Witaj.Tomek jesteś napalonym erotomanem rozumiem ,że brakuje Tobie kobiety do sexu.Wiesz są portale typowo erotyczne.Gdzie możesz poznać takie kobiety.SZukam kobiety miłej ,sympatycznej ,z poczuciem humoru.Dla której sex nie jest najważniejszy
Konto usunięte
16.02.2010 r. 14:25:26
Droga Tygrysica napisalas ze wspołczujesz mojej kobiecie i niewiem czego ty tak wlasciwie jej wspolczujesz bo kiedy lize jej cipeczke a ona wije sie z roskoszy i zagryza palce w swojej buzi kiedy dostaje orgazmu za orgazmem to moim zdaniem nie wyglada na osobe ktorej trzeba wspolczuc ale przeciez moge sie mylic
PS. Nie nazywaj mnie cwaniakiem cwaniaro
Konto usunięte
16.02.2010 r. 15:31:04
Jesli brak ci słów to popracuj troche nad zasobem swojego słownika
Witaj.Tomek jesteś napalonym erotomanem
rozumiem ,że brakuje Tobie kobiety do sexu.Wiesz są portale typowo erotyczne.Gdzie możesz poznać takie kobiety.SZukam kobiety miłej ,sympatycznej ,z poczuciem humoru.Dla której sex nie jest najważniejszy
Droga Tygrysica napisalas ze wspołczujesz mojej kobiecie i niewiem czego ty tak wlasciwie jej wspolczujesz bo kiedy lize jej cipeczke a ona wije sie z roskoszy i zagryza palce w swojej buzi kiedy dostaje orgazmu za orgazmem to moim zdaniem nie wyglada na osobe ktorej trzeba wspolczuc ale przeciez moge sie mylic
PS. Nie nazywaj mnie cwaniakiem cwaniaro
Jesli brak ci słów to popracuj troche nad zasobem swojego słownika
..NO...BARDZO..PRZYJEMNE...JEST..LIZANIE..CIPUNI...
Myśle nawet ze powinien byz taki miedzynarodowy dzien lizana po cipce co wy na to takie nasze swieto
Ale ty masz wyobraznie Tomuś
A co do tematu to ... Nie jest szkodliwe
Napewno ???
Napewno
To wspaniale
No pewnie ze tak
Lizanie cipuni jak to nazwałeś nie jest szkodliwe lecz bardzo przyjemna pieszczota dla obojga
jak tam lubie takiego typu pieszczoty
W Twoim wykonaniu może być szkodliwe dla zdrowia cipuni...
we wszystkim wskazany jest umiar , nawet w lizaniu....
Iga ma racje
tu widze sliski temat jest
hehe
no baaa !
Na pewno lubi
A kto nie???!!
haha
dobre
wy to chorzy jestescie ludzie
Dystans dobra sprawa
a ze niby dlaczego moze byc szkodliwe?
no to pytanie czy robienie loda moze byc szkodliwe? chyba ze sie udlawi ktos sperma
No wlasnie kate sa rozne zagrozenia
dlatego pytam
ale facet chyba nie ma takiego zagrozenia jak kobieta
A jak dostanie kontuzji jezyka to co ???
nie dostanie spokojnie
Gwaratujesz mi to kate ?
no ba..