kazdemu pisane jest z gory..czasami patrze na swoja rodzinke ..kurde my jestesmy wszyscy tak samo po.jebani..te same ruchy to samo lubimy ..czyli iprezy i sie kochamy i nie nawidzimy..i kazdy mowi do mnie..istny tatus..a idealem to on nie byl..i co bym nie zmienil wracam do samego siebie..nie da sie zycia zmienic ..juz nawet nie probuje,,wszystko jest zapisane kogo masz pokochac ,,i co dalej..bedzie
Jacek
24.06.2010 r. 08:20:49
maja
24.06.2010 r. 15:09:22
dla mnie to bzdura....
Nasze zycie jest zalezne tylko od Nas samych... Nawet, gdy wiatr w oczy wieje jestesmy w stanie je zmienic... ale zmiany w zyciu sa trudne i wymagaja duzego uporu... czasu.. Latwiej jest zyc w stanie jaki jest Nam znany niz sprobowac czegos innego... nowego...
Zycie po zmianach nie musi byc gorsze... wrecz przeciwnie... moze Nas spotkac wiele milych niespodzianek...
ale do tego zeby je zmienic trzeba miec jaja... a nie siedziec w kacie i uzalac sie nad samym soba czekajac az zmiany przyjda same
Anka
24.06.2010 r. 17:58:51
jacek z kawą lata hahh tradycyjnie,język ucieło
Anka
24.06.2010 r. 18:00:16
A życie mozna zmienić....tok myslenia,działania
Jacek
24.06.2010 r. 18:24:28
milego wieczoru...
AGATA
24.06.2010 r. 21:09:02
Jasko masz racje
Nigdy nie jest tak zle zeby gorzej byc nie moglo
AGATA
24.06.2010 r. 21:13:23
Nie wiem czy czesto
ale w tym przypadku tak
AGATA
24.06.2010 r. 21:16:24
zawsze musi byc ten pierwdzy raz
soltys
25.06.2010 r. 06:49:43
JASKO TY KU RWA POMYLILES PORTALE SPADAJ
soltys
25.06.2010 r. 07:00:39
JASKO TUTAJ TEN OBOWIAZUJE POSLUCHAJ I NAUCZ SIE GO
soltys
25.06.2010 r. 07:20:33
WILK CIEBIE POGIELO ALBO NIE UMIESZ CZYTAC MOJE SERCE JEST BIALO CZERWONE
soltys
25.06.2010 r. 07:34:18
NIE MA SPRAWY ALE MASZ RACJIE RZADKO SIE ZGADZALISMY ALE WTYM SIE ZGADZAMY I TO TEZ PRAWDA ZE TO JEST RZECZ NADRZEDNEJ WAGI
soltys
25.06.2010 r. 07:52:59
TY SOBIE TE PALUSZKI SCHOWAJ BO CI ODPADNA Wrrr
soltys
25.06.2010 r. 07:54:45
ZGADZAM SIE Z TABA WILK
soltys
25.06.2010 r. 07:56:05
NIC WIECEJ NIE POTRAFISZ TYLKO POKAZYWAC PALUSZKI BIEDACTWO
soltys
25.06.2010 r. 08:03:34
NACJONALIZM JEST MI OBCY JESLI JUZ TO RACZEJ PATROITYZM
soltys
25.06.2010 r. 08:09:28
I TU JEST MIEDZY NAMI RUZNICA ZE TY DLA PIENIEDZY WYRZEKLA BYS SIE SWOJEGO POCHODZENIA WSPOLCZUJE CI
soltys
25.06.2010 r. 08:18:15
MASZ RACJIE ZE JEST WIELE ZECZY KTURE MUSZA ULEC ZMIANIE W POLSCE ALE TO NIE OZNACZA ZE MOZNA WSZYSTKO POSWIECIC DLA DUBR MATERIALNYCH
soltys
25.06.2010 r. 08:27:32
JA SIE TEMU NIE DZIWIE ZE NIE CHCA NIC PAMIETAC BO NIE SPECJALNIE JEST CZYM SIE CHWALIC ZRESZTA W SZKOLACH TEZ NIE WIIELE ICH UCZA
kazdemu pisane jest z gory..czasami patrze na swoja rodzinke ..kurde my jestesmy wszyscy tak samo po.jebani..te same ruchy to samo lubimy ..czyli iprezy i sie kochamy i nie nawidzimy..i kazdy mowi do mnie..istny tatus..a idealem to on nie byl..i co bym nie zmienil wracam do samego siebie..nie da sie zycia zmienic ..juz nawet nie probuje,,wszystko jest zapisane kogo masz pokochac ,,i co dalej..bedzie
dla mnie to bzdura....
Nasze zycie jest zalezne tylko od Nas samych... Nawet, gdy wiatr w oczy wieje jestesmy w stanie je zmienic... ale zmiany w zyciu sa trudne i wymagaja duzego uporu... czasu.. Latwiej jest zyc w stanie jaki jest Nam znany niz sprobowac czegos innego... nowego...
Zycie po zmianach nie musi byc gorsze... wrecz przeciwnie... moze Nas spotkac wiele milych niespodzianek...
ale do tego zeby je zmienic trzeba miec jaja... a nie siedziec w kacie i uzalac sie nad samym soba czekajac az zmiany przyjda same
jacek z kawą lata hahh tradycyjnie,język ucieło
A życie mozna zmienić....tok myslenia,działania
milego wieczoru...
Jasko masz racje
Nigdy nie jest tak zle zeby gorzej byc nie moglo
Nie wiem czy czesto
ale w tym przypadku tak
zawsze musi byc ten pierwdzy raz
JASKO TY KU RWA POMYLILES PORTALE SPADAJ
JASKO TUTAJ TEN OBOWIAZUJE POSLUCHAJ I NAUCZ SIE GO
WILK CIEBIE POGIELO ALBO NIE UMIESZ CZYTAC MOJE SERCE JEST BIALO CZERWONE
NIE MA SPRAWY ALE MASZ RACJIE RZADKO SIE ZGADZALISMY ALE WTYM SIE ZGADZAMY I TO TEZ PRAWDA ZE TO JEST RZECZ NADRZEDNEJ WAGI
TY SOBIE TE PALUSZKI SCHOWAJ BO CI ODPADNA Wrrr
ZGADZAM SIE Z TABA WILK
NIC WIECEJ NIE POTRAFISZ TYLKO POKAZYWAC PALUSZKI BIEDACTWO
NACJONALIZM JEST MI OBCY JESLI JUZ TO RACZEJ PATROITYZM
I TU JEST MIEDZY NAMI RUZNICA ZE TY DLA PIENIEDZY WYRZEKLA BYS SIE SWOJEGO POCHODZENIA WSPOLCZUJE CI
MASZ RACJIE ZE JEST WIELE ZECZY KTURE MUSZA ULEC ZMIANIE W POLSCE ALE TO NIE OZNACZA ZE MOZNA WSZYSTKO POSWIECIC DLA DUBR MATERIALNYCH
JA SIE TEMU NIE DZIWIE ZE NIE CHCA NIC PAMIETAC BO NIE SPECJALNIE JEST CZYM SIE CHWALIC ZRESZTA W SZKOLACH TEZ NIE WIIELE ICH UCZA