o cie **cenzura** co to za burdel shop!!!!! nie no ja **cenzura** e ja sie tu nie połapie
Konto usunięte
03.11.2009 r. 13:43:30
Sylwia... A skąt wiesz jak tu było wcześniej skoro ty tu od dzisiaj jesteś zarejestrowana
Konto usunięte
03.11.2009 r. 13:45:34
a **cenzura** stym ....niech Zuzia bierze rower z koszem i po piwo goni ,, I Zycze wam zdrowia ,wielu powodow do radosci, dni bez chmur ale pelnych radosci.. i oczywiscie mego buziaczka wam przesylam ...
Konto usunięte
03.11.2009 r. 13:48:41
haha nie wiem kotku jak my dzis oblejemy moje imieninki ahhhh smutasowato mi
Konto usunięte
03.11.2009 r. 13:51:23
Rower??? A ile jej do tego koszyka wejdzie??? Chcesz zajechać dziewczynę..? Ja jej transita pożyczę
Konto usunięte
03.11.2009 r. 13:51:39
hah dzieki Patri
Konto usunięte
03.11.2009 r. 13:59:49
hahahaha no jasne ze tak bedziemy srac i pic zapraszam wszystkich
Konto usunięte
03.11.2009 r. 14:00:34
wy tu nie plotkowac tylko tylko strone rozszyfrowywac ,pani magister do roboty i reszta jak bedzie wiedziec to dajcie znac bo mi sie myslec nie chce
Konto usunięte
03.11.2009 r. 14:03:55
hahaha to wez tylko zapachowa srajtasme wez
Konto usunięte
03.11.2009 r. 14:06:33
yyy no moze byc ja mam kwiatowa zawsze to cosik haha trójwarstwowa
Konto usunięte
03.11.2009 r. 14:11:54
hie hie no wiesz co trzy kropki to nie jedna
Monika
03.11.2009 r. 17:06:47
zmieniajac to wszystko nie pomysleli o blondynkach )ka nie wiem o co tu biega...
dobra sylwia dzisiaj masz urodziny to twoje zyczenie juz ci pomoge ..masz jeszcze jakies ostatnie zyczenie
Konto usunięte
03.11.2009 r. 19:22:23
sorry imieniny jeden **cenzura** i tak impreza
Konto usunięte
03.11.2009 r. 19:24:22
oj nie myl sie wiecej kaaluszku
Konto usunięte
03.11.2009 r. 19:27:19
ehh no wpienia mnie to !!!!!nie mozna nawet odpowiedzi dodac to watku danego
Konto usunięte
03.11.2009 r. 19:33:53
oj zobaczcie nasza kropeczka rogac sie nauczyla ,co ty slonko tam pijesz pracy szukaj bo ja do konica zycia tym zlomem bede jezdzil alkochol to twuj wrog to lej go w busike
Konto usunięte
03.11.2009 r. 19:45:04
Administracja portalu nas w **cenzura** a zrobila pisali ze beda uaktualniac stronke a nie ze **cenzura** a stara ktora byla dobra i dadza cos co sie do niczego nie nadaje!!!
Konto usunięte
03.11.2009 r. 19:46:02
widzicie jakie zwas tumany tylko narzekac umiecie przyjezdzajcie do mnie na szkolenie dla blondynek od dzielny kurs zrobie
Konto usunięte
03.11.2009 r. 19:49:52
a ty gepard ie jestes lepszy... tez ciagle tylko nazekasz niech kazdy pilnuje swojego kinola
Konto usunięte
03.11.2009 r. 19:54:51
sloneczko az mi sie chumor poprawil jak to strone **cenzura** li super nie
o cie **cenzura** co to za burdel shop!!!!! nie no ja **cenzura** e ja sie tu nie połapie
Sylwia... A skąt wiesz jak tu było wcześniej skoro ty tu od dzisiaj jesteś zarejestrowana
a **cenzura** stym ....niech Zuzia bierze rower z koszem i po piwo goni ,, I Zycze wam zdrowia ,wielu powodow do radosci, dni bez chmur ale pelnych radosci.. i oczywiscie mego buziaczka wam przesylam ...
haha nie wiem kotku jak my dzis oblejemy moje imieninki
ahhhh smutasowato mi
Rower??? A ile jej do tego koszyka wejdzie??? Chcesz zajechać dziewczynę..? Ja jej transita pożyczę
hah dzieki Patri
hahahaha
no jasne ze tak
bedziemy srac i pic
zapraszam wszystkich
wy tu nie plotkowac tylko tylko strone rozszyfrowywac ,pani magister do roboty i reszta jak bedzie wiedziec to dajcie znac bo mi sie myslec nie chce
hahaha to wez tylko zapachowa srajtasme wez
yyy no moze byc
ja mam kwiatowa
zawsze to cosik
haha trójwarstwowa
hie hie no wiesz
co trzy kropki to nie jedna
zmieniajac to wszystko nie pomysleli o blondynkach
)ka nie wiem o co tu biega...
Niee bóój żaabyy Moonikaa... Bruuneetki teeż niee wieedzą
powiem słowami geparda.....zabijcie mnie
dobra sylwia dzisiaj masz urodziny to twoje zyczenie juz ci pomoge ..masz jeszcze jakies ostatnie zyczenie
sorry imieniny jeden **cenzura** i tak impreza
oj nie myl sie wiecej kaaluszku
ehh no wpienia mnie to !!!!!nie mozna nawet odpowiedzi dodac to watku danego
oj zobaczcie nasza kropeczka rogac sie nauczyla ,co ty slonko tam pijesz pracy szukaj bo ja do konica zycia tym zlomem bede jezdzil alkochol to twuj wrog to lej go w busike
Administracja portalu nas w **cenzura** a zrobila pisali ze beda uaktualniac stronke a nie ze **cenzura** a stara ktora byla dobra i dadza cos co sie do niczego nie nadaje!!!
widzicie jakie zwas tumany tylko narzekac umiecie przyjezdzajcie do mnie na szkolenie dla blondynek od dzielny kurs zrobie
a ty gepard ie jestes lepszy... tez ciagle tylko nazekasz niech kazdy pilnuje swojego kinola
sloneczko az mi sie chumor poprawil jak to strone **cenzura** li super nie
oj huczy,że aż miło poczytać
jestem wściekła
)))
a no widzis z andrzejku my to jestesmy the best