Ja jak zwykle z doskoku i nocką )jak tam Panowie hhe teksty te same do 50 lasek koleżanka mnie poprosiła o przysługę,ale nie musiała...któś mnie znalazł wcześniej hehehe nie było co sprawdzać...wszystkoprzelatujący kolejny puka do kolejnych drzwi...ten sam nawet mail....biedna ona jeszcze w Nich wierzy facetów hehe
...
23.07.2010 r. 23:31:45
I te same teksty od tych lasek... rzecz w tym by nadawać na jednych częstotliwościach. Słowa mają drugorzędne znaczenie.
Życzę odrobiny szczęścia w miłości
...
23.07.2010 r. 23:39:44
Ważne jest to co między wierszami. Czytając można wyczuć nastrój, intencje, niewypowiedziane słowa. Słowa stanowią otoczkę, ważniejsze jest wnętrze (również w necie). A w szczęście warto wierzyć, wtedy przychodzi
...
23.07.2010 r. 23:45:01
nie chrzań
...
23.07.2010 r. 23:49:50
Nie żyje iluzją, ale bedąc nieco starszym od Ciebie nauczyłem się odróżniać ziarno od plew (choć każdemu zdażają się pomyłki). A przede wszystkim nie wrzucam wszystkich do jednego worka. I krzywdzące i nieprawdziwe. Jeszcze raz życzę szczęścia...
...
23.07.2010 r. 23:50:55
chyba nie wiem o jakiejś zmasowanej akcji jakiegoś desperado...
wersja beta
24.07.2010 r. 02:22:24
a **cenzura** ic kobiety - odzew na temt
Ernest
25.07.2010 r. 14:23:03
Tristesse ty sie uspokój z takimi tematami bo dostaniasz klapsa jak bedziesz niegrzeczna
Robert
25.07.2010 r. 14:43:19
o jejciu kto sie czubi ten sie lubi tak jest było i będzie
...
25.07.2010 r. 18:08:57
będzie się działo...
...
25.07.2010 r. 19:10:12
pieprz jest lepszą przyprawą
MARKO
26.07.2010 r. 14:27:36
Ania bedzie zyla 100 lat a moze wiecej, kto to wie
Ja jak zwykle z doskoku i nocką
)jak tam Panowie hhe teksty te same do 50 lasek
koleżanka mnie poprosiła o przysługę,ale nie musiała...któś mnie znalazł wcześniej hehehe nie było co sprawdzać...wszystkoprzelatujący kolejny puka do kolejnych drzwi...ten sam nawet mail....biedna ona jeszcze w Nich wierzy facetów hehe
I te same teksty od tych lasek... rzecz w tym by nadawać na jednych częstotliwościach. Słowa mają drugorzędne znaczenie.
Życzę odrobiny szczęścia w miłości
Ważne jest to co między wierszami. Czytając można wyczuć nastrój, intencje, niewypowiedziane słowa. Słowa stanowią otoczkę, ważniejsze jest wnętrze (również w necie). A w szczęście warto wierzyć, wtedy przychodzi
nie chrzań
Nie żyje iluzją, ale bedąc nieco starszym od Ciebie nauczyłem się odróżniać ziarno od plew (choć każdemu zdażają się pomyłki). A przede wszystkim nie wrzucam wszystkich do jednego worka. I krzywdzące i nieprawdziwe. Jeszcze raz życzę szczęścia...
chyba nie wiem o jakiejś zmasowanej akcji jakiegoś desperado...
a **cenzura** ic kobiety - odzew na temt
Tristesse ty sie uspokój z takimi tematami bo dostaniasz klapsa jak bedziesz niegrzeczna
o jejciu
kto sie czubi ten sie lubi
tak jest było i będzie
będzie się działo...
pieprz jest lepszą przyprawą
Ania bedzie zyla 100 lat a moze wiecej, kto to wie