Witam Wszystkich. Na wstępie chciałabym prosić o udzielenie poważnych odpowiedzi i nie komentowanie mojego wieku, bo jak wiadomo czasy się nieco zmieniły. : ) Mam 17 lat i chciałabym dowiedzieć się więcej o seksie analnym i jak z jego punktu widzenia mogła wyglądać sytuacja z naszymi pierwszymi oralnymi doznaniami.Wiele razy rozmawialiśmy o naszym pierwszym razie, ale stwierdziliśmy, że najlepiej będzie jak wyjdzie to samo z siebie. Odnośnie seksu analnego. Słyszałam, że jest dość bolesny. I teraz pytanie, czy ?rozdziewiczenie? analnej dziurki jest podobne do rozdziewiczenia pochwy?
Konto usunięte
06.11.2009 r. 17:03:01
yyyy wybaczcie mi wszyscy którzy to czytacie i ty Adminie .....dziewczyno ty jestes jebnieta !!!! moge ci **cenzura** nac !!!!!!! sory jeszcze raz ale az mi sie krew zagotowała ......
Konto usunięte
06.11.2009 r. 17:18:57
Konto usunięte
06.11.2009 r. 17:22:32
ja patrze ze ci ostro swedzi
Konto usunięte
06.11.2009 r. 17:55:34
On się nazywa Lew a nie Lech starowicz ty to kretykujesz koleżanke i odsyłasz ja do książek a z tego co widze to sama powinnaś do nich zajrzeć
Konto usunięte
06.11.2009 r. 18:01:58
A ja ci odpowiem.
Nie seks analny to nie rozdziewczenie. Cipka to zupełnie co innego. I rzeczywiście seks analny bywa bolesny zwłaszcza za pierwszym razem i bez smarowania I nie bierz penisa swojego lubego po seksie analnym do buzi bo pewnie bedzie ujebany gównem. A tak to rzycze ci powodzenia w twoim pierwszym razie
Konto usunięte
06.11.2009 r. 18:13:59
A dokładnie Zbigniew Lew - Starowicz
Konto usunięte
06.11.2009 r. 18:16:22
A propo tego co Tomek ci napisał to jakbyś chciała zacząć od anala a skończyć na oralu to życzę ci smacznego...
Konto usunięte
06.11.2009 r. 18:20:43
UWAŻAJ TOMEK BO WIZJA Proroka się sprawdzi...
Konto usunięte
06.11.2009 r. 18:29:24
Co do lewatywy to nie byłbym taki pewien. Bo generalnie **cenzura** w dupie pojawia się tuż przed sama chęcią wypróżnienia się a tak odbym jest pusty
Konto usunięte
06.11.2009 r. 18:31:18
ale wy prowadzicie rozkoszne rozmowy
Konto usunięte
06.11.2009 r. 18:31:30
Są oczywiście pewne niewielkie ilości kału ale zasadniczo odbyt jest pusty
Konto usunięte
06.11.2009 r. 18:33:07
Sylwia poprostu chcemy pomóc koleżance
Konto usunięte
06.11.2009 r. 18:38:41
wiecie co ja wam powiem ......teoria jej nie powie moze jej zaproponuj praktyke co
A.
06.11.2009 r. 20:59:29
Rozśmiesza mnie każdy Twój temat, ograniczam bluzgi więc.. Dostęp do internetu powinien być co najmniej od 21 roku życia...
Konto usunięte
06.11.2009 r. 22:18:10
Coz 17 lat,krew nie woda,ale zeby az tak?? Zastanow sie,taki rodzaj sexsu powinien byc przemyslany a nie wynikac jak to jest u ciebie ze zwyklej glupiej ciekawosci.Taki przypadek jak ten pokazuje jak czesto idzie sie do lozka i decyduje na pewne rzeczy z zupelnie innych powodow niz powinno,a potem jest dramat.
Konto usunięte
07.11.2009 r. 09:28:27
mało klne ,ale teraz to mnie w **cenzura** iłas 17 letnia panno ,Po **cenzura** Ci **cenzura** w dupie ,?bo napewno nie dla samej przyjemności ,Co chcesz sie dowiedziec tu ?masz bkomp -wejdz na gogle smarkulo i wpisz sobie co tam CI POTRZEBA,A nie OSMIESZAJ SIĘ ŻENADA Z TWOJEJ STRONY ,teraz czekam na inne stwierdzenie do wytłumaczenia od Ciebie
Mariola
07.11.2009 r. 09:52:20
Jako temat,który miał nas pobudzić do pisania i wymiany poglądów,to strzał w dziesiątkę.Dlaczego, tak młode dziewczę jest na tym portalu?Z tego co się orientuję,to admin za wypowiedzi /jakieś nie takie/usuwa,czy blokuje konta.Mario masz rację,ale szkoda,że Cię poniosło!Proponuję zignorować jej wołanie ma pomoc.Miłego dnia!
