Linko... ona chce wszystkiego aby wiedzieć czego chce naprawdę... Ale ja myślę że jej się najbardziej sado macho spodoba... Bo o to też już pytała... A jest to prawie tak chore jak psychika tej dziewczyny...
Konto usunięte
10.11.2009 r. 18:34:44
Tak spytałem bo w profilu masz wpisany Frankfurt nad Menem a to w rajchu jest to sie spytałem ale rozumiem że tam nie mieszkasz jak dla mnie to i dobrze bo nie dla mnie jest miłość polsko - niemiecka
Konto usunięte
10.11.2009 r. 18:43:21
Dupę to ona ma tam gdzie my głowę mamy a tam gdzie my mózg mamy to ona ma coś co ja w ubikacji zostawiłem...
Konto usunięte
10.11.2009 r. 18:45:18
On tak tylko gada aby uwagę na siebie zwrócić... Ale ogólnie to jest wporzo chłopak z tego Tomka...
Konto usunięte
10.11.2009 r. 18:52:42
Naprawdę... A ja myślałem że tylko ja tak robię... Ale dobrze wiedzieć że nie jestem taki osamotniony w tej sprawie...
Konto usunięte
10.11.2009 r. 18:54:26
To tylko jego poczucie humoru daje się we znaki...
Nigdy nie myślałem że kiedyś się o nim dobrze wyrażę...
Konto usunięte
10.11.2009 r. 18:55:15
tomek to spoko gościu ??? yyyyyy z całym szacunkiem ale cos mi sie nie wydaje ......
Konto usunięte
10.11.2009 r. 18:56:50
Właśnie to zauważyłem... A może jest tu jeszcze ktoś kto chodzi tam jeszcze z tego powodu co my???
Bo Tomek to raczej Chodzi tam kolorowe pisemka dla panów polizać...
Konto usunięte
10.11.2009 r. 18:57:14
Tak wiem Sylwia tylko ty jestes fajna
Konto usunięte
10.11.2009 r. 18:59:42
Sylwia... On Jest pozytywnie zakręcony... I potrafi się śmiać z samego siebie a to jest bardzo rzadka cecha i za to go szanuję... A ja lubię mu dopiepszać i tylko dlatego tak się o nim wyrażam na forach...
Konto usunięte
10.11.2009 r. 19:00:10
nie nie twierdze ze tylko ja....tu jest wielu fajnch i cieawych ludzi i nie rzucaj takimi sarkazmami malenki bo to nic nie da .
Konto usunięte
10.11.2009 r. 19:01:13
Widzisz Złamasie jak ładnie się wyraziłem na twój temat???
Konto usunięte
10.11.2009 r. 19:02:56
A Sylwia i kropeczko są moimi ulubienicami na forum...
Konto usunięte
10.11.2009 r. 19:05:39
Ehh Gabryś i vice versa
Konto usunięte
10.11.2009 r. 19:12:29
dzieki linka też jestes niczego sobie kobitka
Konto usunięte
10.11.2009 r. 19:12:46
A to vice versa to tylko w twoim imieniu czy i kropeczki???
Konto usunięte
10.11.2009 r. 19:14:26
Ja tam cię nie znam... Ale jak Sylwia mówi że O.K. jesteś to coś musi w tym być...
Konto usunięte
10.11.2009 r. 19:20:11
aniołku to jest i w imieniu zieloej
Konto usunięte
10.11.2009 r. 19:20:54
Mam nadzieję że nie będziesz mi tego miała za złe ale zajrzałem sobie na twój profil... I przyznam że robi wrażenie...
Bo taka Linka całkiem wporzadku wyglądasz
Wiem Linka
A ty Linka u niemca siedzisz?
Linko... ona chce wszystkiego aby wiedzieć czego chce naprawdę... Ale ja myślę że jej się najbardziej sado macho spodoba... Bo o to też już pytała... A jest to prawie tak chore jak psychika tej dziewczyny...
Tak spytałem bo w profilu masz wpisany Frankfurt nad Menem a to w rajchu jest to sie spytałem ale rozumiem że tam nie mieszkasz jak dla mnie to i dobrze bo nie dla mnie jest miłość polsko - niemiecka
Dupę to ona ma tam gdzie my głowę mamy a tam gdzie my mózg mamy to ona ma coś co ja w ubikacji zostawiłem...
On tak tylko gada aby uwagę na siebie zwrócić... Ale ogólnie to jest wporzo chłopak z tego Tomka...
Naprawdę... A ja myślałem że tylko ja tak robię... Ale dobrze wiedzieć że nie jestem taki osamotniony w tej sprawie...
To tylko jego poczucie humoru daje się we znaki...
Nigdy nie myślałem że kiedyś się o nim dobrze wyrażę...
tomek to spoko gościu ??? yyyyyy z całym szacunkiem ale cos mi sie nie wydaje ......
Właśnie to zauważyłem... A może jest tu jeszcze ktoś kto chodzi tam jeszcze z tego powodu co my???
Bo Tomek to raczej Chodzi tam kolorowe pisemka dla panów polizać...
Tak wiem Sylwia tylko ty jestes fajna
Sylwia... On Jest pozytywnie zakręcony... I potrafi się śmiać z samego siebie a to jest bardzo rzadka cecha i za to go szanuję... A ja lubię mu dopiepszać i tylko dlatego tak się o nim wyrażam na forach...
nie nie twierdze ze tylko ja....tu jest wielu fajnch i cieawych ludzi i nie rzucaj takimi sarkazmami malenki bo to nic nie da .
Widzisz Złamasie jak ładnie się wyraziłem na twój temat???
A Sylwia i kropeczko są moimi ulubienicami na forum...
Ehh Gabryś i vice versa
dzieki linka
też jestes niczego sobie kobitka
A to vice versa to tylko w twoim imieniu czy i kropeczki???
Ja tam cię nie znam... Ale jak Sylwia mówi że O.K. jesteś to coś musi w tym być...
aniołku to jest i w imieniu zieloej
Mam nadzieję że nie będziesz mi tego miała za złe ale zajrzałem sobie na twój profil... I przyznam że robi wrażenie...
Ale nie twoim... Rozumiem ;(