Na forum posłudujem się pseudo, a napewno każdy z nas ma ładne imię. Pytanie jakie i co oznacza.
Ja mam na imie EWELINA- Imię to prawdopodobnie oznacza radość, światło.
Charakter: Kobiety te mają zdecydowanie nie łatwy charakter. Są pracowite, ale też zazdrosne, posiadają dużo czułości i miłości dla innych. Są introwertyczkami, to znaczy, że mają skłonność do zamykania się w sobie i nie zawsze ujawniają swe myśli i uczucia.
Mają wielką pewność siebie i dużą dozę zdecydowania. W miłości łatwo je obrazić czy zranić. Są zaborcze, ale bardziej z chęci ochraniania innych, niż posiadania ich. Zdolne są do głębokiej przyjaźni, ale ograniczają liczbę przyjaciół i starannie ich dobierają. Najważniejsza jest dla nich radość dawania.
Włoszka
26.07.2010 r. 22:31:01
Paula ale strzeliłaś opis ...idę po kanapki bo na głodnego tego nie dam rady przeczytać
Włoszka
26.07.2010 r. 22:33:27
Włoszka
26.07.2010 r. 22:34:13
aż ślina cieknie po brodzie od tego
Włoszka
26.07.2010 r. 22:35:14
stiv to zassji z powrotem to co już wypiłeś
Włoszka
26.07.2010 r. 22:35:55
Włoszka
26.07.2010 r. 22:36:32
i dla reszty
Włoszka
26.07.2010 r. 22:41:45
bo dzisjaj dziewczyny dają z dziewczynami a wam leci ślina
J@nusz
26.07.2010 r. 23:15:22
Mój nick nie wskazuje na to wcale ale mam na imię Janusz... Imię to oznacza człowieka nieudacznika, spełnienie i realizację znajdującego w pracy polegającej na handlu damskim obuwiem. Człowiek ten jest niezrównoważony psychicznie. Brak granic uczuciowych eliminuje jakiekolwiek opcje związku. Człowiek urody kontrowersyjnej, z twarzy zupełnie niepodobny do nikogo. Często alkoholik, narkoman, degenerat i typ aspołeczny. I jak tu z takim imieniem być normalnym...
Anka
26.07.2010 r. 23:19:29
a Anna oznacza z łaciny łaskę
Kamila
27.07.2010 r. 09:42:39
gupi kot
Kamila
27.07.2010 r. 09:46:22
Co będzie
Kamila
27.07.2010 r. 09:56:10
Sroga kara, ale przyjmę z godnością
Ernest
27.07.2010 r. 10:23:55
A moje imię to Tomek
Tomki to prawdziwi wielcy kochankowie potrafią zadowolić każdą kobietę o każdej porze dnia i nocy Jego zdolności seksualne są nieograniczone,a kobiety po prosty mdleją z namiętności w ramionach Tomaszów. Tomki to również wielcy szczęściarze gdyż natura zawsze obdarza ich chojnie co sprawie, że obrastają oni w niezwykłe legendy, a ich wacki są na niepowtarzalne, piękne i poszukiwanie na całym świecie.
Ernest
27.07.2010 r. 10:40:01
Wiedziałem że wam się spodoba
Ernest
27.07.2010 r. 10:42:05
Ale sama powiedz czy tak nie jest jak napisałem Deja
Na forum posłudujem się pseudo, a napewno każdy z nas ma ładne imię. Pytanie jakie i co oznacza.
Ja mam na imie EWELINA- Imię to prawdopodobnie oznacza radość, światło.
Charakter: Kobiety te mają zdecydowanie nie łatwy charakter. Są pracowite, ale też zazdrosne, posiadają dużo czułości i miłości dla innych. Są introwertyczkami, to znaczy, że mają skłonność do zamykania się w sobie i nie zawsze ujawniają swe myśli i uczucia.
Mają wielką pewność siebie i dużą dozę zdecydowania. W miłości łatwo je obrazić czy zranić. Są zaborcze, ale bardziej z chęci ochraniania innych, niż posiadania ich. Zdolne są do głębokiej przyjaźni, ale ograniczają liczbę przyjaciół i starannie ich dobierają. Najważniejsza jest dla nich radość dawania.
Paula ale strzeliłaś opis
...idę po kanapki bo na głodnego tego nie dam rady przeczytać
aż ślina cieknie po brodzie od tego
stiv to zassji z powrotem to co już wypiłeś
i dla reszty
bo dzisjaj dziewczyny dają z dziewczynami a wam leci ślina
Mój nick nie wskazuje na to wcale ale mam na imię Janusz... Imię to oznacza człowieka nieudacznika, spełnienie i realizację znajdującego w pracy polegającej na handlu damskim obuwiem. Człowiek ten jest niezrównoważony psychicznie. Brak granic uczuciowych eliminuje jakiekolwiek opcje związku. Człowiek urody kontrowersyjnej, z twarzy zupełnie niepodobny do nikogo. Często alkoholik, narkoman, degenerat i typ aspołeczny. I jak tu z takim imieniem być normalnym...
a Anna oznacza z łaciny łaskę
gupi kot
Co będzie
Sroga kara, ale przyjmę z godnością
A moje imię to Tomek
potrafią zadowolić każdą kobietę o każdej porze dnia i nocy
Jego zdolności seksualne są nieograniczone,a kobiety po prosty mdleją z namiętności w ramionach Tomaszów. Tomki to również wielcy szczęściarze gdyż natura zawsze obdarza ich chojnie co sprawie, że obrastają oni w niezwykłe legendy, a ich wacki są na niepowtarzalne, piękne i poszukiwanie na całym świecie.
Tomki to prawdziwi wielcy kochankowie
Wiedziałem że wam się spodoba
Ale sama powiedz czy tak nie jest jak napisałem Deja