CHODZI OTO ZE TO JEST TEST NA INTELIGECJE ,NIE WSZYSTKIM ZMIENIL ADMIN STRONKI TYLKO TYM WYTYPOWANYM PRZEZ COMP.. ,ZEBY ODDZIELIC TYCH WYBITNIE UZDOLNIONYCH, OD TYCH NO JAK .. TO POWIEDZIEC ZEBY NIKOGO NIE URAZIC MNIEJ ZDOLNYCH I ZROBIC IM ODDZIELNO STRONKE NA FORUM ZWANO TUMAN-SITE .TO ROZSZYFROWUJCIE SZYBKO TEST BO CZAS SIE KONICZY .POWODZENIA
Konto usunięte
04.11.2009 r. 09:50:23
no to **cenzura** ja jestem tuman- site
Konto usunięte
04.11.2009 r. 09:56:40
hah noc o ja nie wiem o co tu kaman to nie bede robic z siebie alfy i omegi jak Gepardzik ehhh
Konto usunięte
04.11.2009 r. 10:20:55
To ja Sylwia chcialem ci pomoc zdradzajoc oco tu chodzi a ty tak sie odwdzieczasz ...nawet chcialem ci sciogawke wyslac do testu,,
Monika
04.11.2009 r. 18:32:41
to ja tez sie do tuman site zapisuje bo nie czaje wogole....
Konto usunięte
04.11.2009 r. 18:35:51
hie hie to nie jestem sama hahahaha
Konto usunięte
04.11.2009 r. 19:34:32
AJ NIE MOWCIE ZE JESZCZE PROBLEM MACIE ,TA NOWA STRONA LEPRZA JAK STARA
CHODZI OTO ZE TO JEST TEST NA INTELIGECJE ,NIE WSZYSTKIM ZMIENIL ADMIN STRONKI TYLKO TYM WYTYPOWANYM PRZEZ COMP.. ,ZEBY ODDZIELIC TYCH WYBITNIE UZDOLNIONYCH, OD TYCH NO JAK .. TO POWIEDZIEC ZEBY NIKOGO NIE URAZIC MNIEJ ZDOLNYCH I ZROBIC IM ODDZIELNO STRONKE NA FORUM ZWANO TUMAN-SITE .TO ROZSZYFROWUJCIE SZYBKO TEST BO CZAS SIE KONICZY .POWODZENIA
no to **cenzura** ja jestem tuman- site
hah noc o
ja nie wiem o co tu kaman to nie bede robic z siebie alfy i omegi jak Gepardzik
ehhh
To ja Sylwia chcialem ci pomoc zdradzajoc oco tu chodzi a ty tak sie odwdzieczasz ...nawet chcialem ci sciogawke wyslac do testu,,
to ja tez sie do tuman site zapisuje bo nie czaje wogole....
hie hie to nie jestem sama hahahaha
AJ NIE MOWCIE ZE JESZCZE PROBLEM MACIE ,TA NOWA STRONA LEPRZA JAK STARA