Hej mam na imie Monika i mam 17 lat Szukam kolegi-Polaka mieszkajacego w Anglii Prosze o kontakt na e-mail monisia22821@wp.pl Bardzo pilne!! )) pozdrawiam wszystkich i zycze milego dnia !!
Konto usunięte
04.11.2009 r. 16:49:43
IDZ SLONECZKO NA PARK ROYAL .TAM POD POLSKIM SKLEPEM ZNAJDZIESZ A JAK NA SAJDERA IM DASZ TO BEDZIESZ MIALA WIEKSZY WYBOR .. POWODZENIA
Konto usunięte
04.11.2009 r. 16:56:29
MONIKA... Psa nie masz a kolegi szukasz???
Konto usunięte
04.11.2009 r. 17:01:35
Daj sobie Fotkę... Jak mi się spodobasz to przez jedną noc mogę się z tobą pokumplować... Ale pod warunkiem że do polski przyjedziesz
Monisiaaa17
04.11.2009 r. 17:12:58
Niestety nie jestem zainteresowana, dzieki D hehe Ja jestem jeszcze w Polsce ale niedlugo mam zamiar wyjechac do Anglii. Dlatego szukam tam kogos kto pomoglby mi tam sie porozgladac i takie tam dokladnie do dobrze by bylo gdyby byl z okolic Swansea . Nie mam pojecia gdzie moge kogos takiego znalezc
Konto usunięte
04.11.2009 r. 17:16:29
Wiesz co... Pier... Anglię... W Polsce też jest fajnie
Monisiaaa17
04.11.2009 r. 17:55:07
hehehe Nie ma to jak dobre podsumowanie... heh
Konto usunięte
04.11.2009 r. 18:03:27
No cóż... podsumowanie prawie tak dobre jak osoba które je zamieściła...
Konto usunięte
04.11.2009 r. 18:14:47
ty monia a gdzie te swansea jest ...moze southsea
Monisiaaa17
04.11.2009 r. 18:56:09
Nie to napewno Swansea hmm chyba w poludniowo zachodniej czesci Anglii ale dla pewnosci zaraz sprawdze
Monisiaaa17
04.11.2009 r. 18:58:10
bardziej na zachod
Konto usunięte
04.11.2009 r. 19:02:20
hahaha ja to ci sie dziwie dziewczyno ze ty przez portal randkowy szukasz goscia do takich spraw ........yyyyy cos chyba jest nie tak ....chyba desperacja ale jak trafisz na zboka który cie potem przepierniczy to nie miej pretensji do nikogo
Monisiaaa17
04.11.2009 r. 19:04:55
Nie potrzebne mi sa takie komentrze sama umiem o siebie zadbac Desperacja? co Ty pierdzielisz hahaha
Konto usunięte
04.11.2009 r. 19:05:52
haha mnie tam nie obchodzi co ci jest potrzebne pisze co mi sie podoba i co mysle
Konto usunięte
04.11.2009 r. 19:08:13
TERAZ TO JA SPRAWDZILEM TO ZA BRISTOLEM A TAM POLAKOW JEST WIECEJ JAK W [POLSCE TO NIE BEDZIESZ SIE NUDZIC A TY CO DO PRACY RUSZASZ CZY DO SZKOLY
Monisiaaa17
04.11.2009 r. 19:10:32
to pisz prosze bardzo, nie przeszkada mi to... Ja sie do szkoly wybieram
Konto usunięte
04.11.2009 r. 19:25:43
SZKOLA TO TU LATWIZNA ROBIO POLSKIE KLASY MAM TU 3 SIOSTRZENICE W JEDNA W TWOIM WIEKU RESZTA PO ROKU STARSZA SZKOLE MAJO W PALUSZKU TYLKO IM ANGLIA NA MUZG STRZELILA CHCESZ TO CI DAM DO NICH NAMIAR NASZEJ KLASIE TO CI WYTLUMACZO BO CO JA CI MOGE OPOWIEDZIEC.. NIC JA TYLKO ICH WOZE TO TROCHE CO OPOWIADAJO TO WIEM
Monisiaaa17
04.11.2009 r. 19:46:23
O bardzo chetnie, bylabym wdzieczna!
