ok 39 lat, jeżdzi czarnym BMW, szatyn- żadnej rekompensaty nie dostaniecie-znika
Uważajcie nie dajcie się nabrać, mam jego numer telefonu ktorym jeszcze do dzisiaj się poslugiwal oraz meilem.
wersja beta
23.07.2010 r. 01:06:15
no coz czesto dziwki prostytutki maja po dupie - chop jest ok to wy przedstawiacie inteligencje
wersja beta
23.07.2010 r. 01:17:00
ale jak mnie zasponsorujesz to moge cie nawet analnie - bos nie warta bym ja ci placil
wersja beta
23.07.2010 r. 01:21:14
za 30 mozesz mi obciagac 100 numerek (z kondomem oczywiscie ty kupujesz)
wersja beta
23.07.2010 r. 03:17:40
sporo takich co polecą trza miec tylko dobry marketing
wersja beta
23.07.2010 r. 03:24:09
jeszcze przyjdziesz pod moje latarnie
i bedziesz prosic o znizki
wersja beta
23.07.2010 r. 03:31:00
ja nie stoje pod nimi
a jak coniektore ze sponsorki chcetne przyjme po orzmowie kwalifikacyjnej szczegolnie te co daja sie w bambuko robic i mysla ze zarobią (autorke tematu zapraszam w szczegolnosci)
wersja beta
23.07.2010 r. 03:35:20
megi daj nam namiary na siebie
wersja beta
23.07.2010 r. 03:42:11
ja ci zrekompensuje dam na bilet tramwajowy (skasowany)
30 letnia wydymana setki razy skora nie jest juz wiele warta
Romantyk
23.07.2010 r. 10:40:04
Witam.No cóż też znam jedną oszustkę.Mam jej numer telefonu.Cóż myślałem,że będę miał z Tą kobietą wspóne tematy do ozmowy.Niestety okazało się,że dziewczyna szukała seksu na pierwszej randce.Teraz kogoś znalazła.Chociaż znająć życie.Napisała mnie tak w esemesie.Abym się od niej odczepił
Anka
23.07.2010 r. 11:24:44
dobrze jej tak
Anka
23.07.2010 r. 11:25:47
Sylka wiesz jak ja krótko i na temat
Anka
23.07.2010 r. 11:26:06
po co się żali na forum
Anka
23.07.2010 r. 11:32:18
dokladnie ,ale nie mam szacunku do kobieć co handlują ciałem i jeszcze się skarzą ,,,zenada
wersja beta
23.07.2010 r. 14:16:08
romantyk takich oszustek tu multum
Robert
23.07.2010 r. 14:57:29
każdy wiąże koniec z końcem jak może , i nie każdy ma takie szczęści jak ty że ma to co ma , nie każdy miał dobry start , a więc CZŁOWIEKA tak czy tak należy szanować i starać sie zrozumieć jego poglądy i to czego dokonał dopiero później wydać osąd a i tak on nie będzie do końca prawdą , bo nikt nie wie co siedzi w drugim człowieku jak on sam nie ma pojęcia , **cenzura** czy nie dziwak , ksiądz czy nie kadisz , bankier czy nie bankier to wszystko ludzie tylko mieli inne wychowanie innych rodziców :!!!!
wersja beta
23.07.2010 r. 15:01:22
wlasnie tak najlepiej jak dają
wersja beta
23.07.2010 r. 15:31:46
nie nie moga myslec ze daja na kredyt
Romantyk
26.07.2010 r. 13:23:37
Witaj.Okazuje się,że kobieta to szustka.Gdy spotka się z chłopakiem w rzeczywistości.Zdarza się,że kobieta umawia się na spotkanie z chłopakiem poznanym przez internet.Mają się spotkać w ustalonym miejscu.Kobieta nie przychodzi,mężczyzna jest wściekły .Pisze eski,dzwoni ,a ona nie odbiera telefonów.No cóż takie jest życie.Niczego nie da się przewidzieć.
pan zasponsoruje panią,
ok 39 lat, jeżdzi czarnym BMW, szatyn- żadnej rekompensaty nie dostaniecie-znika
Uważajcie nie dajcie się nabrać, mam jego numer telefonu ktorym jeszcze do dzisiaj się poslugiwal oraz meilem.
no coz czesto dziwki prostytutki maja po dupie - chop jest ok to wy przedstawiacie inteligencje
ale jak mnie zasponsorujesz to moge cie nawet analnie - bos nie warta bym ja ci placil
za 30 mozesz mi obciagac 100 numerek (z kondomem oczywiscie ty kupujesz)
sporo takich co polecą trza miec tylko dobry marketing
jeszcze przyjdziesz pod moje latarnie
i bedziesz prosic o znizki
ja nie stoje pod nimi
a jak coniektore ze sponsorki chcetne przyjme po orzmowie kwalifikacyjnej szczegolnie te co daja sie w bambuko robic i mysla ze zarobią (autorke tematu zapraszam w szczegolnosci)
megi daj nam namiary na siebie
ja ci zrekompensuje dam na bilet tramwajowy (skasowany)
30 letnia wydymana setki razy skora nie jest juz wiele warta
Witam.No cóż też znam jedną oszustkę.Mam jej numer telefonu.Cóż myślałem,że będę miał z Tą kobietą wspóne tematy do ozmowy.Niestety okazało się,że dziewczyna szukała seksu na pierwszej randce.Teraz kogoś znalazła.Chociaż znająć życie.Napisała mnie tak w esemesie.Abym się od niej odczepił
dobrze jej tak
Sylka wiesz jak ja krótko i na temat
dokladnie ,ale nie mam szacunku do kobieć co handlują ciałem i jeszcze się skarzą ,,,zenada
romantyk takich oszustek tu multum
każdy wiąże koniec z końcem jak może , i nie każdy ma takie szczęści jak ty że ma to co ma , nie każdy miał dobry start , a więc CZŁOWIEKA tak czy tak należy szanować i starać sie zrozumieć jego poglądy i to czego dokonał dopiero później wydać osąd a i tak on nie będzie do końca prawdą , bo nikt nie wie co siedzi w drugim człowieku jak on sam nie ma pojęcia
, **cenzura** czy nie dziwak , ksiądz czy nie kadisz , bankier czy nie bankier to wszystko ludzie tylko mieli inne wychowanie innych rodziców :!!!!
wlasnie tak najlepiej jak dają
nie nie moga myslec ze daja na kredyt
Witaj.Okazuje się,że kobieta to szustka.Gdy spotka się z chłopakiem w rzeczywistości.Zdarza się,że kobieta umawia się na spotkanie z chłopakiem poznanym przez internet.Mają się spotkać w ustalonym miejscu.Kobieta nie przychodzi,mężczyzna jest wściekły
.Pisze eski,dzwoni ,a ona nie odbiera telefonów.No cóż takie jest życie.Niczego nie da się przewidzieć.