEJA*** własnie o to chodzi ....
SYLWIO widzę ze zrozumiałaś mnie bez słów wyjaśnienia
nie wiem czy warto pchac się dalej ....jak to bedzię ???
z dwóch stron rodziny ...
być może jest coś wazne to uczucie jednak bez powodu by mi go nie wyznawał po tylu latach i ja mu również i do tego gdy mamy już własne rodziny zalożone ....
Tak właśnie Deja jest między nami prawda
tez tak sądze ze to moze byc tylko przelotne i moze puzniej bardzo bolec....
Teraz jest długa cisza między nami,
widzę ***DEJA*** ze masz o którym nawet nie wiedziałas
Zdziwienie hmmm nie na codzien słyszy się takie słowa
wielbiciela- zgubiłam
Sylwio -co do mojego partnera to jest różnie ale prawde mówiąc odkąd zaczęło się to wszystko, moje uczucia do niego powoli gasną ...
***DEJA*** ja jego sytuacje znam,gdyby było inaczej napewno bym chyba nie pchałabym sie w to ,choć są nieraz momenty takie ze mam dosc juz tego czekania i ciszy to jednak wciąż coś ciągnie ...
ja rozumiem ale jest chol...cieżko !!!
prawde mówiąc to w każdej chwili myśle o nim i o tym wszystkim co po tylu latach po takiej naszej przyjaźni wyszło ....
Między nami Deja co prawda pojawił się se,ks ale to nie zniszczyło naszej przyjaźni
Jak byś czytała w mych myślach ***DEJA*** tak jest ...
Ale i tak Deja uważam ze było warto się z tobą przespać bo jeszcze nikt mnie tak nie wymłócił jak ty
tyle ze miedzy mną a przyjacielem nie doszło jeszcze do niczego //np. łóżko //
jestem załamana ....
żyje z tym już prawie rok wiecie ,nie dawałam rady musiałam zasięgnąć gdzieś juz porady
moze nie tyle marze ja o tym co on ...
Myślę Vikusia że ze swoim problemem może się zgłosić tylko do jednej osoby ona ci na pewno pomoże
Odpowiadając na temat: zacznijmy od tego, że przyjaźń między kobietą a mężczyzną bez miłości jest niemożliwa.