Konto usunięte
04.11.2009 r. 19:55:56
NIE MA SPRAWY ALE NIE WIEM CZY DZISIAJ JUTRO NA STO PROCENT BEDZIESZ MIALA
Hej mam na imie Monika i mam 17 lat
Szukam kolegi-Polaka mieszkajacego w Anglii
Prosze o kontakt na e-mail monisia22821@wp.pl Bardzo pilne!!
)) pozdrawiam wszystkich i zycze milego dnia
!!
IDZ SLONECZKO NA PARK ROYAL .TAM POD POLSKIM SKLEPEM ZNAJDZIESZ A JAK NA SAJDERA IM DASZ TO BEDZIESZ MIALA WIEKSZY WYBOR .. POWODZENIA
MONIKA... Psa nie masz a kolegi szukasz???
Daj sobie Fotkę... Jak mi się spodobasz to przez jedną noc mogę się z tobą pokumplować... Ale pod warunkiem że do polski przyjedziesz
Niestety nie jestem zainteresowana, dzieki
D hehe Ja jestem jeszcze w Polsce ale niedlugo mam zamiar wyjechac do Anglii. Dlatego szukam tam kogos kto pomoglby mi tam sie porozgladac i takie tam
dokladnie do dobrze by bylo gdyby byl z okolic Swansea . Nie mam pojecia gdzie moge kogos takiego znalezc
Wiesz co... Pier... Anglię... W Polsce też jest fajnie
hehehe
Nie ma to jak dobre podsumowanie...
heh
No cóż... podsumowanie prawie tak dobre jak osoba które je zamieściła...
ty monia a gdzie te swansea jest ...moze southsea
Nie to napewno Swansea
hmm chyba w poludniowo zachodniej czesci Anglii ale dla pewnosci zaraz sprawdze
bardziej na zachod
hahaha ja to ci sie dziwie dziewczyno ze ty przez portal randkowy szukasz goscia do takich spraw ........yyyyy cos chyba jest nie tak ....chyba desperacja ale jak trafisz na zboka który cie potem przepierniczy to nie miej pretensji do nikogo
Nie potrzebne mi sa takie komentrze sama umiem o siebie zadbac
Desperacja?
co Ty pierdzielisz
hahaha
haha mnie tam nie obchodzi co ci jest potrzebne
pisze co mi sie podoba
i co mysle
TERAZ TO JA SPRAWDZILEM TO ZA BRISTOLEM A TAM POLAKOW JEST WIECEJ JAK W [POLSCE TO NIE BEDZIESZ SIE NUDZIC A TY CO DO PRACY RUSZASZ CZY DO SZKOLY
to pisz prosze bardzo, nie przeszkada mi to... Ja sie do szkoly wybieram
SZKOLA TO TU LATWIZNA ROBIO POLSKIE KLASY MAM TU 3 SIOSTRZENICE W JEDNA W TWOIM WIEKU RESZTA PO ROKU STARSZA SZKOLE MAJO W PALUSZKU TYLKO IM ANGLIA NA MUZG STRZELILA CHCESZ TO CI DAM DO NICH NAMIAR NASZEJ KLASIE TO CI WYTLUMACZO BO CO JA CI MOGE OPOWIEDZIEC.. NIC JA TYLKO ICH WOZE TO TROCHE CO OPOWIADAJO TO WIEM
O bardzo chetnie, bylabym wdzieczna!
NIE MA SPRAWY ALE NIE WIEM CZY DZISIAJ JUTRO NA STO PROCENT BEDZIESZ MIALA
okej to czekam
no nie mow ze nie doszlo
do Anglii może do pracy ?
wow Gepard sie wkoncu w cos zaangażowal
Pisalam juz ze do szkoly
))
ej syllwia tylko probuje pomuc