Jakie cechy u kobiet denerwują nas najbardziej jako mężczyzn?
Korniszon
30.06.2010 r. 18:01:29
Dobra to jedziemy.
Nieumiejetnosc przyznania sie do bledu!!! Zdecydowanie !!
Wszelkiego rodzaju fochy, np na to ze sie za inna obejrzalem..
Nadgorliwosc gorsza niz faszyzmy
Nie dbanie o siebie...Wsrod kobiet takie rzeczy nie powinny sie zdarzac...
Pytania w stylu, kochanie chyba przytylam?, mam grube biodra? Kochasz mnie? Dobrze wygladam w tych butach?...Przeciez to gorsze niz najokrutniejsza gra psychologiczna
Brak szerszych horyzontow, poza kosmetykami, ciuszkami i ostatnim odcinkiem jakies telenoweli..
Wieczne testowanie..
Gadanie o imionach naszych dzieci na 5 randce!!! Sic!
Niezdecydowanie, niezaradnosc, brak okreslonych celow...
Rozmawanie z koleznakami o NASZYCH sprawach...
To tak na szybko
Korniszon
30.06.2010 r. 18:08:08
Jak nie pasuje to ty nie jestes 100 procentowa kobieta proste.Bardziej juz sobie wmawiasz że nie psuje
Korniszon
30.06.2010 r. 18:11:35
bałaganiarstwo, wszechobecny chaos,brak zainteresowan,bezsensowne diety,brak konsekwencji w dzialaniach,powtorze, ale to bardzo wazne testowanie, testowanie, testowanie i nedzne proby manipulacji domowy komitet ulepszeń, wybieranie najmniej odpowiedniej chwili do przekazywania zlotyh rad!!!!
Tak to juz jest z tymi kobietami, ale czesto tez mnie to bawi smieszy i poparawia mi samopoczucie. Gdy laska nie mam takich \"wad\" sprawdz czy to aby napewno nie facet wiec wiesz Kate
Korniszon
30.06.2010 r. 18:18:37
kate nie oszukasz korniszona
Korniszon
30.06.2010 r. 18:21:16
Sylwio własnie o to mi chodziło.Ale z toba to ja bym nawet i te miski wytrzymał i budzenie
Korniszon
30.06.2010 r. 18:22:23
załoz bluzke bezwstydnico
Korniszon
30.06.2010 r. 18:28:13
Nie wiesz co to znaczy \"niedbanie o siebie\"?rzecz oczywista, higiena osobista, to mam na mysli
Korniszon
30.06.2010 r. 18:29:25
kate tak ci sie tylko wydaje kilogram tapety to nie jest dbanie o higiene
Korniszon
30.06.2010 r. 18:31:17
kate to akurat zart był .Nie żyw urazy
Korniszon
30.06.2010 r. 18:34:53
Aniadługonoga makijaż to był żart ale to co napisałem niżej to czysta sprawdzona na własnej skórze prawda, z której jak zwykle próbujecie sie kobiety obdzierac
Korniszon
30.06.2010 r. 18:35:58
jaki ołtarz?z wami to strach pisac laski:/
Korniszon
30.06.2010 r. 18:37:00
Sylwia jak zyje 30 lat tak zadnej sie nie dałem i nie dam nigdzie zaciagnąć
Korniszon
30.06.2010 r. 18:38:30
Błąd. Meska populacja to jest dla was az za dobra Bo który normalny i zdrowy przy zmysłach facet by to wytrzymywał
soltys
30.06.2010 r. 18:40:49
nie da sie zwami zyc ale i bez was tez nie wiec co zostalo
Korniszon
30.06.2010 r. 18:40:59
Aniu ja juz swoja miłosc przezyłem i dawno straciłem.Nawet nie licze ze znajde choc w małym stopniu tak wielką.
Korniszon
30.06.2010 r. 18:42:43
to nie są narzekania, ot mała niewinna dyskusja.Chciałem wiedziec co inni mysla na ten temat.
Jakie cechy u kobiet denerwują nas najbardziej jako mężczyzn?
Dobra to jedziemy.
Nieumiejetnosc przyznania sie do bledu!!! Zdecydowanie !!
Wszelkiego rodzaju fochy, np na to ze sie za inna obejrzalem..
Nadgorliwosc gorsza niz faszyzmy
Nie dbanie o siebie...Wsrod kobiet takie rzeczy nie powinny sie zdarzac...
Pytania w stylu, kochanie chyba przytylam?, mam grube biodra? Kochasz mnie? Dobrze wygladam w tych butach?...Przeciez to gorsze niz najokrutniejsza gra psychologiczna
Brak szerszych horyzontow, poza kosmetykami, ciuszkami i ostatnim odcinkiem jakies telenoweli..
Wieczne testowanie..
Gadanie o imionach naszych dzieci na 5 randce!!! Sic!
Niezdecydowanie, niezaradnosc, brak okreslonych celow...
Rozmawanie z koleznakami o NASZYCH sprawach...
To tak na szybko
Jak nie pasuje to ty nie jestes 100 procentowa kobieta proste.Bardziej juz sobie wmawiasz że nie psuje
bałaganiarstwo, wszechobecny chaos,brak zainteresowan,bezsensowne diety,brak konsekwencji w dzialaniach,powtorze, ale to bardzo wazne testowanie, testowanie, testowanie i nedzne proby manipulacji domowy komitet ulepszeń, wybieranie najmniej odpowiedniej chwili do przekazywania zlotyh rad!!!!
wiec wiesz Kate
Tak to juz jest z tymi kobietami, ale czesto tez mnie to bawi smieszy i poparawia mi samopoczucie. Gdy laska nie mam takich \"wad\" sprawdz czy to aby napewno nie facet
kate nie oszukasz korniszona
Sylwio własnie o to mi chodziło.Ale z toba to ja bym nawet i te miski wytrzymał i budzenie
załoz bluzke bezwstydnico
Nie wiesz co to znaczy \"niedbanie o siebie\"?rzecz oczywista, higiena osobista, to mam na mysli
kate tak ci sie tylko wydaje
kilogram tapety to nie jest dbanie o higiene
kate to akurat zart był .Nie żyw urazy
Aniadługonoga makijaż to był żart ale to co napisałem niżej to czysta sprawdzona na własnej skórze prawda, z której jak zwykle próbujecie sie kobiety obdzierac
jaki ołtarz?z wami to strach pisac laski:/
Sylwia jak zyje 30 lat tak zadnej sie nie dałem i nie dam nigdzie zaciagnąć
Błąd. Meska populacja to jest dla was az za dobra
Bo który normalny i zdrowy przy zmysłach facet by to wytrzymywał
nie da sie zwami zyc ale i bez was tez nie
wiec co zostalo
Aniu ja juz swoja miłosc przezyłem i dawno straciłem.Nawet nie licze ze znajde choc w małym stopniu tak wielką.
to nie są narzekania, ot mała niewinna dyskusja.Chciałem wiedziec co inni mysla na ten temat.
witaj slywia
no coz zostawie to bez komentarz
wrecz przeciwnie bar5dzo ladnie to napisals