dobra mozesz mi chate posprzotac po wczorajszej imprezie ,trawe skosic ,a umiesz gotwac
Konto usunięte
05.11.2009 r. 18:56:32
haha a ty co Gepi szukasz żony ....czy parobka
Konto usunięte
05.11.2009 r. 18:58:53
a coty myslisz za nio...po miesicu poszedlbym z torbami dzieki bardzo
Konto usunięte
05.11.2009 r. 19:02:36
oj laska a co w twojej miejscowości już ich zabrakło?Czy już wszystkich oskubałaś?
Konto usunięte
05.11.2009 r. 19:08:41
oj niech sie tylko o tym dowie czcigodny Kwiat ........
Konto usunięte
05.11.2009 r. 19:08:49
Ania... Ten kawał jej powtórz
Konto usunięte
05.11.2009 r. 19:11:51
Dupa nie mydlo to sie nie wymydli,wiec dziewczyna korzysta..choc efekt moze byc dyskusyjny.Dawniej to takie panny tylko w burdelach pracowaly teraz widze ze juz modna jest praca na wlasny rachunek..
Konto usunięte
05.11.2009 r. 19:13:19
ja cie moge zawiesc na szklarnie tam z tysic samcow chetnych jest .. od rumunicow po ukrainucow robty bedziesz miala po uszy jak cie tam zaorajo to pampersy bedziesz nosic
szukam sponsora chojnego!! chetni piszcie
chyba **cenzura** wego
a co na rozum zbierasz to skladke zrobimy
dobra mozesz mi chate posprzotac po wczorajszej imprezie ,trawe skosic ,a umiesz gotwac
haha a ty co Gepi szukasz żony ....czy parobka
a coty myslisz za nio...po miesicu poszedlbym z torbami dzieki bardzo
oj laska a co w twojej miejscowości już ich zabrakło?Czy już wszystkich oskubałaś?
oj niech sie tylko o tym dowie czcigodny Kwiat ........
Ania... Ten kawał jej powtórz
Dupa nie mydlo to sie nie wymydli,wiec dziewczyna korzysta..choc efekt moze byc dyskusyjny.Dawniej to takie panny tylko w burdelach pracowaly teraz widze ze juz modna jest praca na wlasny rachunek..
ja cie moge zawiesc na szklarnie tam z tysic samcow chetnych jest .. od rumunicow po ukrainucow robty bedziesz miala po uszy jak cie tam zaorajo to pampersy bedziesz nosic
szukaj dalej szybciej syfa znajdziesz
Daj ogłoszenie na allegro