Artykuł pochodzi z książki “Sztuka przyciągania ludzi” Miłosza Karbowskiego
\"Jest coś, czego pożądamy wszyscy. Uczucie, którego pragnie każdy z nas bez względu na płeć, rasę czy klasę społeczną. John Dewey, najwybitniejszy filozof w historii Stanów Zjednoczonych, stwierdził, że najgłębszą potrzebą ludzkiej natury jest żądza bycia ważnym. To teoria niepodważalna - wszyscy chcemy czuć, że w historii tego szalonego świata odgrywamy znaczącą rolę. Ludzie czasem dokonują rzeczy wręcz absurdalnych, byleby zwrócić na siebie uwagę. W dzieciństwie miałem kolegę, który, by zainteresować sobą innych, nauczył się na zawołanie… wymiotować.\"
A Wy Czy spotkaliście się z absurdalną chęcią zwrócenia na siebie uwagi
Ernest
25.07.2010 r. 11:00:16
Cat ja znam taka osobe ktora chce byc wazna to administrator tej strony
...
25.07.2010 r. 11:30:49
A ja już nie chcę być ważny tylko mieć święty spokój
...
25.07.2010 r. 11:33:21
Marzenia tak, ważność nie!
...
25.07.2010 r. 11:37:33
Weroniko, Twoja sprawa... widzę że dziś lewą nogą wstałaś i jesteś anty do wszystkich...
Artykuł pochodzi z książki “Sztuka przyciągania ludzi” Miłosza Karbowskiego
Czy spotkaliście się z absurdalną chęcią zwrócenia na siebie uwagi
\"Jest coś, czego pożądamy wszyscy. Uczucie, którego pragnie każdy z nas bez względu na płeć, rasę czy klasę społeczną. John Dewey, najwybitniejszy filozof w historii Stanów Zjednoczonych, stwierdził, że najgłębszą potrzebą ludzkiej natury jest żądza bycia ważnym. To teoria niepodważalna - wszyscy chcemy czuć, że w historii tego szalonego świata odgrywamy znaczącą rolę. Ludzie czasem dokonują rzeczy wręcz absurdalnych, byleby zwrócić na siebie uwagę. W dzieciństwie miałem kolegę, który, by zainteresować sobą innych, nauczył się na zawołanie… wymiotować.\"
A Wy
Cat ja znam taka osobe ktora chce byc wazna to administrator tej strony
A ja już nie chcę być ważny tylko mieć święty spokój
Marzenia tak, ważność nie!
Weroniko, Twoja sprawa... widzę że dziś lewą nogą wstałaś i jesteś anty do wszystkich...
Wejdź na wątek dawania w twarz i sobie ulżyj