a ja wam powiem ze to proste jest jak obsluga wibratora
Konto usunięte
03.11.2009 r. 14:33:06
to wytłumacz
Konto usunięte
03.11.2009 r. 14:39:40
ale co obsluge wibratora czy o stronke ci chodzi
Konto usunięte
03.11.2009 r. 14:48:20
hahahahaha i to i to
Konto usunięte
03.11.2009 r. 15:07:00
OBSLUGA STRONKI JEST DO DUPY TO NAWET NIE MA CO KOBINOWAC ..A WIBRATORA LEPIEJ TAM NIE WSADZAC SZCZEGULNIE NA PROD BO JAK 22O WOLT KOGOS STRZELI TO MOZE MIEC ORGAZM ZYCIA
Konto usunięte
03.11.2009 r. 15:18:56
SONECZKO JA PROWADZE SERWIS Z NAPRAWO NIE SLYSZALAS O FIRMIE ...POZYTYWNE WIBRACJE
Konto usunięte
03.11.2009 r. 15:48:27
Słuchaj ADMIN.... JA MAM KONTO NA NASZEJ KLASIE I TAM TEŻ POZMIENIALI WYGLĄD STRONKI ale jest opcja powrotu do starego widoku więc może zrób też coś takiego by kliknąć przycisk powrotu do starego widoku i wszyscy będą zadowoleni bo jak komuś się spodobał nowy wygląd strony to sobie zostawi nowy a jak ktoś nie będzie tego chciałto jednym kliknięciem myszki sprawi że będzie po staremu...
Pozdrawiam
Konto usunięte
03.11.2009 r. 16:01:16
ale nam namieszali,ciekawe tylko kto za to kase zgarnął.A to teraz my sie męczymy ))
Monika
03.11.2009 r. 17:21:03
ja sie stad wypisuje chyba bo kurcze nie kumam nic...
Konto usunięte
03.11.2009 r. 17:28:01
dlaczego uciekasz nie poddawaj sie blondi 2miesioce i rozpracujesz choc w polowie te strone ..powodzenia trzymam kciuki
a ja wam powiem ze to proste jest jak obsluga wibratora
to wytłumacz
ale co obsluge wibratora czy o stronke ci chodzi
hahahahaha i to i to
OBSLUGA STRONKI JEST DO DUPY TO NAWET NIE MA CO KOBINOWAC ..A WIBRATORA LEPIEJ TAM NIE WSADZAC SZCZEGULNIE NA PROD BO JAK 22O WOLT KOGOS STRZELI TO MOZE MIEC ORGAZM ZYCIA
SONECZKO JA PROWADZE SERWIS Z NAPRAWO NIE SLYSZALAS O FIRMIE ...POZYTYWNE WIBRACJE
Słuchaj ADMIN.... JA MAM KONTO NA NASZEJ KLASIE I TAM TEŻ POZMIENIALI WYGLĄD STRONKI ale jest opcja powrotu do starego widoku więc może zrób też coś takiego by kliknąć przycisk powrotu do starego widoku i wszyscy będą zadowoleni bo jak komuś się spodobał nowy wygląd strony to sobie zostawi nowy a jak ktoś nie będzie tego chciałto jednym kliknięciem myszki sprawi że będzie po staremu...
Pozdrawiam
ale nam namieszali,ciekawe tylko kto za to kase zgarnął.A to teraz my sie męczymy
))
ja sie stad wypisuje chyba bo kurcze nie kumam nic...
dlaczego uciekasz nie poddawaj sie blondi 2miesioce i rozpracujesz choc w polowie te strone ..powodzenia trzymam kciuki