Konto usunięte
07.11.2009 r. 09:56:06
Mariolko-jestem tolerancyjna i to bardzo ,ale jak mnie cos poniesie to uzywam brzydkiego języka
Witam Wszystkich. Na wstępie chciałabym prosić o udzielenie poważnych odpowiedzi i nie komentowanie mojego wieku, bo jak wiadomo czasy się nieco zmieniły. : ) Mam 17 lat i chciałabym dowiedzieć się więcej o seksie analnym i jak z jego punktu widzenia mogła wyglądać sytuacja z naszymi pierwszymi oralnymi doznaniami.Wiele razy rozmawialiśmy o naszym pierwszym razie, ale stwierdziliśmy, że najlepiej będzie jak wyjdzie to samo z siebie. Odnośnie seksu analnego. Słyszałam, że jest dość bolesny. I teraz pytanie, czy ?rozdziewiczenie? analnej dziurki jest podobne do rozdziewiczenia pochwy?
yyyy wybaczcie mi wszyscy którzy to czytacie i ty Adminie .....dziewczyno ty jestes jebnieta !!!! moge ci **cenzura** nac !!!!!!! sory jeszcze raz ale az mi sie krew zagotowała ......
ja patrze ze ci ostro swedzi
On się nazywa Lew a nie Lech starowicz ty to kretykujesz koleżanke i odsyłasz ja do książek a z tego co widze to sama powinnaś do nich zajrzeć
A ja ci odpowiem.
I nie bierz penisa swojego lubego po seksie analnym do buzi bo pewnie bedzie ujebany gównem. A tak to rzycze ci powodzenia w twoim pierwszym razie
Nie seks analny to nie rozdziewczenie. Cipka to zupełnie co innego. I rzeczywiście seks analny bywa bolesny zwłaszcza za pierwszym razem i bez smarowania
A dokładnie Zbigniew Lew - Starowicz
A propo tego co Tomek ci napisał to jakbyś chciała zacząć od anala a skończyć na oralu to życzę ci smacznego...
UWAŻAJ TOMEK BO WIZJA Proroka się sprawdzi...
Co do lewatywy to nie byłbym taki pewien. Bo generalnie **cenzura** w dupie pojawia się tuż przed sama chęcią wypróżnienia się a tak odbym jest pusty
ale wy prowadzicie rozkoszne rozmowy
Są oczywiście pewne niewielkie ilości kału ale zasadniczo odbyt jest pusty
Sylwia poprostu chcemy pomóc koleżance
wiecie co ja wam powiem ......teoria jej nie powie
moze jej zaproponuj praktyke co
Rozśmiesza mnie każdy Twój temat, ograniczam bluzgi więc.. Dostęp do internetu powinien być co najmniej od 21 roku życia...
Coz 17 lat,krew nie woda,ale zeby az tak?? Zastanow sie,taki rodzaj sexsu powinien byc przemyslany a nie wynikac jak to jest u ciebie ze zwyklej glupiej ciekawosci.Taki przypadek jak ten pokazuje jak czesto idzie sie do lozka i decyduje na pewne rzeczy z zupelnie innych powodow niz powinno,a potem jest dramat.
mało klne ,ale teraz to mnie w **cenzura** iłas 17 letnia panno ,Po **cenzura** Ci **cenzura** w dupie ,?bo napewno nie dla samej przyjemności ,Co chcesz sie dowiedziec tu ?masz bkomp -wejdz na gogle smarkulo i wpisz sobie co tam CI POTRZEBA,A nie OSMIESZAJ SIĘ
ŻENADA Z TWOJEJ STRONY ,teraz czekam na inne stwierdzenie do wytłumaczenia od Ciebie
Jako temat,który miał nas pobudzić do pisania i wymiany poglądów,to strzał w dziesiątkę.Dlaczego, tak młode dziewczę jest na tym portalu?Z tego co się orientuję,to admin za wypowiedzi /jakieś nie takie/usuwa,czy blokuje konta.Mario masz rację,ale szkoda,że Cię poniosło!Proponuję zignorować jej wołanie ma pomoc.Miłego dnia!
Mariolko-jestem tolerancyjna i to bardzo ,ale jak mnie cos poniesie to uzywam brzydkiego języka
Szanuj się dziewczyno !